Dodaj do ulubionych

fioletowe fiolki Boirona

26.02.07, 16:17
witam czemu zmienili kolor?zawsze kupowłam 30ch w beżowych fiolkach.A teraz
zakupiłam phosforus 30 ch w fioletowej fiolce?Ktoś może wie?
Obserwuj wątek
    • very.martini Re: fioletowe fiolki Boirona 26.02.07, 20:05
      znowu coś zmienili. Ostatnia zmiana była wszak aż 3 lata temu, więc wszystkim się zdążyło opatrzeć.
      Ale te nowe fiolki mi się podobają. Ładna czcionka:)
    • marciszonka Re: fioletowe fiolki Boirona 26.02.07, 20:18
      Mi w aptece pani zasugerowała, że być może idzie o posądzenie o oszukiwanie na
      ilości kulek. I stąd teraz przeźroczyste. Mnie zresztą się teraz tez o wiele
      bardziej podobają:)
      • beba2 Re: fioletowe fiolki Boirona 26.02.07, 22:33
        Ładniejsze, fakt, ale jeśli chodzi o ilosć kulek... i tak oszukują. Nie ma 80
        kulek i juz. Jest moze 50-55.
      • tomceczek Re: fioletowe fiolki Boirona 16.03.07, 23:53
        Wątpliwe jest żeby przez przeżroczyste opakowanie ktoś zdołał policzyć kulki...
        Moim zdanie to zwykły marketing, może zmiana wizerunku, który mocniej utkwi w
        świadomości klientów??
        Jeśli ktoś ma wątpliwości co do ilości to niech kupi opakowanie z lekiem i w
        aptece przed sprzedawcą wysypie kulki na ladę i je policzy na jej oczach ;P
        jeśli się nie będzie zgadzało to zareklamować i poprosić o towar niewybrakowany
        i tak aż do skutku... ;)
        • beba2 Re: fioletowe fiolki Boirona 17.03.07, 11:24
          Ja tak zrobiłam ze znajomymi aptekarkami ze trzy lata temu i się nie zgadzało.
          Ale waga się zgadza - jest 4 g, więc reklamacja nie jest do końca zasadna. Jak
          się komuś nie podoba, to moze kupować leki z Sycowa. Mnie się nie podoba :)
    • bibi2 Re: fioletowe fiolki Boirona 18.03.07, 00:18
      W beZowych było 15CH, a 30 było w jasnoniebieskich. Teraz kolor zmienił się w
      30 CH z niebieskich na fioletowe i mnie jest łatwiej zorientować się, że czas
      kupic kolejne opakowanie bo w nowych opakowaniach widać, że jest już mało
      kulek. Poprzednio był chyba szary w tej potencji? Pozostałe kolory się chyba
      nie zmieniły specjalnie. Jeszcze chyba w 200 i wyższych jest jakaś róznica w
      stosunku do starych kolorów.
      POzdrawiam. BIBI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka