minutek1 26.02.07, 16:17 witam czemu zmienili kolor?zawsze kupowłam 30ch w beżowych fiolkach.A teraz zakupiłam phosforus 30 ch w fioletowej fiolce?Ktoś może wie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: fioletowe fiolki Boirona 26.02.07, 20:05 znowu coś zmienili. Ostatnia zmiana była wszak aż 3 lata temu, więc wszystkim się zdążyło opatrzeć. Ale te nowe fiolki mi się podobają. Ładna czcionka:) Odpowiedz Link
marciszonka Re: fioletowe fiolki Boirona 26.02.07, 20:18 Mi w aptece pani zasugerowała, że być może idzie o posądzenie o oszukiwanie na ilości kulek. I stąd teraz przeźroczyste. Mnie zresztą się teraz tez o wiele bardziej podobają:) Odpowiedz Link
beba2 Re: fioletowe fiolki Boirona 26.02.07, 22:33 Ładniejsze, fakt, ale jeśli chodzi o ilosć kulek... i tak oszukują. Nie ma 80 kulek i juz. Jest moze 50-55. Odpowiedz Link
tomceczek Re: fioletowe fiolki Boirona 16.03.07, 23:53 Wątpliwe jest żeby przez przeżroczyste opakowanie ktoś zdołał policzyć kulki... Moim zdanie to zwykły marketing, może zmiana wizerunku, który mocniej utkwi w świadomości klientów?? Jeśli ktoś ma wątpliwości co do ilości to niech kupi opakowanie z lekiem i w aptece przed sprzedawcą wysypie kulki na ladę i je policzy na jej oczach ;P jeśli się nie będzie zgadzało to zareklamować i poprosić o towar niewybrakowany i tak aż do skutku... ;) Odpowiedz Link
beba2 Re: fioletowe fiolki Boirona 17.03.07, 11:24 Ja tak zrobiłam ze znajomymi aptekarkami ze trzy lata temu i się nie zgadzało. Ale waga się zgadza - jest 4 g, więc reklamacja nie jest do końca zasadna. Jak się komuś nie podoba, to moze kupować leki z Sycowa. Mnie się nie podoba :) Odpowiedz Link
bibi2 Re: fioletowe fiolki Boirona 18.03.07, 00:18 W beZowych było 15CH, a 30 było w jasnoniebieskich. Teraz kolor zmienił się w 30 CH z niebieskich na fioletowe i mnie jest łatwiej zorientować się, że czas kupic kolejne opakowanie bo w nowych opakowaniach widać, że jest już mało kulek. Poprzednio był chyba szary w tej potencji? Pozostałe kolory się chyba nie zmieniły specjalnie. Jeszcze chyba w 200 i wyższych jest jakaś róznica w stosunku do starych kolorów. POzdrawiam. BIBI Odpowiedz Link