06.03.07, 12:12
czy uzywaliscie kiedys tych kropelek aby pomogly w odchudzaniu?
jakie macie na ten temat opinie?
Biore juz 3 tydzien i mam wrazenie ze chce mi sie mniej jesc....
Obserwuj wątek
    • very.martini Re: homeoslim 06.03.07, 13:51
      Może są skuteczne, nie wiem, ale z homeopatią mają tyle wspólnego, co martini ze sznapsem. czyli jakieś
      coś, ale niewiele (stoją w tym samym dziale).
    • omamamia1 Re: homeoslim 06.03.07, 14:21
      nawet nie wiedziałam,że są takie kropelki ale w sumie nigdy nie interesowałam
      sie tym tematem,słyszałam tylko o fucusie.Na odchudzanie najlepsza jest jedna
      metoda "mż"
      • very.martini Re: homeoslim 06.03.07, 15:44
        albo "iż" :)
    • norah7 Re: homeoslim 15.03.07, 15:07
      Owszem ja słyszałam o homeoslim. Naukowcy zajmującey się homeopatią wynaleźli
      taki lek, który sprawia, że chce się mniej jeść. Mus11 a ważyłaś się? Ile
      schudłaś? Podziel się z nami swoimi sukcesami i to koniecznie.
      • nutelka1234 Re: homeoslim 20.03.07, 23:41
        ja to popijam od 3 tgodni i faktycznie chce mi sie mz! Na razie poszedl 1 kg!
        zobaczymy jak bedzie dalej
        • norah7 Re: homeoslim 22.03.07, 10:47
          nutelka, naprawdę? To gratuluję :)A może i ja spróbuję żeby na lato nie mieć
          kompleksów i założyć bikini, to przydałoby się zrzucić trochę ciałka ;-) A ile
          kosztuje homeoslim?
          • 5_monika Re: norah7 22.03.07, 14:50
            jak masz czas dopisywać się do każdego wątku(nic nie wnosząc), to kliknij
            homeoslim w googlach
            • norah7 Re: norah7 29.03.07, 12:19
              Lubię sobie porozmawiać na forach, to wszytsko. To chyba nie jest zbrodnia?
              • 5_monika Re: norah7 29.03.07, 12:22
                :)
              • marciszonka Re: norah7 04.04.07, 16:23
                Norah, ale Ty tym swoim nic nie wnoszącym wywlekaniem staroci zwalasz wątki, w
                których jeszcze dyskusja się nie wypaliła. Za jakiś czas dzięki tej działalności
                pospadają nam z pierwszej strony rzeczy niedokończone za to na topie królować
                będą rzeczy sprzed miesięcy zaktualizowane tylko po to by komuś, kto juz dawno
                nie ma problemu powiedzieć coś na ten temat. I daletgo ja również proszę o
                rozsądniejsze działania w tym zakresie.
          • mus11 Re: homeoslim 04.04.07, 13:42
            Hej norah, sorki ze tak dlugo ale mnie nie bylo! No wiec faktycznie chce
            sie "mniej zrec" tylko jakos te kg nie za bardzo spadaja. mi tez ubyl 1 kg
            (tylko :(() a juz koncze te cala kuracje a waga stoi.

Prawda jest, ze je sie mniej- wlasciwie to w ogole mi sie jesc nie chce, jednak
            cos mi sie z ta waga nie podoba...

No ale napewno trzeba intensywniej cwiczyc, jak zawsze- u mnie najwyrazniej za
            malo tych cwiczen...

A cena tego cudu to ok 80pln! Drogo, a zeby przejsc cala kuracje jak zalecaja
            w "instrukcji obslugi" to trzeba uzyc 2.5 butelki!

Dam znac jak sie za pare dni obudze 10kg lzejsza;-)))

pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka