mus11 06.03.07, 12:12 czy uzywaliscie kiedys tych kropelek aby pomogly w odchudzaniu? jakie macie na ten temat opinie? Biore juz 3 tydzien i mam wrazenie ze chce mi sie mniej jesc.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: homeoslim 06.03.07, 13:51 Może są skuteczne, nie wiem, ale z homeopatią mają tyle wspólnego, co martini ze sznapsem. czyli jakieś coś, ale niewiele (stoją w tym samym dziale). Odpowiedz Link
omamamia1 Re: homeoslim 06.03.07, 14:21 nawet nie wiedziałam,że są takie kropelki ale w sumie nigdy nie interesowałam sie tym tematem,słyszałam tylko o fucusie.Na odchudzanie najlepsza jest jedna metoda "mż" Odpowiedz Link
norah7 Re: homeoslim 15.03.07, 15:07 Owszem ja słyszałam o homeoslim. Naukowcy zajmującey się homeopatią wynaleźli taki lek, który sprawia, że chce się mniej jeść. Mus11 a ważyłaś się? Ile schudłaś? Podziel się z nami swoimi sukcesami i to koniecznie. Odpowiedz Link
nutelka1234 Re: homeoslim 20.03.07, 23:41 ja to popijam od 3 tgodni i faktycznie chce mi sie mz! Na razie poszedl 1 kg! zobaczymy jak bedzie dalej Odpowiedz Link
norah7 Re: homeoslim 22.03.07, 10:47 nutelka, naprawdę? To gratuluję :)A może i ja spróbuję żeby na lato nie mieć kompleksów i założyć bikini, to przydałoby się zrzucić trochę ciałka ;-) A ile kosztuje homeoslim? Odpowiedz Link
5_monika Re: norah7 22.03.07, 14:50 jak masz czas dopisywać się do każdego wątku(nic nie wnosząc), to kliknij homeoslim w googlach Odpowiedz Link
norah7 Re: norah7 29.03.07, 12:19 Lubię sobie porozmawiać na forach, to wszytsko. To chyba nie jest zbrodnia? Odpowiedz Link
marciszonka Re: norah7 04.04.07, 16:23 Norah, ale Ty tym swoim nic nie wnoszącym wywlekaniem staroci zwalasz wątki, w których jeszcze dyskusja się nie wypaliła. Za jakiś czas dzięki tej działalności pospadają nam z pierwszej strony rzeczy niedokończone za to na topie królować będą rzeczy sprzed miesięcy zaktualizowane tylko po to by komuś, kto juz dawno nie ma problemu powiedzieć coś na ten temat. I daletgo ja również proszę o rozsądniejsze działania w tym zakresie. Odpowiedz Link
mus11 Re: homeoslim 04.04.07, 13:42 Hej norah, sorki ze tak dlugo ale mnie nie bylo! No wiec faktycznie chce sie "mniej zrec" tylko jakos te kg nie za bardzo spadaja. mi tez ubyl 1 kg (tylko :(() a juz koncze te cala kuracje a waga stoi. Prawda jest, ze je sie mniej- wlasciwie to w ogole mi sie jesc nie chce, jednak cos mi sie z ta waga nie podoba... No ale napewno trzeba intensywniej cwiczyc, jak zawsze- u mnie najwyrazniej za malo tych cwiczen... A cena tego cudu to ok 80pln! Drogo, a zeby przejsc cala kuracje jak zalecaja w "instrukcji obslugi" to trzeba uzyc 2.5 butelki! Dam znac jak sie za pare dni obudze 10kg lzejsza;-))) pozdrawiam, Odpowiedz Link