Dodaj do ulubionych

znowu angina

02.07.07, 20:47
witam!
sprawa dotyczy mojej niespełna 3- letniej córki, która przez dwa miesiące przeszła 4 razy anginę za każdym razem wyleczoną homeopatycznie, za drugim razem zeszła jej skóra z raczek i częsciowo ze stópek nasz homeodok nie bardzo sie tym przejął i za trzecim razem kazał powtórzyć leki teraz mamy czwarty raz anginę a nasz lekarz jest na urlopie;-). Więc w przychodni pani doktor przepisała antybiotyk i dała skierowanie na morfologie i ASO za dwa tygodnie. Podam jej ten antybiotyk bo juz mam dość życia w ciągłym pogotowiu ale powiedzcie mi co o tym myślicie i co podać jej na odtrucie po antybiotyku. dzieki
Obserwuj wątek
    • granna Re: znowu angina 03.07.07, 07:46

-Niepokoi mnie to, ze mimo kontroli homeopatycznej anginy powracaja. Tak jakby
      organizm miał tyle siły, zeby poradzić sobie z infekcją , ale za mało by tego
      paciorkowca wytłuc do konca. Cos jest nie tak, bo wtórnie mogłaby sie pojawic
      angina raz, ale nie 4.
      Napisz jak odbierzesz wyniki morfologii i ASO.
      • nati1455 Re: znowu angina 03.07.07, 09:34
        Mnie tez to niepokoi a z drugiej strony mam wyrzuty sumienia z powodu antybiotyku tym bardziej ze jak trafilismy do lekarza i dostalismy ten antybiotyk to córka juz nie miała temperatury i zaczeła domagać sie jedzenia czyli homeopatia zaczeła działać ale widmo piatej anginy za dwa tygodnie albo jaszcze jakiś powikłań przeważyło. Jak bede miała wynik to sie odezwe.Pozdrawiam
    • nati1455 Re: znowu angina 20.07.07, 09:02
      Witam ponownie!
      wczoraj odebrałam wyniki krwi i ASO jet w porządku, pozostałae wyniki też. Mam nadzieje ze skończą sie te anginy. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka