Dodaj do ulubionych

łojotok głowy

12.02.09, 20:01
od dluzszego czasu mam tlusta plamke na wlosach, pojawia sie juz po
kilku godzinach od mycia :( nie pomaga zaden szampon leczniczy,
znacie jakis inny sposob? plukanka czy homeo?
Obserwuj wątek
    • adamos70 Re: łojotok głowy 01.05.09, 10:38
      W większości problemów związanych z włosami, znacznie ważniejszą rolę odgrywają
      środki podawane wewnętrznie niż te stosowane zewnętrznie. W ostatnich latach
      włosów oraz skóra głowy stały się obiektem wielu dolegliwości
      www.handsomemen.pl/Tag,%C5%81ojotok.html
      • livia27 Re: łojotok głowy 15.10.09, 08:47
        Witam,

Na dzień dzisiejszy - po sprawdzeniu chyba wszystkiego co na rynku dostępne na wypadające włosy (i inne problemy), jedyne co z czystym sumieniem mogę polecić, to sposób żywienia: żywienie optymalne. Poniżej linki:

www.optymalni.com/index.shtml
        www.dieta-dla-zuchwalych.pl/Zywienie_optymalne_leczy/
        dr-kwasniewski.pl/?id=2&cat=4

Włosy już od dawna mi nie wypadają, a ponadto są tak gęste, że ostatnio musiałam kupić rzadszy grzebień żeby je rozczesać (a przypomnę, że miałam pełno prześwitów na głowie jeszcze 2 lata temu - przez łojotok).

Cerę na twarzy mam jak niejedna modelka na zdjęciu i schudłam do idealnej wagi - jakiej nie mogłam nigdy osiągnąć dietami czy ćwiczeniami.

Polecam głębsze zapoznanie się z tematem i rozpoczęcie odpowiedniego żywienia organizmu, bo nic innego nie pomoże na dłuższą metę, żadne leki, szampony, itd.
    • livia27 Re: łojotok głowy 15.10.09, 08:53
      Witam,

Na dzień dzisiejszy - po sprawdzeniu chyba wszystkiego co na rynku dostępne na wypadające włosy (i inne problemy łącznie z łojotokiem i łysieniem plackowatym), jedyne co z czystym sumieniem mogę polecić, to sposób żywienia: żywienie optymalne. Poniżej linki:

www.optymalni.com/index.shtml
      www.dieta-dla-zuchwalych.pl/Zywienie_optymalne_leczy/
      dr-kwasniewski.pl/?id=2&cat=4

Włosy już od dawna mi nie wypadają, a ponadto są tak gęste, że ostatnio musiałam kupić rzadszy grzebień żeby je rozczesać (a przypomnę, że miałam pełno prześwitów na głowie jeszcze 2 lata temu).

Cerę na twarzy mam jak niejedna modelka na zdjęciu i schudłam do idealnej wagi - jakiej nie mogłam nigdy osiągnąć dietami czy ćwiczeniami.

Polecam głębsze zapoznanie się z tematem i rozpoczęcie odpowiedniego żywienia organizmu, bo nic innego nie pomoże na dłuższą metę, żadne leki, szampony, itd.
    • homopatka Re: łojotok głowy 15.10.09, 14:49
      Najlepszy to bylby proszek do prania sprzed lat. Byl taki kiedys nazywal sie
      Radion, reklama byla Radion sam pierze. Mala ilosc do wody i tym umyc. Od razu
      przechodzi. Ja dostalam pare paczek od jakiegos emeryta ktoremu zostalo z lat
      70-tych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka