werualta 17.09.09, 11:07 witam, czy ktoś korzysta z tego internetu? jak z zasięgiem? jesteście zadowoleni? dziękuję, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vtx1800 Re: iPlus w Józefowie 17.09.09, 12:34 działa rewelacyjnie, chyba że zbliża się burza to trochę wolniej. mieszkam we wschodnim michalinie wśród wysokich drzew. pozdrawiam m. Odpowiedz Link
greg_j Re: iPlus w Józefowie 17.09.09, 15:50 to ciekawe. ja też mieszkam w Michalinie wśród drzew i u mnie było fatalnie z iplusem. Na szczescie dociągnęli już do mnie kabelek z TP. jak możesz, to proponuję wziąć na próbę i przetestować. Grzegorz Odpowiedz Link
nastassia_2 Re: iPlus w Józefowie 18.09.09, 09:01 a ja polecam...w rejonach 3 Maja działa bez zarzutu, nawet w czasie niezbyt ładnej pogody, rodzice zamieszkują w Michalinie pod lasem, korzystają z satysfakcją od 3 lat... testowany w różnych dziwnych miejscach w całej Polsce rzadko sprawiał problem, jeśli już to wymagał co najwyżej zmiany położenia o kilka metrów Odpowiedz Link
om.ega Re: iPlus w Józefowie 27.09.09, 06:20 Witam... Nie polecam iPlusa.. Mieszkam w Michalinie... zasię jest... Ale jego prędkość do kitu... Rozłącza się i zawiesza... A serwis nie uznaje reklamacji... Byłem jego użytkownikiem 2lata... I tylko go przeklinałem... Teraz ma Sferię i rewelacja... Godna polecenia... Odpowiedz Link
werualta Re: iPlus w Józefowie 27.09.09, 18:11 dziękuję za informacje wszystkim, mieszkam też w Michalinie, zasięg pewnie ok, nie psrawdzałam na próbę, natomiast obawy mam co do prędkości, jak to działa; mam jeszcze 3 dni, i pewnie zostanę przy neostradzie w nowszej tańszej opcji, dziękuję Odpowiedz Link
mieszkaniecjozefowa Re: iPlus w Józefowie 28.09.09, 18:29 Rejon serwisu renault na Wawerskiej - totalna lipa w budynku. Na zewnatrz jakos tam ujdzie. Oferty konkurencji nie probowalem. Odpowiedz Link