kwiatki_swietej_malgorzatki 16.06.10, 10:00 Dzień dobry, Czy w Józefowie (lub ewentualnie w Otwocku) znajdę fotografa? Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_jozi Re: Zdjęcia do dokumentów 16.06.10, 10:49 witam w Józefowie jest kodak na Wyszyńskiego (koło policji) zdjęcia w 10 minut. W Otwocku kiedyś był przy stacji PKP, ale nie wiem czy jeszcze działa Odpowiedz Link
maryshaa Re: Zdjęcia do dokumentów 16.06.10, 11:26 W Otwocku jest na Poniatowskiego na "górce" koło sportowego - fotoland u Andrasiaka i jest za Stodołą w centrum, widać to od Orlej (o ile to jeszcze Orla) lub z małpiego gaju. Ale w Kodaku w Józefowie robiłam i dostałam prawie od ręki zdjęcia Odpowiedz Link
rmaciek2 Re: Zdjęcia do dokumentów 16.06.10, 22:24 W Otwocku jest też Kodak w samym centrum (Powstańców Warszawy). Akurat 2 dni temu robiłem tam zdjęcia do paszportu...na odbiór czekałem 10 minut Odpowiedz Link
kwiatki_swietej_malgorzatki Re: Zdjęcia do dokumentów 17.06.10, 21:55 Dziękuję bardzo, bardzo, byłam najbliżej, w Józefowie i był niezły ruch "Jak na Marszałkowskiej" , jak to mawiają niektórzy. Odpowiedz Link