Dodaj do ulubionych

które sklepy są najlepsze?

01.07.05, 09:52
Jak sądzicie, które sklepy są najlepsze w naszej okolicy? Ja zawsze kupuje w
Michalinie w DUECIE i moim zdaniem wędliny i mięsa mają najświeższe....
Obserwuj wątek
    • loze76 Re: które sklepy są najlepsze? 02.07.05, 15:56
      Potwierdzam, w OK slabo z mięchem, po za tym średnio z zaopatrzeniem.
      • ulcia1978 Re: które sklepy są najlepsze? 15.07.05, 20:09
        wielkiego wyboru nie ma ale zdecydowanie DUET reszta ma kiepskie zaopatrzenie
        • lawi77 Re: które sklepy są najlepsze? 03.08.05, 11:16
          Kiedyś w Grudziążu chciałem kupić boczniaki. Nie znalazłem, więc zapytałem
          panią. Uciekła. Myślałem, że nie dosłyszała, więc pytanie zadałem jeszcze raz.
          Oburzona odpowiedziała, że nie wie co to jest...
          • bajka111 Re: które sklepy są najlepsze? 03.08.05, 12:40
            Moze uslyszala "zboczniaki" i jej sie inaczej skojarzylo?... Dlatego uciekla.
            My na wieksze zakupy jezdzimy do Miedzeszyna do delikatesw - polecam.
            W MarcPolu kupilam splesniale zapiekanki i taki sam jogurt.
            • lawi77 Re: które sklepy są najlepsze? 04.08.05, 09:58
              To prawda, MarcPol jest coraz gorszy. Mnie najbardziej denerwuje to, że ceny z
              półek są zupełnie inne niż w kasie. Rachunki trzeba dokładnie sprawdzać
    • barti111 Re: które sklepy są najlepsze? 03.08.05, 16:12
      zdecydowanie OK na Granicznej - przede wszystkim domowa atmosfera, zawsze
      życzliwa i fachowa obsługa. Co ciekawe klientom pomagają nie tylko dzieczyny na
      stoisku ale często też i sam właściciel interesu...
      No nie mówiąc już o fakcie, że teraz żoną syna własciciela jest moja pierwsza
      miłość z podstawówki...big_grin
    • jackie_brown o sklepach 06.09.05, 15:29
      Te baby w MarcPolu są ogólnie bardzo niemiłe. Ale pewnie gównianą kasę
      zarabiają. A właścicielem DUETu jest mój kolega, więc się ucieszy jak mu
      powiem, że go chwalą. W OK jest taki ogólny bałagan i mnie to trochę razi.
    • bbb21 Re: które sklepy są najlepsze? 07.09.05, 11:07
      kupuje pieczywo, wedline i mieso na willowj(michalin) . Maja najswiezsze.
      Duet pod tym wzgledem mnie nie zadowala.
      • arkadia67 Re: które sklepy są najlepsze? 06.04.06, 22:42
        Kochani, zdecydowanie najlepszy i najświeższy towar jest w sklepie na końcu ul.
        Willowej w Michalinie (REMI). Choć ceny nie są najniższe, to i tak mięso jest
        tańsze i świeższe niż na bazarku w Falenicy. Ja, zakupy robię tam codziennie i
        polecam wszystkim. Zakupy można zrobić na każda kieszeń, nawet na tą ubogą.
        • doomi Re: które sklepy są najlepsze? 06.04.06, 23:31
          Oj ale to jest strasznie daleko teraz ode mnie... chociaż kiedyś sto lat temu
          mieszkałam na willowej smile)
      • malgosia.kuk Re: które sklepy są najlepsze? 19.04.06, 14:15
        w Duecie jest fatalna obsługa, Panie ekspedientki chodzą za każdym jak cień nie
        tworzy to dobrej atmosfery do zakupów.
    • morkub Re: które sklepy są najlepsze? 06.04.06, 15:00
      Odświeżam wątek.
      Na Wyszyńskiego 12, w miejscu dawnej korony, powstał nowy spożywczak. Na szyldzie reklamują "mięsa i wędliny staropolskie" i zapraszają na degustację wędlin.
      Ktoś już był i próbował?
      Chyba przydałby się w J sklep dobrze zaopatrzony pod tym względem.
      • morkub Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 15:44
        Wspomniany w powyższym poście spożywczak na Wyszyńskiego dziś zamknięty - nie wiem, czy to tak po świętach, czy też może zwijają już interes uncertain
        Za to sezonowy warzywniak w bramie na Wyszyńskiego już działa smile
        • doomi Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 15:49
          Może faktycznie tylko dlatego zamknięty, że "po świętach", bo ja mam wielką
          nadzieję na sklep w Józefowie gdzie będzie można kupić pyszne wędlinki.

A ten sezownowy warzywniak to fajniutki. Jego największą zaletą jest to, że
          robię tam zakupy prawie prosto z rowerka smile
          • morkub Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 15:56
            Ja też go bardzo lubię smile Nawet spory wybór warzywek mają i dużo różnych jabłek smile
            • doomi Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 15:58
              Właśnie to jest zaleta numer dwa: duży wybór w różnych cenach, w sezonie na
              przykład pomidorków mają z osiem różnych rodzajów. A ja lubię pomidorki, ze
              śmietanką na przykład mniam smile
              No i zawsze mają słoneczniki, wielkie słoneczniki co mi się do koszyka
              rowerowego nie mieszczą i jadę potem z taką tarczą słoneczknikową przed
              sobą smile))
              • morkub Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 16:01
                To prawda. I blisko smile
              • lamelka007 Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 21:25
                słoneczniki? mniam mniam! a to dopiero kwiecień............sad
              • lamelka007 Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 21:34
                żaden ze sklepów mnie nie urzekł choć mieszkam w józefowie już/ tylko 8 lat.
                najbardziej lubię świeże bułeczki z ok, gorący chlebuś z makiem od grudziąża,
                świeże warzywa ze sklepu "słonecznikowego" a do markpolu staram się wogóle nie
                chodzić. przy księgarni w józefowie są jeszcze dwa małe sklepiki - tam,
                zwłaszcza latem pan ma świeże, pyszne owoce, a w drugim spory wybór warzyw
                wszelakich ale chyba trochę drogo! ale żeby odwiedzić te wszystkie sklepy
                trzeba mieć czas - a tego niestety jak na lekarstwo.
      • sylkwa1 Re: które sklepy są najlepsze? 22.04.06, 21:45
        morkub a wędlinki w BAKOMIE? paluszki lizać mniam, mniam! Wiem co mówię, jestem
        największym łakomczuchem na świecie big_grin
        • morkub Re: które sklepy są najlepsze? 23.04.06, 10:56
          Przyznam szczerze, że choć daleko nie mam, to w Bakomie nie byłam jeszcze
          nigdy uncertain jakoś tak mi tam z wózkiem nie po drodze było... Ale może się mylę i
          jak najbardziej z wózkiem się tam dostanę? Sprawdzę. I wjazd i wędliny.
          • doomi Re: które sklepy są najlepsze? 23.04.06, 10:58
            A ja znowu nie wiem gdzie to jest uncertain
            • morkub Re: które sklepy są najlepsze? 23.04.06, 11:10
              Na Wyszyńskiego koło kodaka wink
              • sylkwa1 Re: które sklepy są najlepsze? 23.04.06, 21:00
                Nie zrażajcie się wielkością tego sklepiku! Nie o wielkość tutaj chodzi a o
                smaki! Wyborne! Z wózkiem się da spokojnie, a pani bardzo lubi dzieci!
                • konopielka80 Re: które sklepy są najlepsze? 23.04.06, 22:09
                  Wędliny- najlepsze w REMI na Willowej.
                  W Duecie kilka razy przytrafiło mi sie , że były nieświeże, ale to tak ze 2 lata temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka