quin26 01.07.05, 09:52 Jak sądzicie, które sklepy są najlepsze w naszej okolicy? Ja zawsze kupuje w Michalinie w DUECIE i moim zdaniem wędliny i mięsa mają najświeższe.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loze76 Re: które sklepy są najlepsze? 02.07.05, 15:56 Potwierdzam, w OK slabo z mięchem, po za tym średnio z zaopatrzeniem. Odpowiedz Link
ulcia1978 Re: które sklepy są najlepsze? 15.07.05, 20:09 wielkiego wyboru nie ma ale zdecydowanie DUET reszta ma kiepskie zaopatrzenie Odpowiedz Link
lawi77 Re: które sklepy są najlepsze? 03.08.05, 11:16 Kiedyś w Grudziążu chciałem kupić boczniaki. Nie znalazłem, więc zapytałem panią. Uciekła. Myślałem, że nie dosłyszała, więc pytanie zadałem jeszcze raz. Oburzona odpowiedziała, że nie wie co to jest... Odpowiedz Link
bajka111 Re: które sklepy są najlepsze? 03.08.05, 12:40 Moze uslyszala "zboczniaki" i jej sie inaczej skojarzylo?... Dlatego uciekla. My na wieksze zakupy jezdzimy do Miedzeszyna do delikatesw - polecam. W MarcPolu kupilam splesniale zapiekanki i taki sam jogurt. Odpowiedz Link
lawi77 Re: które sklepy są najlepsze? 04.08.05, 09:58 To prawda, MarcPol jest coraz gorszy. Mnie najbardziej denerwuje to, że ceny z półek są zupełnie inne niż w kasie. Rachunki trzeba dokładnie sprawdzać Odpowiedz Link
barti111 Re: które sklepy są najlepsze? 03.08.05, 16:12 zdecydowanie OK na Granicznej - przede wszystkim domowa atmosfera, zawsze życzliwa i fachowa obsługa. Co ciekawe klientom pomagają nie tylko dzieczyny na stoisku ale często też i sam właściciel interesu... No nie mówiąc już o fakcie, że teraz żoną syna własciciela jest moja pierwsza miłość z podstawówki... Odpowiedz Link
jackie_brown o sklepach 06.09.05, 15:29 Te baby w MarcPolu są ogólnie bardzo niemiłe. Ale pewnie gównianą kasę zarabiają. A właścicielem DUETu jest mój kolega, więc się ucieszy jak mu powiem, że go chwalą. W OK jest taki ogólny bałagan i mnie to trochę razi. Odpowiedz Link
bbb21 Re: które sklepy są najlepsze? 07.09.05, 11:07 kupuje pieczywo, wedline i mieso na willowj(michalin) . Maja najswiezsze. Duet pod tym wzgledem mnie nie zadowala. Odpowiedz Link
arkadia67 Re: które sklepy są najlepsze? 06.04.06, 22:42 Kochani, zdecydowanie najlepszy i najświeższy towar jest w sklepie na końcu ul. Willowej w Michalinie (REMI). Choć ceny nie są najniższe, to i tak mięso jest tańsze i świeższe niż na bazarku w Falenicy. Ja, zakupy robię tam codziennie i polecam wszystkim. Zakupy można zrobić na każda kieszeń, nawet na tą ubogą. Odpowiedz Link
doomi Re: które sklepy są najlepsze? 06.04.06, 23:31 Oj ale to jest strasznie daleko teraz ode mnie... chociaż kiedyś sto lat temu mieszkałam na willowej ) Odpowiedz Link
malgosia.kuk Re: które sklepy są najlepsze? 19.04.06, 14:15 w Duecie jest fatalna obsługa, Panie ekspedientki chodzą za każdym jak cień nie tworzy to dobrej atmosfery do zakupów. Odpowiedz Link
morkub Re: które sklepy są najlepsze? 06.04.06, 15:00 Odświeżam wątek. Na Wyszyńskiego 12, w miejscu dawnej korony, powstał nowy spożywczak. Na szyldzie reklamują "mięsa i wędliny staropolskie" i zapraszają na degustację wędlin. Ktoś już był i próbował? Chyba przydałby się w J sklep dobrze zaopatrzony pod tym względem. Odpowiedz Link
morkub Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 15:44 Wspomniany w powyższym poście spożywczak na Wyszyńskiego dziś zamknięty - nie wiem, czy to tak po świętach, czy też może zwijają już interes Za to sezonowy warzywniak w bramie na Wyszyńskiego już działa Odpowiedz Link
doomi Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 15:49 Może faktycznie tylko dlatego zamknięty, że "po świętach", bo ja mam wielką nadzieję na sklep w Józefowie gdzie będzie można kupić pyszne wędlinki. A ten sezownowy warzywniak to fajniutki. Jego największą zaletą jest to, że robię tam zakupy prawie prosto z rowerka Odpowiedz Link
morkub Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 15:56 Ja też go bardzo lubię Nawet spory wybór warzywek mają i dużo różnych jabłek Odpowiedz Link
doomi Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 15:58 Właśnie to jest zaleta numer dwa: duży wybór w różnych cenach, w sezonie na przykład pomidorków mają z osiem różnych rodzajów. A ja lubię pomidorki, ze śmietanką na przykład mniam No i zawsze mają słoneczniki, wielkie słoneczniki co mi się do koszyka rowerowego nie mieszczą i jadę potem z taką tarczą słoneczknikową przed sobą )) Odpowiedz Link
lamelka007 Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 21:25 słoneczniki? mniam mniam! a to dopiero kwiecień............ Odpowiedz Link
lamelka007 Re: które sklepy są najlepsze? 18.04.06, 21:34 żaden ze sklepów mnie nie urzekł choć mieszkam w józefowie już/ tylko 8 lat. najbardziej lubię świeże bułeczki z ok, gorący chlebuś z makiem od grudziąża, świeże warzywa ze sklepu "słonecznikowego" a do markpolu staram się wogóle nie chodzić. przy księgarni w józefowie są jeszcze dwa małe sklepiki - tam, zwłaszcza latem pan ma świeże, pyszne owoce, a w drugim spory wybór warzyw wszelakich ale chyba trochę drogo! ale żeby odwiedzić te wszystkie sklepy trzeba mieć czas - a tego niestety jak na lekarstwo. Odpowiedz Link
sylkwa1 Re: które sklepy są najlepsze? 22.04.06, 21:45 morkub a wędlinki w BAKOMIE? paluszki lizać mniam, mniam! Wiem co mówię, jestem największym łakomczuchem na świecie Odpowiedz Link
morkub Re: które sklepy są najlepsze? 23.04.06, 10:56 Przyznam szczerze, że choć daleko nie mam, to w Bakomie nie byłam jeszcze nigdy jakoś tak mi tam z wózkiem nie po drodze było... Ale może się mylę i jak najbardziej z wózkiem się tam dostanę? Sprawdzę. I wjazd i wędliny. Odpowiedz Link
doomi Re: które sklepy są najlepsze? 23.04.06, 10:58 A ja znowu nie wiem gdzie to jest Odpowiedz Link
sylkwa1 Re: które sklepy są najlepsze? 23.04.06, 21:00 Nie zrażajcie się wielkością tego sklepiku! Nie o wielkość tutaj chodzi a o smaki! Wyborne! Z wózkiem się da spokojnie, a pani bardzo lubi dzieci! Odpowiedz Link
konopielka80 Re: które sklepy są najlepsze? 23.04.06, 22:09 Wędliny- najlepsze w REMI na Willowej. W Duecie kilka razy przytrafiło mi sie , że były nieświeże, ale to tak ze 2 lata temu. Odpowiedz Link