bajka111 19.08.05, 00:29 Czy jakis autobus jadacy do Warszawy Walem Miedzeszynskim ma przystanek przy stacji? I przy okazji jeszcze jedno "komunikacyjne" pytanie - czy cos (w sensie autobus) spod stacji Jozefow skreca w Ostrobramska? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Autobusem na Wal Miedzeszynski 19.08.05, 17:05 Jedyna miejska linia jadąca Wałem to 702, w dni powszednie kursuje też Minibus bis. Żadna z tych linii nie jedzie Ostrobramską. Józefów nie jest zainteresowany dofinansowywaniem komunikacji miejskiej. Z Falenicy-Zaporoża, na granicy z Józefowem-Michalinem (ulica Ochocza) jest przystanek linii 115, która w Warszawie jedzie Ostrobramską. Odpowiedz Link
bajka111 Re: Autobusem na Wal Miedzeszynski 19.08.05, 17:49 702 (a nie 720?) i Minibus jada Walem, ale w Jozefowie maja przystanki na Nadwislanskiej. Chodzi mi o autobus, do ktorego wsiadlabym przy torach (Pilsudskiego, Sikorskiego) i dojechala Walem na Saska Kepe. Ale to mi sie chyba tylko marzy.... Odpowiedz Link
analityk5 Re: Autobusem na Wal Miedzeszynski 13.09.05, 01:38 sloggi napisał: > Jedyna miejska linia jadąca Wałem to 702, w dni powszednie kursuje też Minibus > bis. Kursował. Już nie kursuje. Analityk5 -- www.michalin.pl Odpowiedz Link
analityk5 Re: Oczywiście, że kursuje 14.09.05, 12:42 No tak, ale przez centrum Józefowa to on nie jedzie. Przez centrum jechal ten, którego przystanek jest na stronie www.michalin.pl (Galeria/zdjęcia internautów), a którego to już nie ma. Czy ktoś z Was wie o jakimś autobusie, który zastąpił tą nieistniejącą linię? -- Analityk5 Odpowiedz Link
sloggi Re: Oczywiście, że kursuje 02.12.05, 22:57 Zainteresowanie UM Józefów komunikacją jest minimalne. Odpowiedz Link
bajka111 Re: Oczywiście, że kursuje 03.12.05, 14:36 Tocza sie rozmowy o zmianie trasy 702 - zamiast Walem to Pilsudskiego. I SKM moze pojedzie dalej. To wazne, ze bilety miejskie beda wazne. Odpowiedz Link