111majka 17.01.06, 09:57 No właśnie, już się zaczęły ferie, pogoda zimowa dopisuje. Czym się różnią od Waszych "nie-ferii"? Czy gdzieś wyjeżdżacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
76karolka Re: wyjeżdżam codziennie do W-wy 17.01.06, 11:48 a ja jade uczyc sie na nartach jezdzic, zaczelam w zeszlym roku i powiem ze to taki czad jakich malo... najpiekniejszy jest bol miesni od dolu do gory. moze dzieciaki sie naucza. niesamowite byly takie grzdyle 3 letnie jadace 100 km/h poprostu przed siebie. ja jako stara baba zaliczalam upadki i wygladalam jak rozdziawiona krowa ale co tam radoche mialam jak dziecko!!!a do wawy tez codziennie jezdze ;-( Odpowiedz Link
jozef.jozefow Re: Ferie zimowe 17.01.06, 12:49 111majka napisała: > No właśnie, już się zaczęły ferie, pogoda zimowa dopisuje. > Czym się różnią od Waszych "nie-ferii"? > Czy gdzieś wyjeżdżacie? Ja wcionz szukam pracy wienc ganiam wte i wewte. W otwocku i Carczewie jestem niemal codziennie. Tam to ludziska zyja. I Hefa-Lumpy widzialem. A w ogole to duzo jezdze po Bracie. Fajne so ferje. Odpowiedz Link