111majka 08.02.06, 23:28 Nie wiem czy wszyscy dotarli do interaktywnego planu miasta. Polecam. www.jozefow.pl/WWW/MJ/PLAN/plan.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Plan Józefowa 08.02.06, 23:51 Fajny: Jarosław Północny? Emilianów? Nowa Wieś? Rycice?? Nie miałam pojęcia że tak właśnie się dzieli nasz Józefów Odpowiedz Link
111majka Re: Plan Józefowa 09.02.06, 10:45 No, to chyba pierwszy raz ja zaskoczyłam Ciebie jakimś linkiem Odpowiedz Link
avekamil1 Satelitarna mapa nie tylko Józefowa :) 09.02.06, 14:20 Taka ciekawostka otwock.org.pl/media/fotmapow.jpg Odpowiedz Link
111majka Re: Satelitarna mapa nie tylko Józefowa :) 09.02.06, 14:24 To widzieliśmy, fajne. Ale mamy coś znacznie lepszego, można wędrować po całym świecie. Zacznij oczywiście od Józefowa i Otwocka. Ale pewnie już to widziałeś... maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=warsaw&btnG=Search&ll=52.137179,21.235612&spn=0.001478,0.005407&t=k Odpowiedz Link
avekamil1 Józefów ma mapę ma ją też Otwock :) 09.02.06, 23:27 Jako że stałem się troszkę zazdrosny o mapę Józefowa to postanowiłem stwożyć mapę Otwocka Wszystko w jednym pliku ... najwyższa jakość www.galeriaotwock.waw.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0 Pozdrawiam Odpowiedz Link
111majka Ujscie Świdra 10.02.06, 00:01 A to jest kawałaek, który mi się najbardziej podoba. Tak prawie pomiędzy Otwockiem a Józefowem img426.imageshack.us/img426/5012/swider3so.jpg Kamil, czy już oglądałes swój dom z góry? Odpowiedz Link
cat_s Re: Józefów ma mapę ma ją też Otwock 10.02.06, 00:29 avekamil1 napisał: > Jako że stałem się troszkę zazdrosny o mapę Józefowa to postanowiłem stwożyć > mapę Otwocka > Wszystko w jednym pliku ... najwyższa jakość Łał! Kurdę, Kamil, jak sie robi takie rzeczy??? Super sprawa! Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link
avekamil1 Re: Józefów ma mapę ma ją też Otwock 10.02.06, 00:57 Hmmm musisz sobie zarezewować min 4h zalezy jak wielkiego obszaru chcesz sobie zrobić mapke Zalezy to jeszcze od rozdzielczości ekranu którą masz ustawioną w kompie... Lecz z grubsza wyglada to tak: Robisz kiladziesiąt (kilkaset) print screenów przesuwajac co chwile mapę na maps.google.com (innego wyjścia nie ma), później kadrujesz te wszystkie fotki tak żeby usunąć zbędne znaczki ( kursory i suwaki google) a później dopasowywujesz to wszystko tak aby pasowało .. Ja używałem do tego PhotoStitch i Photoshop ... ( PhotoStitch nie dawał sobie rady ze złożeniem wiekszej liczby części dlatego musiałem używać photoshopa) No i wtedy cieszysz się swoją wspaniałą mapą Odpowiedz Link
avekamil1 Re: Ujscie Świdra 10.02.06, 00:44 Jase że oglądałem .. ale jako że mój dom miał kiedyś dach pokryty niepomalowaną blachą to na zdjęciu wyszedł strasznie się błyszczy Odpowiedz Link