mefistto Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 11:44 Ja tam umiem liczyć nie tylko do dwóch. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 11:51 ja tez choc sadze ze autorowi/aurorce watku chodzilo o to ze 2 osoby tu sa baaaaaaaaardzzzzzzzo aktywne i chwala im za to Odpowiedz Link
111majka Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 11:55 zastanawiam się często, czy nie są za baaaaaaaaaaaardzooooooooo aktywne... Odpowiedz Link
doomi Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 12:06 Heh, mają nas tu dość ;P No my się tak z majką dwoimy i troimy, żeby forum zozruszać i zaprosić do dyskusji jak najwięcej osób. A jak już będą tłumy, to sobie zrobimy wakacje od forum Zapraszamy więc i Ciebie pepe Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 19:06 111majka napisała: > Też mnie to czasem smuci "Pana Tadeusza" napisała jedna osoba i co z tego? Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 16:33 pepe_01 napisał: > takie mam wrazenie ) Ale za to ile osób czyta! Odpowiedz Link
111majka Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 16:46 stary_pawian napisał: > > Ale za to ile osób czyta! No ile? Z osiem? Odpowiedz Link
megiifasolka Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 17:01 co najmniej 10 - bo jeszcze ja i hydrotechnik Odpowiedz Link
111majka Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 17:06 Tak się zastanawiam czy mizzzar czyta. Bo mogłoby być jnawet i jedenaście... Ho ho Odpowiedz Link
iguloo Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 17:27 Oj! Znacznie więcej osób czyta...a czasami pisze Odpowiedz Link
111majka Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 18:45 Ojojoj .......To może i ze dwadzieścia się uzbiera Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 19:04 111majka napisała: > Ojojoj .......To może i ze dwadzieścia się uzbiera Poczekaj jeszcze trochę i będziesz miała "oczko" Pomału robi się noc i będziesz miała na głowie Cat_s'a. Przecież noc to żywioł tych drani Odpowiedz Link
111majka Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 19:15 Jasne, zapomniałam o przemiłym pruszkowskim mini-zoo)) Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 19:34 111majka napisała: > Jasne, zapomniałam o przemiłym pruszkowskim mini-zoo)) Nie wiem czy wiesz, ale mamy jeszcze Szczupaka, który pewnie teraz trwa w odrętwieniu pod lodem Odpowiedz Link
111majka Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 19:53 Szczupaka jeszcze nie spotkałam. Ale jakąś miłą uasiczkę - owszem. Więcej zwierząt nie pamiętam.... Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 20:11 111majka napisała: > Szczupaka jeszcze nie spotkałam. Ale jakąś miłą uasiczkę - owszem. > Więcej zwierząt nie pamiętam.... Szczupak jak na tę porę roku przystało jest w odrętwieniu, ale nikt go nie "odłowił". Przedwczoraj widziałem go na ulicy. Żyje. A jeden z naszych adminów - Zwierz? To przecież Zwierz Alpuhary - bestia zajadła. )) Odpowiedz Link
stary_pawian Re: A dlaczego? :) 24.02.06, 20:18 Bo Wam się nie chce, albo brak Wam "jaj". NIE DAJCIE SIĘ ZABIĆ. To Forum to Wy! Odpowiedz Link
111majka Re: A dlaczego? :) 24.02.06, 20:23 Przepraszam. O jajach jest w innym wątku. O STRUSICH jajach Odpowiedz Link
stary_pawian Re: A dlaczego? :) 24.02.06, 21:52 111majka napisała: > Przepraszam. O jajach jest w innym wątku. > O STRUSICH jajach Chyba o strusich. A co będzie jak struś przestraszy się na "aswaltcie" (choć przy obecnym stanie dróg mu to nie grozi ), gdzie schowa głowę ? Strusie. Nie chowajcie głów w dziurach w jezdniach! Odpowiedz Link
cat_s Re: A dlaczego? :) 24.02.06, 22:50 stary_pawian napisał: > Pomału robi się noc i będziesz miała na głowie Cat_s'a. > Przecież noc to żywioł tych drani Witajcie, Jestem, jestem... Tylko z kotem musieliśmy w telewizorze obejrzeć, jak dzielny Neo załatwia niedobrych Agentów Kot oglądał pierwszy raz... Odpowiedz Link
doomi Re: A dlaczego? :) 24.02.06, 23:03 Podobało się kotkowi?? Jeśli tak, to za tydzień pewnie będzie chciał obejrzeć następną część Odpowiedz Link
cat_s Re: A dlaczego? :) 24.02.06, 23:30 Chyba się mu podobało, bo do miski go było trudno zagonić Drugą część, czyli 'Reaktywacje' kot ma nieźle obstukaną, bo jego pan regularnie go przymusza do oglądania. To znaczy - musu niby nie ma ale jak kot ma do wyboru poleżeć na swoim panu i oglądać albo nie oglądać i nie leżeć - to zazwyczaj jednak ogląda... Ciekawi nas, mnie i kota, czy puszczą też część trzecią? O, trzecią - to byśmy chętnie obejrzeli... Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link
111majka Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 23:13 111majka napisała: > No ile? Z osiem? Miałam rację. Osiem Policzyłam wszystkich na palcach. Odpowiedz Link
doomi Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 23:16 Hi hi, ale liczyłaś czytających czy piszących?? Nie zapominaj o pani z mojego sklepiku ;D Odpowiedz Link
111majka Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 24.02.06, 23:27 Oj, zarumieniła się teraz Pani z twojego sklepiku. I glupio jej się zrobiło że tylko cudze czyta a nie pisze. Proszę pani ze sklepiku - zapraszamy A ja już sama nie wiem co liczę... Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 25.02.06, 00:28 111majka napisała: > 111majka napisała: > > > No ile? Z osiem? > > > Miałam rację. Osiem > Policzyłam wszystkich na palcach. A mnie wyszło dziesięć. Pewnie dla tego, że pawiany mają dwa razy tyle łap Odpowiedz Link
111majka Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 25.02.06, 00:39 Pawianie, o tej porze jeszcze chce Ci się liczyć? Mi się już tylko chce spać Ale mimo późnej pory policzyleś lepiej Albo nie - Ja liczyłam wczrśniej o dwie osoby, tylko troszkę póżniej wpisywałam )) Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 25.02.06, 00:49 111majka napisała: > Pawianie, o tej porze jeszcze chce Ci się liczyć? > Mi się już tylko chce spać > > Ale mimo późnej pory policzyleś lepiej > Albo nie - Ja liczyłam wczrśniej o dwie osoby, tylko troszkę póżniej wpisywałam > )) Nie chce mi się liczyć, nie chce mi się już nic tylko spać, ale "...robota jest robotą..." Policzyłem odruchowo i niekoniecznie wynik był prawidłowy. Ale co do Cat_s'a się nie myliłem. Koty to dranie Odpowiedz Link
cat_s Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 25.02.06, 01:00 > "...robota jest robotą..." E, 'robota nie zajączek...", lepiej poplotkujmy... Albo nie, jeśli jeszcze nie śpisz - to może dopomożesz? Ktoś się dopytuje na zwierzakowym forum o jakiegoś całodobowego weterynarza w okolicach Pruszkowa, bo mu kot charczy. Jako 'napływowy' znam tylko tego jednego, do którego chadzam zazwyczaj i nie jest on całodobowy A może Ty wiesz coś więcej? Józefów wybaczy mam nadzieję, że 'pruszkowskie' sprawy publicznie wywlekam? Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 25.02.06, 01:20 cat_s napisał: > > "...robota jest robotą..." > > E, 'robota nie zajączek...", lepiej poplotkujmy... > > Albo nie, jeśli jeszcze nie śpisz - to może dopomożesz? > Ktoś się dopytuje na zwierzakowym forum o jakiegoś całodobowego weterynarza w o > kolicach Pruszkowa, bo mu kot charczy. Jako 'napływowy' znam tylko tego jednego > , do którego chadzam zazwyczaj i nie jest on całodobowy > A może Ty wiesz coś więcej? > > Józefów wybaczy mam nadzieję, że 'pruszkowskie' sprawy publicznie wywlekam? > > Pozdrawiam > cat_s W takiej sprawie robota może poczekać. Niestety. Najbliższy wet całodobowy (właściwie nie wet - klinika) jakiego znam (wielokrotnie tam jeżdziłem) to w W-wie na Gagarina. Tylko uwaga. Kolejki jak "stąd do tamtąd" i ceny po 22 też jak "stąd do tamtąd". Ale są DOBRZY. Odpowiedz Link
cat_s Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 25.02.06, 01:49 W imieniu charczącego kota dziękuję. Namiar na klinikę przekleiłem, może się przyda. Przepraszam za oftopikowe zamieszanie, ale sami rozumiecie: kot - to kot! Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Czy tutaj piszą tylko 2 osoby?? 25.02.06, 16:24 cat_s napisał: > E, 'robota nie zajączek...", lepiej poplotkujmy... Tak. Kiedyś odkładałem robotę w nadziei, że jak będzie niewykonana to się jej znudzi i sama się zrobi. Nic z tego. Teraz uważam, że co masz zrobić jutro zrób pojutrze to będziesz miał jeden wolny dzień. Odpowiedz Link
111majka Tak... 25.02.06, 09:58 No i okazało się, że pepe_01 jednak miał rację. Tu piszą tylko 2 osoby. Stary_pawian i cat_s... Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Tak... 25.02.06, 15:01 Nie przesadzaj. Nie jest tak żle. "Obglądnąłem" sobie kilka innych "fur". Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Tak... 25.02.06, 15:50 111majka napisała: > No i okazało się, że pepe_01 jednak miał rację. Tu piszą tylko 2 osoby. > Stary_pawian i cat_s... "Nieszczęścia chodzą parami" "...to największe mnie nie spotka, bo ono nie ma pary..." (W.Młynarski) Odpowiedz Link
111majka Re: Tak... 25.02.06, 17:20 stary_pawian napisał: > > Stary_pawian i cat_s... > "Nieszczęścia chodzą parami" Pawianie, zapomniałeś o kocie cat_sa. To już przestaje być para... Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Tak... 25.02.06, 17:47 111majka napisała: > Pawianie, zapomniałeś o kocie cat_sa. To już przestaje być para.. Plus moje trzy to są już trzy pary Odpowiedz Link
111majka Re: Tak... 25.02.06, 17:56 Toż to już cała kupa nieszczęść! Żartuję, wszystkie koty są przeurocze Oprócz mojego, bo nie przychodzi na kolana i ma w nosie. Jak się go weźmie na ręce to spięty czeka tylko kiedy czmychnąć. Taka świnia nie kot. Tak, ja wiem... One już tak mają..... Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Tak... 25.02.06, 19:49 111majka napisała: > Oprócz mojego, bo nie przychodzi na kolana i ma w nosie. Jak się go weźmie na r > ęce to spięty czeka > tylko kiedy czmychnąć. Taka świnia nie kot. > Tak, ja wiem... One już tak mają..... > Tak samo ma moja Mietka. No prawie tak samo. Na kolana przyłazi, łasi się, ale jak wziąść ją na ręce (nawet z kolan) to jeden wielki stres. Odpowiedz Link
111majka Re: Tak... 25.02.06, 19:54 Pawianie, czy wprowadziłeś sobie reżim? Dwie godziny pracy i forum, dwie godziny pracy..... Mi się tak nie udaje. Odpowiedz Link
doomi Re: Tak... 25.02.06, 20:40 Majka, pawianie, czy Wy pracujecie siedem dni w tygodniu?? Trzeba trochę odpocząć... ja właśnie dzisiaj sobie błogo poleniuchowałam z dala od kompa i nawet z dala od józefowa... Ale już całą drogę do domu zastanawiałam się, co tez dzieje się na forum ;P Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Tak... 25.02.06, 20:47 doomi napisała: > Majka, pawianie, czy Wy pracujecie siedem dni w tygodniu?? Czasem to i osiem, a przez pracę 25 godzin na dobę to muszę o godzinę wcześniej wstawać by zdążyć Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Tak... 25.02.06, 20:43 111majka napisała: > Pawianie, czy wprowadziłeś sobie reżim? Dwie godziny pracy i forum, dwie godzin > y pracy..... > Mi się tak nie udaje. Pawianowi być teraz nie reżim. Żona wyjechać i wrócić za cztery tygodnie! Pawin robić co chcieć Odpowiedz Link
doomi Re: Tak... 25.02.06, 20:53 Ach pawianie, czyli dlatego tak szalejesz na gościnnych występach w józefowie Żona wróci to wrócisz do klatki hi hi Odpowiedz Link
111majka Re: Tak... 25.02.06, 21:38 Straszne z nas pracusie. To chyba trochę głupie jest. Ale cóż poradzić...... A takie cztery tygodnie bez współmałżonka -ech, pozazdrościć. Odpowiedz Link
111majka Re: Tak... 26.02.06, 14:31 Wzięłam sobie do serca uwagę cat_sa, że robota nie zajączek, olałam projekty na kubki i inne pamiętniki i zajęłam się.. eeee, nie napiszę czym. To jest w innym wątku. Ale dziękuję Ci bardzo cat_s. Przypominaj czasem o tym zajączku, bo człowiek zupełnie zwariuje Odpowiedz Link
111majka Re: Tak... 27.02.06, 08:14 ... a ostatnio to nawet tylko jedna osoba pisze.... Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Tak... 01.03.06, 17:31 111majka napisała: > Straszne z nas pracusie. To chyba trochę głupie jest. Ale cóż poradzić...... > Doomi będzie się pewnie będzie ze mnie nabijać Od niedzieli prawie "mieszkałem" w pracy. Trafiło się coś super pilnego i coś co mnie zainteresowało (inaczej bym to "olał").Dziś wreszcie od soboty widziałem słońce - no właściwie jego zachód, ale sprawa załatwiona. > A takie cztery tygodnie bez współmałżonka -ech, pozazdrościć. Czego?! Cztery tygodnie na "sztucznym" żarciu?! Moje talenty kulinarne ograniczają się do zagotowania wody na kawę (a i tak potrafię ją przypalić) Odpowiedz Link