Dodaj do ulubionych

pediatra Józefow

21.03.06, 14:47
Dzień Dobry,
witam na forum. Czy możecie polecić mi pediatrę, który dojeżdża na wizyty
domowe. Synek jest chory, mąż wyjechał, a moja prywatna przychodnia odmówiła
mi przyjazdu lekarza do domu.
Obserwuj wątek
    • do73 Re: pediatra Józefow 21.03.06, 15:09
      Możesz spróbować u dr Kreid, ale ona dzisiaj pracuje po południu w przychodni,
      więc będzie wolna dopiero po 18. Ale możesz zadzwonić do p. dr i porozmawiać -
      może podjedzie po pracy. niestety nie mam jej nr telefonu, ale możesz zadzwonić
      do przychodni (789 21 21) i poprosić o rozmowę z dr Kreid.
      • doomi Re: pediatra Józefow 21.03.06, 18:08
        Do73 widzę że masz jakieś pojęcie o naszych pediatrach. Kogo w takim razie
        polecasz w przychodni?? Jak na razie musiałam skorzystać tylko raz z porady
        pediatrycznej i trafiłam do dr Kosińskiej. Hm, nie wiem jak to delikatnie
        powiedzieć, ale chyba najlepiej wprost: takiej lekarki jeszcze nie spotkałam.
        Musiałam sama jej podpowiedzieć co przepisać dziecku choremu na zapalenie
        krtani. Czy w Józefowie w ogóle wybiera się pediatrę prowadzącego dziecko, czy
        też obowiązuje zasada "chybił trafił"??
        • iguloo Re: pediatra Józefow 21.03.06, 18:20
          Niestety idziesz do tego lekarza, który ma dyżur.
          Z wezwaniem lekarza do domu nie ma problemu, jedynie trzeba zadzwonić do
          przychodni przed południem.
        • do73 Re: pediatra Józefow 21.03.06, 21:22

MOje dzieci leczę u dr Kreid. Jest o ile dobrze pamiętam specjalistą chorób
          płuc. Nigdy się na niej nie zawiodłam - myślę, że jest dobrym lekarzem. Zawsze
          jest miła i kompetentna. Jedynym minusem jest to, że dzieci przyjmuje tylko 3
          razy w tygodniu - poniedziałek i wtorek po południu, środa rano (na wizyty
          domowe - te z przychodni - jeździ tylko w środy, ale prywatnie prawdopodobnie
          można się z nią umówić w każdej chwili).
          Jeśli nie dr Kreid, to dr Sedig - raczej nie mam do niej zastrzeżeń.
          Natomiast zdecydowanie NIE polecam dr Kosińskiej - ona leczyła jeszcze mnie jak
          byłam dzieckiem i standardowe leczenie u niej było następujące: ampicylina,
          chlorchinaldin i polopiryna S smile ZAWSZE. Z moim dzieckiem do niej bym nie
          poszła

pozdrawiam

Do
          • doomi Re: pediatra Józefow 21.03.06, 21:32
            Dzięki smile
            Czyli przeczucie odnośnie doktor K. mnie nie myliło.
            • ninuka Re: pediatra Józefow 22.03.06, 09:43
              dziękuję za info. To formum jest bardzo pomocne. Cieszę się, że tu trafiłam.
              • doomi Re: pediatra Józefow 22.03.06, 09:44
                My też się cieszymy big_grin
                • 111majka Re: pediatra Józefow 22.03.06, 09:47
                  I to jeszcze jak się cieszymy big_grin
                  • bodziar Re: pediatra Józefow 22.03.06, 21:35
                    Ja polecam Dr.Gęsior z Otwocka.Jest super u mnie na osiedlu wszystkie mamy są
                    zadowolone.Przyjeżdża prywatnie, nie bierze za wiele i zawsze można do niego
                    zadzwonić w razie wątpliwości.A tel do niego .603 795 156.A te nasze z
                    przychodni niekoniecznie.Osobiście gdy moja mała była u dr.Sedig nie rozp[oznała
                    ona zapalenia płuc, a następnego dnia trafilismy z zapaleniem płuc do
                    szpitala.Co dr.Kreid nic nie wiem.DR.Kosińska raz bylismy u niej i bylo ok.
            • arkadia67 Re: pediatra Józefow 23.03.06, 21:46
              Myślę,że nie dokońca masz rację. Ja swoje dzieci prawie od 19-lat leczyłam i
              leczę u Pani dr Kosińskiej. Nigdy nie było, problemu a u sterszego syna bardzo
              szybko rozpoznała ostrą małopłytkowość krwi. Mały (teraz wielkismile))szybko
              znalazł się w szpitalu. Pani dr Kosińska musi poznać dziecko,a sugestie rodzica
              są bardzo pomocne.Przyjmuje również prywatnie w Michalinie i jeździ na wizyty
              domowe. Niestety nie pamiętam ulicy i nr telefonu.
              Arkadia
              • doomi Re: pediatra Józefow 23.03.06, 22:31
                Ile osób, tyle opninii smile Tak zwykle bywa. No cóż, w takim razie muszę sobie
                wyrobić własne zdanie na temat józefowskich lekarzy, chociaż moje zdrowe dzieci
                mi tego nie ułatwiają ;D
                Do tej pory, a mieszkam tu ponad dwa lata w przychodni z chorymi dziećmi
                (akurat dwojgiem na raz) byłam tylko raz. W przypadku choroby zdam się więc na
                panią rejestratorkę wink
    • rena_g A moze znacie dobrego okuliste dzieciecego? 24.03.06, 10:43
      czesc,
      mam pytanko? czy moze zetkneliscie sie z okulista z naszej okolicy , ktorego
      mozna poliecic? Jesli tak to prosze o namiary.
      Pozdrawiam Rena
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka