pepe_01 15.03.07, 17:07 Czy ktoś może mi powiedzieć kto na sesji zadaje pytania na temat PItów i ul Słonecznej? Słucham i padam ............ Dlaczego Ci którzy zadają takie dziwne pytania się nie przedstawiają??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michalin.pl Re: sesja rady 15.03.07, 18:10 pepe_01 napisał: > Czy ktoś może mi powiedzieć kto na sesji zadaje pytania na temat PItów i ul > Słonecznej? > Słucham i padam ............ Dlaczzego padles przy pytaniu o Słoneczną? -- michalin.pl Odpowiedz Link
pepe_01 Re: sesja rady 15.03.07, 18:21 Padłem przy pytaniu o pity (rozumiem że pójście do księgowej i zadanie tego pytania było by zbyt trudne, no tak nie mógłby się przy.... do burmistrza) A ulica słoneczna, no sorry ale gdzie gościu chce tam chodnik zbudować? BTW na szczęście Rubert sie przedstawił , chyba na przedostatniej radzie. Czy on jest z PISu? Odpowiedz Link
michalin.pl Re: sesja rady 15.03.07, 18:31 > Padłem przy pytaniu o pity (rozumiem że pójście do księgowej i zadanie tego > pytania było by zbyt trudne, no tak nie mógłby się przy.... do burmistrza) > > A ulica słoneczna, no sorry ale gdzie gościu chce tam chodnik zbudować? Nie chodzilo o chodnik, tylko spowalniacz. MG Odpowiedz Link
pepe_01 Re: sesja rady 15.03.07, 18:34 > Nie chodzilo o chodnik, tylko spowalniacz. > MG Na samym początku nie chodziło o spowalniacz ale o poszerzenie ul słonecznej i o dzieci które uciekają przed pędzącymi samochodami . Znasz nazwisko? Odpowiedz Link
michalin.pl Re: sesja rady 15.03.07, 19:12 pepe_01 napisał: > > > Nie chodzilo o chodnik, tylko spowalniacz. > > MG > > Na samym początku nie chodziło o spowalniacz ale o poszerzenie ul słonecznej i > o > dzieci które uciekają przed pędzącymi samochodami > . Znasz nazwisko? Andrzej Mazek -- michalin.pl Odpowiedz Link
piano_barti Re: sesja rady 15.03.07, 21:40 michalin.pl napisał: > pepe_01 napisał: > > > > > > Nie chodzilo o chodnik, tylko spowalniacz. > > > MG > > > > Na samym początku nie chodziło o spowalniacz ale o poszerzenie ul słonecz > nej > i > > o > > dzieci które uciekają przed pędzącymi samochodami > > . Znasz nazwisko? > Andrzej Mazek > -- > michalin.pl Aż dziwne, pan A. M. raz coś do rzeczy nawet powiedział zdajsie.. Odpowiedz Link
michalin.pl Re: sesja rady 16.03.07, 10:15 piano_barti napisał: > Aż dziwne, pan A. M. raz coś do rzeczy nawet powiedział zdajsie.. Zdaje sie, ze nie tylko raz. -- michalin.pl Odpowiedz Link
pepe_01 Re: sesja rady 16.03.07, 11:47 o jak jesteś tak dobrze zorientowany to powiedz o jakiej szynie mowił p Mazek? Bo na ulicy słonecznej nie widziałem takowej. Odpowiedz Link
surmia Re: sesja rady 16.03.07, 12:01 hihihihihi, nie byłam, nie słyszałam ale czytam z zapartym tchem. Może chodziło o szynę, która jakiś czas temy stała sobie na rogu Słonecznej i Cichej? Stała tam (pionowo!!!)sobie dobrych kilkadziesiąt lat, jak sądzę. W każdym razie odkąd tu jestem ona tam tkwiła. Ale zdaje się, że została wyszarpana z ziemi podczas utwardzania Cichej. A na Słonecznej przecież jest chodnik. Odpowiedz Link
michalin.pl Re: sesja rady 16.03.07, 12:06 pepe_01 napisał: > o jak jesteś tak dobrze zorientowany to powiedz o jakiej szynie mowił p Mazek? > > Bo na ulicy słonecznej nie widziałem takowej. Chodzi o szyne wkopana przy ogrodzeniu na rogu Slonecznej i Skorupki. Szyna chroni przed samochodami wjezdzajcymi w ta posesje. -- michalin.pl Odpowiedz Link
wielebny123 Re: sesja rady 16.03.07, 12:37 Czy mój "kumpel" Mazek nie mieszka w okolicy Słonecznej? Odpowiedz Link
doomi Re: sesja rady 16.03.07, 13:11 "Dlaczego Ci którzy zadają takie dziwne pytania się nie przedstawiają???" Dobre pytanie, zadawałam je już kiedyś nesce: Radni mówią sobie po imieniu, czasami mocno się spoufalają na zebraniach RM i mają w nosie fakt, że nie wszyscy mieszkańcy wiedzą kto jest kim. Nie twierdzę, że przed każdą wypowiedzią muszą się przedstawiać z imienia i nazwiska, ale w momencie kiedy prowadzący Sesję czy Komisję oddając komuś głos mówi "teraz Krysia" robi się jakoś tak "imieninkowo" Odpowiedz Link
michalin.pl Re: sesja rady 16.03.07, 17:12 wielebny123 napisał: > Czy mój "kumpel" Mazek nie mieszka w okolicy Słonecznej? Tak mniej więcej w półkilometrowej okolicy. MG Odpowiedz Link
pepe_01 Re: sesja rady 16.03.07, 14:42 a rzeczywiście coś takiego było, ale raczej dlatego że tam jest ostry zakret i duże samochody się nie wyrabiały. A jak to się do teorii Pana Mazka że ta szyna była w kopana jako ochrona przed pędzącymi samochodami? Odpowiedz Link