Gość: Dikens IP: 80.51.241.* 08.01.04, 08:05 Autko zajebiste - wiadomo, przeca to Subaru Impreza. Ale gdzie tu można posłuchać silnika, jak babcie kocham już szukałem ze sto razy i nigdy nie posłuchałem żadnego silnika. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pedro Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.icpnet.pl 08.01.04, 11:29 Artykuł trafny i oddaje rzeczywistość, ale za nazwanie STi kiczowatym to zacny Pan Żurnalista ma WIELKI minus. Licze, że za tydzień będzie jakieś sprostowanie !!! Ja mu dam kicz... To WRC też są kiczowate? Link Zgłoś
Gość: csi Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 12:21 A dlaczego panowie z wysokich obrotów nie podali spalania w praktyce???????? do tej pory zawsze to robili :) Link Zgłoś
franek-b Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX 09.01.04, 17:39 > Artykuł trafny i oddaje rzeczywistość, ale za nazwanie STi > kiczowatym to zacny Pan Żurnalista ma WIELKI minus. Licze, że za > tydzień będzie jakieś sprostowanie !!! Ja mu dam kicz... To WRC > też są kiczowate? pelna racja ze STi to sam kicz jesli chodzi o forme... taka japonska manga, w sam raz dla tuningowcow, spojlerki, brewki i tego typu badziew. Link Zgłoś
niknejm Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX 16.01.04, 19:02 Gość portalu: pedro napisał(a): > Artykuł trafny i oddaje rzeczywistość, ale za nazwanie STi > kiczowatym to zacny Pan Żurnalista ma WIELKI minus. Licze, że za > tydzień będzie jakieś sprostowanie !!! Ja mu dam kicz... To WRC > też są kiczowate? Jak bym kupował STi, poprosiłbym o felgi srebrne, nie złote i spojler z tyłu od WRXa. Te 2 elementy mnie rażą... Poza tym bardzo fajny samochód. Dynamiczny, 4X4, praktyczny w miarę, cena nie jest zupełnie z kosmosu. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: rebel Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 12:22 powiem wprost ten samochod jest tylko troche ladniejszy od kupy czym sie tu tak podniecac? gdzie go projektowali na dziale AGD? japonczycy robią najbardziej ohydne i nijakie samochody na swiecie, vide: nowy civic, micra impreza yaris corolla swift almera itd. Link Zgłoś
Gość: lord sith Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 14:11 Nowa Corolka to projekt europejski a nie japonski jesli juz ;) Link Zgłoś
Gość: Kris Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.gl.digi.pl 08.01.04, 18:36 Ten samochod nie jest robiony jak np wiekszosc wloskiego produktu dla kogos kto ma kobieca plec mozgu. Co z tego ze np Alfa wyglada fajnie, jak sie sypie... To nie ma wygladac jakos rewelacyjnie... artykul wszystko wyjasnia. To ma bolec, meczyc, po tym powinno sie miec odciski..to jest esencja sportowej bryki za calkiem znosna jak na te parametry cene. Moze kiedys se to kupie ... Artykul super napisany..przydaloby sie jednak wiecej szczegolowych parametrow. Link Zgłoś
Gość: ttt Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 12:53 Pajac Link Zgłoś
greenblack Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX 08.01.04, 12:59 Prawdziwe 4x4, które obecnie jest sporym rarytasem, znacznie podnosi wartość nawet przeciętnego samochodu. Konkurencją BMW 330xi jest Legacy, a nie Impreza. Link Zgłoś
niknejm Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX 08.01.04, 14:23 greenblack napisał: > Prawdziwe 4x4, które obecnie jest sporym rarytasem, znacznie podnosi wartość > nawet przeciętnego samochodu. Konkurencją BMW 330xi jest Legacy, a nie > Impreza. Ale BMW 330xi też ma 'pseudo' 4X4. Po wstawieniu tyłu (tylko tyłu!) na rolki BMW... nie ruszyło z miejsca. A dziennikarze motoryzacyjni jechali na BMW jak po łysej kobyle... Pzdr Niknejm Link Zgłoś
greenblack Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX 08.01.04, 14:28 Te same dziennikarzyny, w tym samym teście napisały, że Suzuki Wagon ma stały podział 50/50, mimo zwykłego sprzęgła wiskotycznego. Link Zgłoś
niknejm Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX 16.01.04, 18:58 greenblack napisał: > Te same dziennikarzyny, w tym samym teście napisały, że Suzuki Wagon ma stały > podział 50/50, mimo zwykłego sprzęgła wiskotycznego. Co nie zmienia faktu, że BMW nie ma w '3' prawdziwego 4X4. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: COBY Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 13:06 dlaczego ktos napisal suzuki impreza zamiast SUBARU IMPREZA chodzi mi o "posluchaj silnika " Link Zgłoś
mr.elwood Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX 08.01.04, 13:21 Impreza WRX jest jednym z tych aut ktorych nigdy nie kupilbym jako uzywanego :- ) Poza tym swietne auto. WRX jechalem tylko jako pasazer, prowadzilem za to wersje STi - rzeczywiscie to jest diabelek... Ciezko jest tym autem jechac pomalu. Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 15:07 czy info o 15.000zl obnizki jest prawda? czy dotyczy poczatku roku czy moze raczej poczatku maja 2004? co do WRX to wg mnie super technika (4x4 czy silnik) ale kiepsciutka stylistyka i wystroj wnetrza, za te pieniadze troche za duzo kilogramow taniego plastiku Link Zgłoś
Gość: JayJay Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.sti.net.pl 08.01.04, 16:13 Autko super - to od lat mój pierwszy planowany zakup po wygranej w totka:-).Mojej dziewczynie się podoba... Gdyby co to będzie nim jeździć... Ja sobie kupię terenowego pick-up`a:-) Jedna uwaga:Chciałem posłuchać SUBARU a nie SUZUKI! Link Zgłoś
Gość: cracovian za male... IP: *.bankofamerica.com 08.01.04, 19:04 ...poza tym po stluczce nie ma co z niego zbierac :-( W Stanach mozna WRX kupic za $22 tys. - to jest nadal za drogo... Link Zgłoś
Gość: Niezależny Skąd takie wnioski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 21:29 Widziałem kilka rozbitych subarynek i wyglądały całkiem nieźle na to co przeszły, kabina jest bardzo stabilna, a tu jest link do crash testu www.hwysafety.org/vehicle_ratings/ce/html/0126.htm Jest to jedno z najbezpieczniejszych aut w klasie Link Zgłoś
Gość: Niezależny Dla porówniania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 21:35 Dla porównania Ford F 150 www.hwysafety.org/vehicle_ratings/ce/html/0110.htm Cadillac Seville www.hwysafety.org/vehicle_ratings/ce/html/97001.htm Chrysler 300M www.hwysafety.org/vehicle_ratings/ce/html/00030.htm Pontiac Trans Sport www.hwysafety.org/vehicle_ratings/ce/html/96026.htm i co duży może więcej?.......Chyba nie zawsze..... Link Zgłoś
Gość: Rick Re: za male...,hey cracovian IP: *.proxy.aol.com 30.01.04, 05:13 Jak Ci sie WRX nie podoba to kup se Mustanga,bedziesz musial czesciej po portfel siegac,mustang jest wiekszy i pojemniejszy tylko ma jedna wade,nie chce w ogole jezdzic,he,he,he. Link Zgłoś
Gość: pirania Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.er.anl.gov 08.01.04, 19:28 no to wychodzi mi na to, ze wbrew fizjologii jestem mezczyzna. Link Zgłoś
Gość: max Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.siec2000.pl 08.01.04, 22:32 samochód po prostu swietny ucywinliona wersja wrc troche nudne wnetrze ale wł. jezdne i wrazenia z jazdy sa po prostu klasa sama dla siebie. samochod warty swej ceny Link Zgłoś
Gość: cyborgwrc@op.pl Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: 157.158.177.* 08.01.04, 23:29 Nazwanie Subaru Imprezy WRX STi kiczowata wersja WRX-a bylo wrecz profanacja!!! Nigdy w zyciu nie uslyszalem wiekszej glupoty. Tylny spojler w Subarce jest niemal kultowy. Bez niego to auto traci charekter (przynajmniej z zewnatrz). Link Zgłoś
Gość: trinity Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: 81.15.213.* 09.01.04, 15:00 Po pierwsze: jestem dziewczynka ( jak kto woli to kobieta bo mam 18 lat ;p) i na Impreze nie moge sie napatrzec!!!! i kto powiedzial że wersja STI już nie jest tak fajna jak WRX?? ;) obie sa wypaśne ;) ale moim marzeniem i tak zostaje Lancer Evo VIII ;) jakby ktoś chciał sie skontaktować to daje maila i adres bloga ;) dido-1985@o2.pl www.trinity1.blog.pl Link Zgłoś
Gość: SUBARU 94' Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:26 Naprawde fajne autko:) Wiem co mówe bo sam mam podbny tylko z 94 i silnikiem 1.6:(kolor jasno niebieski[morski] Wracając do tematu też uwielbiam nocne powroty do domku z pracy =) Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.client.comcast.net 14.01.04, 09:11 hej Trinity Ja tez uwielbiam Evo7 z jego 271hp prowadzilem jednego podczas jazdy probnej ale niestety nie stac mnie na niego :( ale wozik trzyma sie drogi jak malo co :))) przez ostatnie kilka tygodni wybieralem miedzy Mitsubishi eclipse gt albo Toyota Celica. ostatecznie wygral WRX. Moj kolega go ma i jezdzac z nim bardzo sie do tego samochodziku przekonalem. moj punkt jest ze WRX to najblizej do Evo7 pod wzgledem performance bo nie cenowo (dobrze wyposazony EVO7 to okolo $34000 a WRX to $26000) zycze ci zeby ci sie spelnilo marzenie o Ewolucji :))) pozdrowka Link Zgłoś
Gość: paweloo Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.mydomain.com / 192.168.129.* 09.01.04, 15:44 OD 12 roku życia marze aby się tym autem przejechać!!! Link Zgłoś
Gość: jay Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: 80.51.11.* 09.01.04, 20:08 I love this car! Link Zgłoś
Gość: kineskop Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: 194.181.60.* 13.01.04, 09:00 Z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej! Do tej pory WO składały sie z dwóch przyjemności: opisów samochodów (1) i zdjęć (może nie najlepszej klasy, ale zawsze) z pięknymi kobietami. Pisałem o tym dwa tygodnie temy, ale w tym tygodniu to juz klapa. Sytuację tego numeru ratuje tylko i wyłącznie auto: moje wymarzone Subaru Link Zgłoś
Gość: Darek Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.gl.digi.pl 13.01.04, 09:10 Kiedyś takie oh i ah były na koncertach Beatle's i Rolling Stone,już widzę te nastolatki gdy przejeżdża Subaru Impreza[dosłownie i w przenośni].A piękny LOLO za kierownicą z modną komórką w postaci nausznika będzie machał chusteczką Velwet.To przyszłość subaru w Polsce. Link Zgłoś
Gość: Tomski Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:03 Bardzo trafny artukuł, Subaru rzeczywiscie może nie ma szczególnej stylistyki ale nie to jest w tym aucie najważniejsze. WRX to samochód przeznaczony do sportowej jazdy i to zadanie spełnia doskonale. Ciekawostka, w Kanadzie sprzedają STi z 300KM !!! silnikiem a zwykłe WRX ma ich 240, dziwne ? Gdzie się podziały te konie w wersjach sprzedawanych w Europie ?? Link Zgłoś
niknejm Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX 13.01.04, 19:11 Gość portalu: Tomski napisał(a): > Bardzo trafny artukuł, Subaru rzeczywiscie może nie ma > szczególnej stylistyki ale nie to jest w tym aucie najważniejsze. > WRX to samochód przeznaczony do sportowej jazdy i to zadanie > spełnia doskonale. Ciekawostka, w Kanadzie sprzedają STi z > 300KM !!! silnikiem a zwykłe WRX ma ich 240, dziwne ? Gdzie się > podziały te konie w wersjach sprzedawanych w Europie ?? Jeśli mi się nie potentegowało, w USA sprzedawane są Imprezy z silnikami 2.5L, a nie 2L. Stąd różnica w mocy. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
niknejm Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX 13.01.04, 19:15 niknejm napisał: > Jeśli mi się nie potentegowało, w USA sprzedawane są Imprezy z silnikami > 2.5L, a nie 2L. Stąd różnica w mocy. Zgadza się: www.subaru.com/servlet/showroom?track=topnav_rm&command=research&model=IMPREZA&trim=WRX_STI_SEDAN Pzdr Niknejm Link Zgłoś
Gość: stryjek Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.04, 20:05 super autko Mmmmm Link Zgłoś
Gość: tanio DO SPRZEDANIA SUBARU IMPREZA WRX 01' IP: *.lublin.mm.pl 13.01.04, 21:42 do sprzedania SUBARU IMPREZA WRX 01' bardzo TANIO !! autobilnet.pl/?dzial_id=6&pozycja_id=139&akcja=item_show tak wyglada subarynka po drogowym crash tescie ! Link Zgłoś
Gość: kaa Re: DO SPRZEDANIA SUBARU IMPREZA WRX 01' IP: *.musicport.sopot.pl 14.01.04, 23:36 Ciekawe co oprócz klapy od bagażnika mogłoby sie w tej makabrycznej trumnie nadawać do odzysku : na marginesie , to raczej antyreklama WRX'a i jego zachęcających do szybszej jazdy właściwości, czy ktokolwiek w takim wypadku uratował się ? Link Zgłoś
Gość: eeetam Re: DO SPRZEDANIA SUBARU IMPREZA WRX 01' IP: *.tonet.pl 10.02.04, 16:23 Crash testu nie przeprowadza się przy prędkości 150 km/h, a ten egzemplarz właśnie tak wygląda jakby sie spotkał z betonowym filarem przy dużej prędkości. Każde inne auto wyglądało by podobnie. Wcale to nie świadczy źle o tym samochodzie. A Subaru Impreza to faktycznie esencja maszyny. Żadnych pierdół - czysta technika. A dlaczego w Europie nie ma 2,5 litrówek? Link Zgłoś
Gość: WALDI Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 12:38 AUTO CZAD ALE JAK JEST Z TA KIEROWNICA MA PRAWIE 40CM CZY JEST MALA S[PORTOWA NIECH SIE AUTOR TEGO ARTYKULU ZDECYDUJE Link Zgłoś
wysokieobroty Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX 16.01.04, 17:05 W WRX kierownica jest za duza. W STi - OK. Link Zgłoś
Gość: bartas bez kitu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 00:40 wchodziłem tu jakiś tydzień temu i ściągałem wszystkie silniki a tu jeb,nagle taki numer. Amba fatima, było i NIMA Link Zgłoś
Gość: muniek Re: bez kitu IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 22:47 to jest skandal zeby takie auto nie bylo zlomowane na prase kazdy wie o co chodzi !!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: nemo Re: MegaTEST: Subaru Impreza 2.0 WRX IP: 212.244.156.* 18.04.04, 17:02 Powiem wam tylko tle ze auto o takiej klasie jak Subaru ma jezdzić a nie pozować do zdjec a pozatym nie wiem co macie do wyglądu. A o jakość samochodu powinniście zapytać szczęśliwych posiadaczy tego zamochodu a nie kogoś kto patrzy i mówi co widzi. A takie info mozna otrzymac na forum.subaru.pl pozdrawiam kolegów z forum ! Link Zgłoś