Dodaj do ulubionych

Diesel kontra mróz

• Gość: qwez Diesel kontra mróz IP: *.elblag.vectranet.pl 11.10.11, 20:37
      a ile taki TDI pali tej ropy zanim się nagrzeje... hohoho... wir się robi we baku...
    • Gość: tomek jest zły Diesel kontra mróz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 00:59
      wszyscy się chwalicie jak wam pali, ja wiem jedno: chu..owe paliwo_-nie ma odpalania, po za tym, przed zimą wymieniać filtr paliwa, oleju i olej i nie lać 15W-40 tylko 10W-40,poczytajcie trochę,a nie słuchacie starych beznadziejnych mechaników i najważniejsze NIE TANKOWAĆ NA ORLENIE, ja akurat tankuje na innych stacjach, a zużywam jakieś 2-3 tysiące litrów miesięcznie i choćby ropa była najlepsza to zawsze podczas zapowiadanych mrozów dodaję benzynę dla spokojności i pewnego odpalenia-tyle
    • Gość: motyla noga Diesel kontra mróz IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.12, 22:13
      Tomaszku, zainteresuj się, skąd twoje "inne stacje" biorą paliwo, którym handlują.

Jak znajdziesz jedną sieć, która nie kupuje w Orlenie lub Lotosie, to będziesz gośció.
    • Gość: Jenna Diesel kontra mróz IP: *.customer.tom-net.pl 21.03.13, 19:38
      Mam Audi 80 1.9 TD i tankuję BP Ultimate i autko odpala za pierwszym razem, raz tylko jak było ok. - 20 st. C to za drugim razem mi odpalił. Zgadzam się co do Orlenu - lepiej nim nie tankować w zimie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka