Dodaj do ulubionych

Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze drogi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 14:44
mój typ, P 405, płynie się nie jedzie i nie odczówa boleśnie każdej dziury
Obserwuj wątek
    • Gość: Mc DonaldPSYCHoFan Re: Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze d IP: *.katowice.msk.pl / 80.51.105.* 28.03.04, 15:26
      Wartburg
      • devote Re: Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze d 28.03.04, 15:29
        Hammer
    • Gość: Gabriel Re: Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze d IP: *.ipt.aol.com 28.03.04, 15:36
      Ekologicznie wzorowy woz drabiniasty, wyposazony w 200 calowe kola.
      Taki woz ma jeden mankament,bedac we Wloszech albo we Francji trzeba bardzo
      uwazac na konie.
      Pozdrowienia.
      • Gość: Rocco jakas terenowka , moze byc Hammer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 15:41
    • Gość: krm Re: Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 15:27
      czyli mam rozumieć, że żaden(!) samochód jeżdżący w Polsce nie nadaje się do
      jazdy, ajlepiej aby to był walec(za wolny) albo czołg (200 też nie wyciągnie)
      • niki27 Re: Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze d 29.03.04, 16:16
        Ja mam propozycję.
        Brytyjczycy produkują transporter opancerzony Warrior. Chociaż jest to pojazd
        gąsienicowy, to osiąga - w realnych warunkach - prędkość 100 km/h.
        Co prawda spala wówczas więcej niż 100/100, ale zapewniam Was, że da sobie radę
        z polskimi koleinami...
        Nie wiem tylko, który dealer ma go w ofercie. Parę egzemplarzy co jakiś czas
        pojawia się w okolicach Drawska Pomorskiego. Właściciele ich wówczas pilnują,
        ale cóż to dla naszych specjalistów od znikania aut? Bułka z masłem.
        pozdr
        niki

PS. Wczoraj, jak jechałem w Warszawie ul. Jana Pawła II to o mały włos szału
        nie dostałem. Warszawiecy wiedzą cyba, o co chodzi...
        • ant777 Re: Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze d 30.03.04, 07:43
          niki27 napisał:

> Ja mam propozycję.
          > Brytyjczycy produkują transporter opancerzony Warrior. Chociaż jest to pojazd
          > gąsienicowy, to osiąga - w realnych warunkach - prędkość 100 km/h.
          > Co prawda spala wówczas więcej niż 100/100, ale zapewniam Was, że da sobie
          radę
          >
          > z polskimi koleinami...
          > Nie wiem tylko, który dealer ma go w ofercie. Parę egzemplarzy co jakiś czas
          > pojawia się w okolicach Drawska Pomorskiego. Właściciele ich wówczas pilnują,
          > ale cóż to dla naszych specjalistów od znikania aut? Bułka z masłem.

A można go kupić w wersji metalik? :)
    • Gość: Olgierd Re: Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze d IP: *.grassavoye.pl / *.grassavoye.pl 29.03.04, 16:07
      wystarczy obejrzeć pierwszy lepszy reportaż z Afganistanu lub innej podobnej
      krainy :-)
      - UAZ / GAZ
      - japońskie pickupy (Toyota, Nissan, Isuzu itp.)
    • greenblack Re: Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze d 29.03.04, 19:00
      www.hover.tpi.pl/pl/h44.html
      • Gość: beza_beza Re: KIA Sportage IP: *.net.autocom.pl 29.03.04, 21:45
        Żadnych problemów. Pokonuje wszystko. Zero komplikacji. Zaliczam krawężniki i
        parkuję w "miejscach trudnych".
        • bisnesmen Re: KIA Sportage 30.03.04, 00:04
          Gość portalu: beza_beza napisał(a):

> Zaliczam krawężniki i
          > parkuję w "miejscach trudnych".
          Takie przechwałki to na forum Erotyka ;)
          • Gość: beza_beza Re: KIA Sportage IP: *.net.autocom.pl 30.03.04, 10:05
            Bieznesmen!
            Jak nie wiesz gdzie się jeździ jeepem (sportowo) to nie wypowiadaj się na
            temat, o którym nie masz jak widzę bladego pojęcia. Poczytaj odpowiednią prasę
            albo internet - dokształć się to jest teraz modne.
            • Gość: Wiktor Re: KIA Sportage IP: 195.114.160.* 01.04.04, 11:29
              beza-beza jesteś tępakiem?
    • Gość: pedro citroen xm, najchetniej break IP: *.kghm.pl 30.03.04, 15:45
    • andre_234 Re: Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze d 30.03.04, 21:44
      Subaru Forester 2003
      Forester 2003 - pojemne kombi o proporcjach samochodu terenowego. Bardziej
      szosowy niż zwykła terenówka, bardziej terenowy niż konwencjonalny samochód.
      Taki jest właśnie Subaru Forester. Niezwykle uniwersalny, silny i bezpieczny jak
      żaden inny w tej klasie, poduszka powietrzna dla kierowcy, poduszka powietrzna
      dla pasażera, poduszki boczne, układ ABS, permanentny napęd na obie osie,
      dziewiętnastocentymetrowy prześwit etc. A dla tego, kto chciałby dodać do tego
      prawdziwie sportowe osiągi mamy nie lada kąsek - Forester Turbo 2.0XT
      Wszystkie silniki typu boxer
      Tyle na stronie SUBARU
      Szkoda że brak silnika wysokoprężnego, choć to może w tym aucie to profanacja?
      Ja osobiście tak nie uważam i dizelka w tym autku chętnie bym widział.
      pzdr

• Gość: Michal Re: Samochód z NAJLEPSZYM zawieszeniem na nasze d IP: 82.182.199.* 01.04.04, 12:36
      Wedlug mnie to bedzie samochod wyposarzony w silnik antygrawitacyjny i bedzie
      sie unosil 1m nad Pola szosa.Pzdr.Michal
      P.S A.D 2004-04-01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka