johnny-kalesony Re: Galeria | Opel GTC Paris Concept 27.09.10, 14:27 Jak widać - wyścig w kierunku koszmarnej brzydoty trwa ... Na szczęście na pierwszym zdjęciu widnieje piękna koleżanka, więc pierwszą fotografię w cyklu warto zobaczyć. Link Zgłoś
gtxpl Re: Galeria | Opel GTC Paris Concept 27.09.10, 16:08 Seat ma 300 km na przodzie ... Cupra 2010 - i nic dziwnego ... Inżynierowie zrewidywali swoje poglądy. Astra GTC? Przód z Cupra 2006 i tył z Scirocco 2009. Co za wysiłek? Link Zgłoś
Gość: Pingo Re: Galeria | Opel GTC Paris Concept IP: *.cust-83.exponential-e.net 27.09.10, 16:41 Ja tam widze dwie nogi a nie troje drzwi. Link Zgłoś
framberg Re: Galeria | Opel GTC Paris Concept 27.09.10, 16:55 Co to za moda by klapę bagażnika nazywać drzwiami? Przecież są samochody trzydrzwiowe - np. dostawczaki z tylnymi drzwiami. A ta Astra ma dwoje drzwi. ja do niej wsiadać przez bagażnik nie będę. Mam wrażenie, że niedługo klapa silnika także zostanie nazwana drzwiami. To będzie Astra czterodrzwiowa. Dla idiotów. Link Zgłoś
Gość: G Re: Galeria | Opel GTC Paris Concept IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.10, 11:34 5 drzwiowe samochody tez ci nie pasuja ( liftback ) ?... Link Zgłoś