Dodaj do ulubionych

Salon Genewa 2011 | Renault R-Space

06.03.11, 12:40
Wygląda świetnie!! Oby Renault wróciło do trendu sprzed lat, kiedy budowało samochody o niecodziennym wyglądzie. Szkoda tylko, że taki duży bo będzie zbudowany na płycie podłogowej segmentu B a wielkością będzie dorównywać kompaktom więc układ jezdny nie będzie rewelacją.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: Salon Genewa 2011 | Renault R-Space IP: *.pools.arcor-ip.net 06.03.11, 15:04
      > Oby Renault wróciło do trendu sprzed lat, kiedy budowało samochody o
      > niecodziennym wyglądzie.

Takiego czegos moze zyczyc tylko ktos, kto chce upadku Renault, hehe. Ilosc sprzedanych Vel Satis i Avantime tylko o tym swiadczy.
    • Gość: trr Re: Salon Genewa 2011 | Renault R-Space IP: *.pabianice.msk.pl 06.03.11, 15:26
      a MEGANE, SCENICA i ESPACE ile sprzedali? Bo o ile wiem był to ogromny sukces (zwłaszcza MEGANE).
      Porażka Vel Satisa i Avantime nie wynikała ze słąbego designu...
    • Gość: Piotrek Re: Salon Genewa 2011 | Renault R-Space IP: *.pools.arcor-ip.net 06.03.11, 15:36
      O ogromnym sukcesie Renault mozna bedzie napisac, jak sprzedaja w Polsce wiecej aut niz chocby Skoda.
    • Gość: m Re: Salon Genewa 2011 | Renault R-Space IP: *.centertel.pl 06.03.11, 15:40
      zakup nowego auta ? nie warto !

tylik.motogrono.pl/nowe-samochody/
    • Gość: Danyy Re: Salon Genewa 2011 | Renault R-Space IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.03.11, 15:43
      Mały silnik = małe spalanie? bzdura.
    • momk Re: Salon Genewa 2011 | Renault R-Space 06.03.11, 17:19
      @Piotrek - wiem co piszę ale ty chyba nie. Trzeba popatrzeć trochę dalej np: Twingo, R19 czy pierwszy Espace które w swoim czasie miały rewolucyjne rozwiązania stylistyczne a okazały się dużym sukcesem.
    • Gość: Piotrek Re: Salon Genewa 2011 | Renault R-Space IP: *.pools.arcor-ip.net 06.03.11, 17:34
      @momk

Nie wiem co w R19 bylo rewolucyjne. Dzisiaj widze tylko takie Megane, ktore w porownaniu do np. VW Golfa charakteryzuje sie tragiczna jakoscia plastikow, fatalnym zmontowaniem i wysoka utrata wartosci.
    • Gość: algore Re: Salon Genewa 2011 | Renault R-Space IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 21:49
      momk => zgadzam się z Tobą w 100%
      vel satis, avantime nie zasłużyły IMHO na los, który je spotkał. jestem wielkim fanem espace, albo laguna coupe - piękne auta.
    • Gość: pentaxxx Re: Salon Genewa 2011 | Renault R-Space IP: *.elblag.vectranet.pl 19.03.11, 15:28
      @Piotrek, nie pisz proszę bzdur, bo wnętrza w megane nawet na oczy nie widziałeś a golfem nie jeździłeś. Wkur.iają mnie takie deb.le jak Ty! Przejedź się proszę meganką i golfem a później się rozpisuj. Bo z twojego posta wywnioskować można, że wnętrze w megane zrobiono z recyklingowanych butelek a w golfie ze złota i platyny i te w megane montowali rolnicy a w golfie sam prezes VW. Skończ najpierw podstawówkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka