Gość: xyz* Re: Audi Alhambra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 13:07 W porównaniu z Seatem Alhambrą to "Audi" wygląda nieziemsko! Link Zgłoś
Gość: vatar Re: Audi Alhambra IP: *.resnet.st-andrews.ac.uk 23.05.11, 13:22 Swego czasu w Warszawie widziałem Toureg'a z przeszczepionym przodem Seat'a. Wyglądało to całkiem ciekawie. Link Zgłoś
Gość: ja Re: Audi Alhambra IP: *.e-wro.net.pl 23.05.11, 14:31 kozacko przeciez, zwlaszcza ze samodzielnie w szopie robione. źle mu to nie wyszło Link Zgłoś
Gość: ad Re: Audi Alhambra IP: *.171.37.26.static.crowley.pl 23.05.11, 14:36 MEGA dobre a tył jest super! Ci którzy by tym ze wsi nie wyjeżdżali radzę na wsi pozostać. My w mieście chętnie się pobujamy takim zgrabnym samochodzikiem. Można z rodzinką do kina skoczyć i na jakąś szamkę w pełnym składzie:) Na wiosce się nie sprawdzi, nikt nie wie z czym to skojarzyć, pewno nikt by się nawet na odpuście nie spojrzał gdyby stanął pod kościołem.. ehh na co komu takie coś... Link Zgłoś
Gość: Czujny Re: Audi Alhambra IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.11, 14:47 CZTERY ZERA DLA FRAJERA - a wie\s \spiewa i tańczy Link Zgłoś
Gość: LKR Re: Audi Alhambra IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 15:16 Jestem tzw. wiesniakiem ale takiego czegos nigdy nie chcialbym posiadac. Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Audi Alhambra IP: *.hstl2.put.poznan.pl 23.05.11, 15:20 Po dwóch latach bez źródeł informacji o motoryzacyjnym świecie, pomyślałbym po prostu, że to jakiś nowy model Audi... i o to chodzi! Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Audi Alhambra IP: *.ifm-geomar.de 23.05.11, 15:23 ogromna wiekszosc ludzi ma swietne umiejetnosci ...lecz nie ma zielonego pojecia o skutkach swego dzialania. Link Zgłoś
Gość: JimiSimon Re: Audi Alhambra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 15:29 Lepszy Chrysler Town & Country lub Dodge Grand Caravan. Po co przepłacać. Cena odpowiednio niższa a wyposażenie 10x lepsze. Wystarczy założyć gaz - około 3500zł i jeździmy sobie 220 konnym amerykanem z 3.8 litrowym silnikiem za 35zl/100km. Serio. Sam mam takiego a przy zakupie brałem pod uwagę też Alhambrę. Sprawdzicie sami. !!! Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Audi Alhambra IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.11, 15:47 Gdzie jest sens nie wiem, ale wygląda bardzo profesjonalnie i zupełnie tak, jak zapewne wyglądałby Sharan/Alhambra pod marką Audi. Link Zgłoś
liloop Re: Audi Alhambra 23.05.11, 15:50 Ten jad na audi, jakoś kojarzy mi się z jadem na apple na różnych forach - widocznie mechanizm ten sam czyli ktoś kto nie lubi czegoś drogiego - krytykuje kogoś kto to kupił i jest zadowolony z zakupu. Link Zgłoś
Gość: Oleg Re: Audi Alhambra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 16:19 No niezle, jeszcze chwila a Audi zwolni glownego konstruktowa i zatrudni zdolnego Holendra :) ------------- Wszystko o grze DiRT 3 tylko na profilu na Facebooku: DiRT 3 - Gra www.facebook.com/DiRT3Gra Link Zgłoś
Gość: Ałdik Re: Audi Alhambra IP: *.vwbank.net.pl 23.05.11, 16:28 Teraz czas na Audi Octiavie lub Superb :) Link Zgłoś
Gość: Moro Re: Audi Alhambra IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.11, 16:38 @liloop Moze troche podobne tylko roznica taka ,ze Audi to calkiem dobre auta a produkty Appla nie. Link Zgłoś
Gość: bucksik Re: Audi Alhambra IP: *.emrsn.co.uk 23.05.11, 16:41 A jak to jest ze znakiem towarowym, czyli tymi 4 kółkami. Można je tak wykorzystać i sobie jeździć po świecie? Ciekawe by było zacząć produkcję takich samochodów np w Chinach i prywatny import na kontynent. Bo przecieć oficjalnie to koncern VW zabroni. Z zewnątrz wygląda przyzwoicie. A w środku deska rozdzielcza rodem z 2000 roku? Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Audi Alhambra IP: *.solaris.ds.polsl.pl 23.05.11, 17:28 Wygląda jak fabryka. Dziwne, że w salonie nie ma takich. Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Audi Alhambra IP: *.subscribers.sferia.net 23.05.11, 18:10 zajebista robota, moze to zainspiruje ludzi z audi zeby faktycznie taki model wypuscic na rynek :) Link Zgłoś
Gość: suchy Re: Audi Alhambra IP: *.pl 23.05.11, 18:34 ,, cztery zera dla frajera" takie teksty to tylko frajerzy puszczają. auto zajebiste gdyby audi takie robiło ... Link Zgłoś
wojtek33 Re: Audi Alhambra 23.05.11, 19:22 Przynajmniej wiadomo dlaczego audi nie robi miniwanów... Link Zgłoś
Gość: kr Re: Audi Alhambra IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.11, 19:30 @suchy nie pij tyle, idź świniom daj paszy lepiej Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Audi Alhambra IP: *.aster.pl 23.05.11, 23:12 @ vier null for gull (i kilku innych mistrzów klawiatury) - a Ty potrafiłbyś uskutecznić taką przeróbkę? Ogromny szacun dla Holendra i jego umiejętności. Profesjonalna robota! Link Zgłoś