Gość: Niezdecydowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:36 Co kupić, bo nie umiem się zdecydować Skoda Fabia czy BMW M5 POWER. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Zdecydowany Re: Co kupić ???????????????????????????????????? IP: 80.51.73.* 22.10.04, 22:58 MÓZG!!!!!!!!!!!!!!!!1111 Link Zgłoś
Gość: centomaniak Re: Co kupić ???????????????????????????????????? IP: *.aster.pl 22.10.04, 23:49 autentyczna historia: kolezka zastanawial sie nad dwoma autami Pasat z salonu albo Golf II 1,6D w koncu po roku kupil astre 92' i zaczyna strawiac dom, a ile bylo zamieszania wizyt w salonach, wertowania ogloszen Link Zgłoś
Gość: Fru fru Re: Co kupić ???????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:34 Gość portalu: centomaniak napisał(a): > autentyczna historia: > kolezka zastanawial sie nad dwoma autami > Pasat z salonu albo Golf II 1,6D > w koncu po roku kupil astre 92' > i zaczyna strawiac dom, > a ile bylo zamieszania wizyt w salonach, wertowania ogloszen Czyli sa w Polsce madrzy ludzie. Dom dlugo dlugo nic..samochod... tymczasem mam wrazenie, patrzac po niektorych, znajomych, ze samochod, chocby za ostatnia krwawice dlugo dlugo nic i mieszkanie 50 m katem u tesciowej...ehh bezsensu Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Co kupić ???????????????????????????????????? IP: *.58-136-217.adsl.skynet.be 23.10.04, 09:37 > a ile bylo zamieszania wizyt w salonach, wertowania ogloszen Bo z calego kupowania i potem posiadania samochodu wlasnie wertowanie reklam i jazdy probne sa najprzyjemniejsze. Potem juz tylko problemy- z glinami, z mechanikami, ze zlodziejami, z rowerzystami, z kapelusznikami... Znam to, tez sie przymierzalem do Lexusa, ale w koncu doszedlem do wniosku, ze wydac tyle pieniedzy na kupe zelaztwa to niezbyt madre. Aha, dom juz postawilem (ale musze splacic). Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Co kupić ???????????????????????????????????? IP: *.org / 213.17.233.* 27.10.04, 00:10 Masz poważny dylemat Fabia czy BMW M5 power. Ja myślę że w Twoim przypadku należy bardzo poważnie zacząć składać wszystkie pieniądze jakie dostajesz na lizaki od babci albo od dziadka. Już po tygodniu możesz sprawdzić ile w kiosku ruchu kosztuje twój upragniony BMW M5 albo Fabia. Fabii nie widziałem w kioskach - myślę że jej nie kupisz, ale BMW jest napewno Chińczycy robią te samochody super - lepsze jak prawdziwe. Pozdro. Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Co kupić ???????????????????????????????????? 27.10.04, 00:18 > Co kupić, bo nie umiem się zdecydować Skoda Fabia czy BMW M5 POWER. czemu wiele osob tutaj w odniesieniu do M5 pisze "M5 POWER" albo "M POWER" ???? o co chodzi z tym POWER? to sie chyba wzielo z jakis naklejek tjuningowych dla polskich dresiarzy obklejajacych swoje 316i i 520d M to skrot to Motorsport-filia BMW zajmujaca sie samochodami sportowymi- wiec pelna nazwa tego samochodu to "BMW-Motorsport 5" Link Zgłoś
Gość: go dlatego IP: *.aster.pl 27.10.04, 00:54 www.maybach.ru/tuning/m-power/bmw-m5/index_en.php?ind=10 a oto wlasnie dlaczego i to nie naklejka Link Zgłoś