Dodaj do ulubionych

Co kupić ?????????????????????????????????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:36
Co kupić, bo nie umiem się zdecydować Skoda Fabia czy BMW M5 POWER.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdecydowany Re: Co kupić ???????????????????????????????????? IP: 80.51.73.* 22.10.04, 22:58
      MÓZG!!!!!!!!!!!!!!!!1111
      • Gość: centomaniak Re: Co kupić ???????????????????????????????????? IP: *.aster.pl 22.10.04, 23:49
        autentyczna historia:
        kolezka zastanawial sie nad dwoma autami
        Pasat z salonu albo Golf II 1,6D
        w koncu po roku kupil astre 92'
        i zaczyna strawiac dom,
        a ile bylo zamieszania wizyt w salonach, wertowania ogloszen
        • Gość: Fru fru Re: Co kupić ???????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:34
          Gość portalu: centomaniak napisał(a):

> autentyczna historia:
          > kolezka zastanawial sie nad dwoma autami
          > Pasat z salonu albo Golf II 1,6D
          > w koncu po roku kupil astre 92'
          > i zaczyna strawiac dom,
          > a ile bylo zamieszania wizyt w salonach, wertowania ogloszen

Czyli sa w Polsce madrzy ludzie. Dom dlugo dlugo nic..samochod... tymczasem mam
          wrazenie, patrzac po niektorych, znajomych, ze samochod, chocby za ostatnia
          krwawice dlugo dlugo nic i mieszkanie 50 m katem u tesciowej...ehh bezsensu
        • Gość: Doki Re: Co kupić ???????????????????????????????????? IP: *.58-136-217.adsl.skynet.be 23.10.04, 09:37
          > a ile bylo zamieszania wizyt w salonach, wertowania ogloszen

Bo z calego kupowania i potem posiadania samochodu wlasnie wertowanie reklam i
          jazdy probne sa najprzyjemniejsze. Potem juz tylko problemy- z glinami, z
          mechanikami, ze zlodziejami, z rowerzystami, z kapelusznikami...

Znam to, tez sie przymierzalem do Lexusa, ale w koncu doszedlem do wniosku, ze
          wydac tyle pieniedzy na kupe zelaztwa to niezbyt madre. Aha, dom juz postawilem
          (ale musze splacic).
    • Gość: Alek Re: Co kupić ???????????????????????????????????? IP: *.org / 213.17.233.* 27.10.04, 00:10
      Masz poważny dylemat Fabia czy BMW M5 power. Ja myślę że w Twoim przypadku
      należy bardzo poważnie zacząć składać wszystkie pieniądze jakie dostajesz na
      lizaki od babci albo od dziadka. Już po tygodniu możesz sprawdzić ile w kiosku
      ruchu kosztuje twój upragniony BMW M5 albo Fabia. Fabii nie widziałem w
      kioskach - myślę że jej nie kupisz, ale BMW jest napewno Chińczycy robią te
      samochody super - lepsze jak prawdziwe.
      Pozdro.
    • szymizalogowany Re: Co kupić ???????????????????????????????????? 27.10.04, 00:18
      > Co kupić, bo nie umiem się zdecydować Skoda Fabia czy BMW M5 POWER.

czemu wiele osob tutaj w odniesieniu do M5 pisze "M5 POWER" albo "M POWER" ????

o co chodzi z tym POWER? to sie chyba wzielo z jakis naklejek tjuningowych dla
      polskich dresiarzy obklejajacych swoje 316i i 520d

M to skrot to Motorsport-filia BMW zajmujaca sie samochodami sportowymi- wiec
      pelna nazwa tego samochodu to "BMW-Motorsport 5"
      • Gość: go dlatego IP: *.aster.pl 27.10.04, 00:54
        www.maybach.ru/tuning/m-power/bmw-m5/index_en.php?ind=10
        a oto wlasnie dlaczego i to nie naklejka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka