waga173 Re: tak dla niektorych... 04.05.24, 14:18 A na 90-te urodziny Alojza Alzheimera tez nikt nie przyszedl. Bo wszyscy zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: tak dla niektorych... 05.05.24, 13:59 waga173 napisał: > A na 90-te urodziny Alojza Alzheimera tez nikt nie przyszedl. Bo wszyscy zapomn > ieli. A na imieninach Parkinsona nie udała się impreza bo wszystkie wódki porozumiewali? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: tak dla niektorych... 05.05.24, 19:52 bywalec.hoteli napisał: > waga173 napisał: > > > A na 90-te urodziny Alojza Alzheimera tez nikt nie przyszedl. Bo wszyscy > zapomn > > ieli. > > A na imieninach Parkinsona nie udała się impreza bo wszystkie wódki porozumiewa > li? A to ty uwazasz ze bez wodki nie moze by cimprezy? AA zapytaj.. Tam imprezy sie odbywaja bez wodki.. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: tak dla niektorych... 05.05.24, 19:53 Nie byłem nigdy na AA to nie wiem. Ty skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: tak dla niektorych... 05.05.24, 20:14 bywalec.hoteli napisał: > Nie byłem nigdy na AA to nie wiem. Ty skąd wiesz? Ja wszytko wiem. A przynajmnije tak mi sie wydaje. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: tak dla niektorych... 05.05.24, 19:50 waga173 napisał: > A na 90-te urodziny Alojza Alzheimera tez nikt nie przyszedl. Bo wszyscy zapomn > ieli. A kto to jest ten Alzheimer? i gdzie mieszka? Znasz go? Odpowiedz Link Zgłoś
toreon Re: tak dla niektorych... 04.05.24, 21:57 Podróże w czasie przecież są możliwe, tylko trzeba umieć dość szybko się przemieszczać.. Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: tak dla niektorych... 05.05.24, 05:47 Ilez to ja razy bylem wczorajszy... Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: tak dla niektorych... 05.05.24, 06:40 waga173 napisał: > Ilez to ja razy bylem wczorajszy... Wczoraj byłeś parę razy na innej planecie. Jak to w sobotę zawsze🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: tak dla niektorych... 05.05.24, 19:53 waga173 napisał: > Ilez to ja razy bylem wczorajszy... no to przynajmniej dobrze ze nie jestes "jutrzejszy" - jak wielu tu piszacych. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: tak dla niektorych... 05.05.24, 20:36 engine8t napisał: > waga173 napisał: > > > Ilez to ja razy bylem wczorajszy... > > no to przynajmniej dobrze ze nie jestes "jutrzejszy" - jak wielu tu piszacych. Jak engine pisze o swojej 22 to zawsze dla nas jest wczorajszy. A my dla niego pisząc o polskiej 5 rano jesteśmy jutrzejsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: tak dla niektorych... 05.05.24, 20:42 W porownaniu z Enginem, to Chinczyki maja dobrze. Jak Engine wstaje i zaczyna, to Chinczyki juz sa od 16 godzin wczorajsi. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Travel Time 05.05.24, 15:09 marekggg napisal: Time travel (...) Traveltime było fajnym niedrogim biurem podróży, taka tańsza marka Orbisu. Za grosze poleciałem na Rodos i Krete. Niestety padło. Co tanie to musi być nierentowne. Za dobre było dla klientów. Każda reklamacja to pójście na rękę, zmiana terminu na wyzszy sezon za grosze itp.itd. A życie jie bajka.. Zostały tero ino drogie biura. Odpowiedz Link Zgłoś