dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 06.07.26, 12:28 Fitnessowo i mundialowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 07.07.26, 17:10 Dziś światowy dzień czekolady. Zjadłam z tej okazji cały słoik powidła sliwkowo-czekoladowego... Ale to nie to. Leao bym sobie schrupala 😇😇😇 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 00:50 Bardzo fajnie wyglądasz - co masz w pełni? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 00:50 Bardzo fajnie wyglądasz - co masz w pepku? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 08:24 bywalec.hoteli napisał: > Bardzo fajnie wyglądasz - co masz w pepku? Pamiątka po chłopaku, z czasów studenckich ;) Tzn dziurka, bo kolczyk to już inny, wiadomo. Młoda byłam i głupia, dziś bym się nie kaleczyła dla wyglądu, dla kaprysu. Głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 09:19 znaczy się ten chłopak zrobił taką dziurkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 09:48 bywalec.hoteli napisał: > znaczy się ten chłopak zrobił taką dziurkę? ;) Tak. A ja w trakcie krzyczałam i przeklinałam, jak jakaś dziewica, choć już dawno nie byłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 09:54 czyli nie trafił we właściwą i myślał, żeś dziewica? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 08.07.26, 16:19 :D Nie pisz tu takich rzeczy, bo się engin zgorszy! W jego wieku, to już się chyba wszystkie dziurki mylą... ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 12.07.26, 15:23 Engiiiii! Pogadaj ze mną o Mbappe. Albo o seksie. Albo o seksie z Mbappe 😈😈😈 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 12.07.26, 23:16 A co to robi w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 12.07.26, 23:34 Ja sobie twój wątek ukradłam, żeby w nim prowadzić foto pamiętnik. Ty już odchudzony, to ci wątek niepotrzebny 😇😇😇 Przez ten mundial mi się pory snu zrypaly :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 13.07.26, 08:52 Polska będzie miała medal? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 13.07.26, 09:21 bywalec.hoteli napisał: > Polska będzie miała medal? Tak! Stawiam na to wszystkie moje długi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT - odchudzamy się 14.07.26, 11:43 dziewczynaengina napisała: > Ja sobie twój wątek ukradłam, żeby w nim prowadzić foto pamiętnik. Były te nudesy już? Bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 14.07.26, 15:02 hukers napisał: > Były te nudesy już? Były! Między szóstym piwem, a szóstą rano 😇 Obejrzałam z eksiem "Wielki marsz" wczoraj i dosłownie hoooja dziś pamiętam :/ A tak się cieszyłam na ten film, no qrwa. Alkoholizm to straszna choroba... Obżarstwo też. Ale jakie przyjemne jedno i drugie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 14.07.26, 16:24 sex with ex? Ryzykowne, że tak powiem mało przyszłościowe Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 14.07.26, 16:42 U normalnych ludzi takie układy się nie sprawdzają. Ale my jesteśmy dziwni ;) Kiedyś go uprosze, żeby mi pozwolił na forum wrzucić fotkę jego brzucha, torsu i ramion. Wg mnie gość powinien stanowić fitnessowy wzór dla wszystkich panów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 17.07.26, 15:11 Koniec się zbliża :-O Koniec morskiego rumakowania, koniec mundialu. Smutno :( Ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 17.07.26, 15:33 Bywalec się odchudzali. Ale już im przeszło :) Życie jest za krótkie na diety! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 18.07.26, 11:48 Jeśli masz kogoś, kto patrzy na ciebie, jak Yamal na brata- jesteś szczęśliwym człowiekiem ;) Jaki on jest słodki, normalnie 101% cukru w cukrze 🥰🥰🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 20.07.26, 10:04 No i co ja poradzę, że mnie bawią takie debilizmy? :D Bardzo lubię Hiszpanow- Pedri, Yamal, Nico, Torres bis- to są tak fajne chłopaki, że aż się robi ciepło na sercu (i mokro gdzie indziej ;) ) Co chwilę jakiś bromans na boisku, no lubią się widać i miło się na nich patrzy dzięki temu. To są boiskowe osobowości, nie tylko kopacze. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 21.07.26, 20:53 Urbex się to ponoć nazywa ;) Ja na to mówię "wspinaczka ruderalna" (Uczę dzieci nielegalnych rozrywek ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 22.07.26, 18:12 No fajnie że robisz bouldering w urbexie, ale co to na wspólnego z odchudzaniem? Xd Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 22.07.26, 19:19 No wlasnie.. Jak sie odchudziles to chyba czas wyslac ten watek do archiwum? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 22.07.26, 19:30 bywalec.hoteli napisał: > No fajnie że robisz bouldering w urbexie, ale co to na wspólnego z odchudzaniem > ? Xd To ma wspólnego, że kto się ru... sza, ten się odchudzać nigdy nie musi :P Ale jak mnie wyganiacie, to spadam na drzewo. Ja zawsze mam podejście "laski bez"- i nie żałuję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 22.07.26, 20:19 Nie no, fornita ja bym Cie nie wygonil... Wiesz sama. Może to dobrze że reanimujesz wątek to może qqbka zmotywujesz do schudnięcia? Ale ja schudłem zaledwie kilkanaście kilo a taki Trypel to pewnie już z 50? On powinien się wypowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 22.07.26, 20:29 bywalec.hoteli napisał: > Nie no, fornita ja bym Cie nie wygonil... Wiesz sama. Ty nie, engin- zawsze! ;) > Może to dobrze że reanimujesz wątek to może qqbka zmotywujesz do schudnięcia? On schudł jeszcze przed tobą zdaje się... > Ale ja schudłem zaledwie kilkanaście kilo a taki Trypel to pewnie już z 50? On > powinien się wypowiedzieć A bo ja wiem? Odchudzanie nie jest wcale takie zdrowe. Gdzieś czytałam, że lepsza niewielka nadwaga, niż wahania wagi i diety. I że dobrostan psychiczny, związany min z jedzeniem pyszności, jest dla organizmu bardzo ważny. Tutaj się WAGA powinien wypowiedzieć- jako jedyny ekspert od wagi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: OT - odchudzamy się 23.07.26, 10:48 dziewczynaengina napisała: > Ale jak mnie wyganiacie, to spadam na drzewo. > Po pierwsze primo, nikt Cię nie wygania. A po drugie primo, co z nudesami, bo pierwsze serie przegapiłem byłem, śpiąc, chrapiąc, w owym czasie okazania.owych. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 23.07.26, 11:13 Nudesy-srudesy. A może by tak który moja imponująca muskulaturę pochwalił? W końcu wątek fitnessowy :P Fakt faktem, że u kobiety takie mięśnie ładne nie są. Ale bardzo się przydają, jak trzeba komu w morde przylutowac 😇😇😇 I poprawić kopem w slabizne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xstefciax Re: OT - odchudzamy się 22.07.26, 20:39 kobieta.wp.pl/otylosc-to-kwestia-braku-silnej-woli-dietetyk-stawia-sprawe-jasno-7309491275379777v Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 23.07.26, 08:32 dobry artykuł zalinkowałaś Danuśka Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 23.07.26, 17:15 Nudesik dla hukiego. I qrwa nie przyjmuje reklamacji, że przespałeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 23.07.26, 18:24 Rozumiem że Haland tak patrzy na hukersa? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 23.07.26, 18:31 bywalec.hoteli napisał: > Rozumiem że Haland tak patrzy na hukersa? Opanuj się! ;D Toż on na swoje przyrodzenie patrzy z taką... pasją ;P Ja wiem, że macie z kolegą hukerskim jakieś swoje kogucie porachunki, ale przy mnie się nie wolno bić. Zabraniam! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 25.07.26, 21:50 Rany boskie, Mbappe ma większą dupę niż ja :-O Myślałam, że to zdjęcie to fejk, ale nie. Ta fotka świetnie pokazuje, jak istotne są predyspozycje genetyczne. Nie podejrzewam, żeby Mbappe jakoś szczególnie i celowo pompował tyłek na siłowni. Ot, taka budowa. (Bywalcze, to może nie jest doslownie o odchudzaniu, ale o sporcie i rzeźbieniu sylwetki- jak najbardziej ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 25.07.26, 22:37 Fornito, fajnie, że wysyłasz zdjęcia dobrze zbudowanyxh czarnoskórych mężczyzn - hukers z radością popatrzy. Mi to jednak niepotrzebne. A powiedz czy to prawda, że ciemnoskorzy maja większe jak potoczna opinia glosi? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 25.07.26, 22:50 Proszę się od hukerskiego odjebac! To dobry chłopak i piękny. i mało pije. Akurat tylko z jednym czarnoskórym miałam przyjemność. Ogromnaaaa ;) Za to Japończyk miał przeciętnej długości, a jest stereotyp, że oni mają małe sprzeciki. Nieprawda, normalne mają. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 25.07.26, 22:53 a nie sorry, z dwoma, ten drugi też był ponadprzeciętnych wymiarów... Dobry temat zapodales ;))) 😇😇😇 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 27.07.26, 10:31 Zafrapowała mnie duda Mbappe, więc zgłębiłam temat 😈 Wychodzi na to, że wszystkiemu winna złodziejska dieta. A mówili, że kradzione nie tuczy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 27.07.26, 10:33 I jeszcze piękny Ferran, tak na dobry dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 04.08.26, 13:34 A tu też Torres, ale bynajmniej nie piękny :/ Co ten chłop z siebie zrobił. Napakowany jak Goro, podziarany cały. A taki był śliczny chłopak swojego czasu :( Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 09.08.26, 21:02 Już wkrótce żona CR7 :) Zabójczy tyłek. Ciekawa jestem, czy implanty, czy prawdziwy. Georgina podobno sporo ćwiczy, więc może to jej autentyczny zad... Bardzo w moim typie 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 11.08.26, 11:43 Czyli Georgina też się odchudza, żeby zrzucić z tego tyłka, zgodnie z tytułem wątku? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 11.08.26, 16:47 bywalec.hoteli napisał: > Czyli Georgina też się odchudza, żeby zrzucić z tego tyłka, zgodnie z tytułem w > ątku? > :D Na pewno nie, ona jest piękna taka, jaka jest 😍 Na insta mi wyskakują fotki ze ślubu CR7, ale to może być fejk. Zaraz sprawdzę co i jak... P.s. napisze do kaśki z moderacji, żeby zmieniła tytuł tego wątku :P Będzie się nazywać "fornitta nadaje" 😇 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 12.08.26, 08:59 Dziś zaćmienie słońca, a potem perseidy. Uwaga: zaćmienia NIE wolno oglądać przez przydymione szkło, klisze, zwykle okulary przeciwsłoneczne. Albo specjalne okulary z filtrem, albo metoda projekcyjna. Bawmy się i korzystajmy z życia, ale zawsze mądrze i odpowiedzialnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: OT - odchudzamy się 12.08.26, 11:42 dziewczynaengina napisała: > Dziś zaćmienie słońca No, kurczę, flitrowaliśmy w pomysłem, żeby się do północno-zachodniej Hiszpanii z tej okazji wybrać, ale nic z tego nie wyszło (jest jeszcze przyszły rok!). A tu gdzie jestem, będzie już po zachodzie słońca. Zaćmienie w 1999 (całkowite) udało się natomiast przednio. Mieliśmy z Zell Am See do Salzburga podjechać, żeby oglądać, ale prognoza była kiepska. Więc najpierw nocny pociąg do Wiednia, a potem następnego dnia na południe, gdzie zachmurzenie miało być mniejsze. I wysiedliśmy w Bruck an der Mur, gdzie z dziesiątkami innych turystów oblegaliśmy plac dworcowy, gdzie udało się zaćmienie w pełnej krasie zobaczyć. Uwaga: zaćmienia NIE wolno oglądać prz > ez przydymione szkło, klisze, zwykle okulary przeciwsłoneczne. Albo specjalne o > kulary z filtrem, albo metoda projekcyjna. Bawmy się i korzystajmy z życia, ale > zawsze mądrze i odpowiedzialnie ;) W sklepie metalowym kupiliśmy wtedy szkło do maski spawacza. Sprawdziło się idealnie. Powodzenia wszystkim oglądającym dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 12.08.26, 15:41 carnivore69x napisał(a): > dziewczynaengina napisała: > Zaćmienie w 1999 (całkowite) udało się natomiast przednio. Mieliśmy z Zell Am S > ee do Salzburga podjechać, żeby oglądać, ale prognoza była kiepska. Więc najpie > rw nocny pociąg do Wiednia, a potem następnego dnia na południe, gdzie zachmurz > enie miało być mniejsze. I wysiedliśmy w Bruck an der Mur, gdzie z dziesiątkami > innych turystów oblegaliśmy plac dworcowy, gdzie udało się zaćmienie w pełnej > krasie zobaczyć. Awwww... i takie przezycia się wspomina po latach, to jest to :) > Powodzenia wszystkim oglądającym dziś! Dziękować! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 12.08.26, 19:44 dziewczynaengina napisała: > Dziś zaćmienie słońca, a potem perseidy. Uwaga: zaćmienia NIE wolno oglądać prz > ez przydymione szkło, klisze, zwykle okulary przeciwsłoneczne. Albo specjalne o > kulary z filtrem, albo metoda projekcyjna. Bawmy się i korzystajmy z życia, ale > zawsze mądrze i odpowiedzialnie ;) A co w tym zacmieniu jest tak interesuajacego czy fascynujacego ze obwiazkiem wrecz jest je ogldac? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 12.08.26, 20:03 Obowiązki, to są szkolne, potem już tylko wolna wola. Co w nim jest fascynującego? Jest prawdziwe, w przeciwieństwie do durnot, które w internecie oglądasz :P Natura robi show, ludzie wolą oglądać gadające kotki stworzone przez AI 🙄 o tempora, o mores, o qrwa co za świat... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 16.08.26, 19:53 dziewczynaengina napisała: > Obowiązki, to są szkolne, potem już tylko wolna wola. Co w nim jest fascynując > ego? Jest prawdziwe, w przeciwieństwie do durnot, które w internecie oglądasz : > P Natura robi show, ludzie wolą oglądać gadające kotki stworzone przez AI 🙄 o > tempora, o mores, o qrwa co za świat... A to co ty pokazujesz to AI fake czy prawdziwe? " o qrwa co za świat." Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 16.08.26, 14:31 Leniwa niedziela na kacu. Ale kwadrans poćwiczylam ;) Mam dziś gastrofaze- zawsze mi apetyt dopisuje nie w trakcie popijawy, jak większości ludzi, tylko dzień po. Cel fitnessowy na bliżej nie sprecyzowana przyszlosc- mieć tyłek jak Mbappe. Jeszcze trochę mi brakuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 16.08.26, 14:34 Qrwa- niesprecyzowana! Razem się to pisze raczej. Chyba. Ja już nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 16.08.26, 19:57 dziewczynaengina napisała: > Qrwa- niesprecyzowana! Razem się to pisze raczej. Chyba. Ja już nic nie wiem... A to pokazywanie wlasnej zopy i czego tam jeszcze to czasami nie skutek ogladania durnego internetu i Kardashianek ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 16.08.26, 20:18 engine8t napisał: > A to pokazywanie wlasnej zopy i czego tam jeszcze to czasami nie skutek ogladan > ia durnego internetu i Kardashianek ? A skąd. Ekshibicjonizm istniał na długo przed internetem :P Ja jestem oldskulowym starym zbokiem😇 Straszyłabym chętnie w parku, ale tam chodzą też kobiety i dzieci. A ja swoje zasady moralne jednak mam i niewinnych nie gorsze. (Aha: Kardashianki mi się podobają z wyglądu, ale tylko na pudelku o nich czytam ;) Najładniejsza Kim, potem ta co jest z tym aktorem- Kylie. Reszta już az taka ładna nie jest.) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 16.08.26, 20:49 Masz engin, zrób sobie test na płeć ;* Jak już jesteśmy przy głupotach z internetu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 18.08.26, 15:28 engine8t napisał: > dziewczynaengina napisała: > > > Qrwa- niesprecyzowana! Razem się to pisze raczej. Chyba. Ja już nic nie w > iem... > > A to pokazywanie wlasnej zopy i czego tam jeszcze to czasami nie skutek ogladan > ia durnego internetu i Kardashianek ? Chyba tak - ogólne zdurnienie Co może być fajnego w wielkiej odstającej dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 30.08.26, 20:29 bywalec.hoteli napisał: > Co może być fajnego w wielkiej odstającej dupie? Wszystko! ;D Sorry, bywalcze, ale tyłek, to ma być brzoskwinia, nie płastuga. Nawet facet powinien mieć krągła dupę, co dopiero baba... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 30.08.26, 22:47 nigdy nie rozumiałem fenomenu Prince'a a tym bardziej nie zamierzam zajmować się jego siedzeniem 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 17.08.26, 08:43 Idę poważnie pogadać z kaską z moderacji. Jeśli nie wrócę, to znaczy, że kobiecina nie udźwignęła krytyki i mnie zbanowała ;) Więc na wszelki wypadek się żegnam na wieki... Ale się za bardzo nie ciesz engin, bo cię wtedy pokaram złym urokiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 17.08.26, 18:19 dziewczynaengina napisała: > Idę poważnie pogadać z kaską z moderacji. Jeśli nie wrócę, to znaczy, że kobiec > ina nie udźwignęła krytyki i mnie zbanowała ;) Więc na wszelki wypadek się żegn > am na wieki... Ale się za bardzo nie ciesz engin, bo cię wtedy pokaram złym uro > kiem :P Moze jeszcze gdzies znajde taka babe co "odczynia uroki" Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 18.08.26, 07:38 engine8t napisał: > Moze jeszcze gdzies znajde taka babe co "odczynia uroki" To tak nie działa. Moje klątwy dopadają tylko złych ludzi. Od dobrych się odbijają, jak od pancernego szkła. Moja rada: żyj tak, żeby fornitty tego swiata przez ciebie nie płakały. Wtedy będziesz bezpieczny ... ;* :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 00:32 dziewczynaengina napisała: > engine8t napisał: > > > Moze jeszcze gdzies znajde taka babe co "odczynia uroki" > > To tak nie działa. Moje klątwy dopadają tylko złych ludzi. Od dobrych się odbi > jają, jak od pancernego szkła. Moja rada: żyj tak, żeby fornitty tego swiata pr > zez ciebie nie płakały. Wtedy będziesz bezpieczny ... ;* :) Ale wtedy zycie bedzi nudne.. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT - odchudzamy się 02.09.26, 13:38 Od tego miesiąca odchudzam się z wami 😓 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 02.09.26, 13:56 Ty Borsuczyca, z czego? XD Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 00:29 borsuczyca.klusek napisała: > Od tego miesiąca odchudzam się z wami 😓 > Oni sie odchudzac to przestali chyba juz co najmniej z pol roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 09:05 engine8t napisał: > Oni sie odchudzac to przestali chyba juz co najmniej z pol roku temu. Ja przed latem już zakończyłem odchudzanie i teraz już kontroluję wagę. Udaje mi się utrzymać ją w ryzach, nie ma jojo. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 19:37 bywalec.hoteli napisał: > engine8t napisał: > > > Oni sie odchudzac to przestali chyba juz co najmniej z pol roku temu. > > Ja przed latem już zakończyłem odchudzanie i teraz już kontroluję wagę. > Udaje mi się utrzymać ją w ryzach, nie ma jojo. Moj ogranizm chyba mial ten kontroller w orginalnym pakiece. Jak zaczyna mi przybywac wagi albo zjem za duzo to przestaje mi sie chcec jesc. Jak wczoraj na lunch wpierdz porzadnego steka z frytkami i piwem z ogram nym smakiem ( i jeszcze malzonak 1/3 swojego dorzucila) gdzies o 13:00 to juz absolutnie nic do nocy nie jadlem - jedynie pilem wode a rano w sumie moglbym odpuscic sniadanie ale wypadalo cos zjesc. :). Nie to nie starosc bo zawsze tak mialem? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 21:53 bo zostałeś wychowany Engin za komuny i jadales zawsze z umiarem i bez nadmiaru miesa Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 23:51 bywalec.hoteli napisał: > bo zostałeś wychowany Engin za komuny i jadales zawsze z umiarem i bez nadmiaru > miesa Nope... To kwestia co sie je i jak sie je. Tu zeby nie wiem jak probowac to trudno wagi nabrac. W polsce w niecale 2 mies ja przybralem 2kg a zona chyba 4 Goscie nas odwiedzjacy zawsze traca na wadze. Ale glodni nie chodza Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: OT - odchudzamy się 04.09.26, 10:20 bywalec.hoteli napisał: > bo zostałeś wychowany Engin za komuny i jadales zawsze z umiarem i bez nadmiaru > miesa To ostatnie wbrew pozorom mogło stać pod znakiem zapytania (patrz dieta p.n. "zjedz chociaż mięsko"). Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 10:16 engine8t napisał: > Oni sie odchudzac to przestali chyba juz co najmniej z pol roku temu. Mylisz się. Odchudzanie, to jest zabawa na całe życie. Inaczej bym na chleb nie miała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 12:03 Forni jak masz HBO Max to obejrzyj film Panna Młoda. Jak nie masz to sobie dopisz na listę do obejrzenia. Wiem, że ma fatalne recenzje i oceny, ale ma w sobie coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 13:31 borsuczyca.klusek napisała: > Forni jak masz HBO Max to obejrzyj film Panna Młoda. Jak nie masz to sobie dopi > sz na listę do obejrzenia. Dzięki, dodane. Coś ta lista się wydłuża, zamiast skracać... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 19:31 dziewczynaengina napisała: > engine8t napisał: > > > Oni sie odchudzac to przestali chyba juz co najmniej z pol roku temu. > > Mylisz się. Odchudzanie, to jest zabawa na całe życie. Inaczej bym na chleb nie > miała ;) Chleb ponoc nie jest zdrowy. Nie rozumoem co wy mcie za problemy z odchudzaniem sie... Nie wystarczy po prostu przestac jesc? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 20:01 engine8t napisał: > Chleb ponoc nie jest zdrowy. Sam nie jesteś zdrowy. Na umyśle, o. Nie wystarczy po prostu przestac jesc? Wystarczy, ale nie każdy potrafi. Ty płeć zmieniłeś, że teraz będziesz o żarciu pisał, szczegółowo? Może nam jeszcze swoją wagę podaj, przed kupa i po? Weź się ogarnij chłopie, bo nick będę musiała zmienić. To jest garaż, czy poradnia dla puszystych pań!?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 20:28 dziewczynaengina napisała: > engine8t napisał: > > > Chleb ponoc nie jest zdrowy. > > Sam nie jesteś zdrowy. Na umyśle, o. > Moze, bo sam mozna powiedziec ze chlebem zyje.. :) Ale jak jaa cos mowie to mowie (tzn nie mowie co sam robie a tylko mowie ) > Nie wystarczy po prostu przestac jesc? > > Wystarczy, ale nie każdy potrafi. No oczywiscie nie kazdy chce bo potrafic to zwykle znaaczy chciec >Ty płeć zmieniłeś, że teraz będziesz o żarciu > pisał, szczegółowo? Jeszcze nie zmienilem i nigdy nie zmienia. A wogole sie dziwie ze moja zona zamiast zarlowac ze sie kobieta urodzila to mowi ze nigdy by nie zmienila swoje plci na meska? Ty tez tak sadzisz? Przeciz kobieta Bog stworzyl z kosci Adama a wiec to juz kompromis? . A jak do tego dodac kompromisy ktore sie wam dostaly tzn te "uczucia", PMSy, okresy, bycie plcia slaba itp....to kto by chcial byc kobieta? Co najwyzej mozn sie pogodzic z sytucja ? :) >Może nam jeszcze swoją wagę podaj, przed kupa i po? 75kg +/-2 od kiedy pamietam. > Weź się ogarnij chłopie, bo nick będę musiała zmienić. To jest garaż, czy porad > nia dla puszystych pań!?! :P Jak chcesz to mozesz zmienic na niewolnice :) Puszyste panie tez moga sie przydac .. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 20:45 engine8t napisał: > No oczywiscie nie kazdy chce bo potrafic to zwykle znaaczy chciec No nie wiem. Ja na przykład często chce śpiewać. I śpiewam. Ale nadal ni ch...a nie potrafię ;) > Jeszcze nie zmienilem i nigdy nie zmienia. Starzy ludzie już nie mają płci. Choćbyś chciał, nie zmienisz, bo nie odmlodniejesz. I już żadnej płci mieć nigdy nie będziesz :P A wogole sie dziwie ze moja zona zam > iast zarlowac ze sie kobieta urodzila to mowi ze nigdy by nie zmienila swoje pl > ci na meska? > Ty tez tak sadzisz? TAK!!!! Przeciz kobieta Bog stworzyl z kosci Adama a wiec to juz ko > mpromis? Przecież ty w Boga nie wierzysz. Więc i w Adama też nie? A jak do tego dodac kompromisy ktore sie wam dostaly tzn te "uczuci > a", PMSy, okresy, bycie plcia slaba itp. .. Pms i okres są super , bo można nimi wszystko usprawiedliwić 😇 > > >Może nam jeszcze swoją wagę podaj, przed kupa i po? > > 75kg +/-2 od kiedy pamietam. To jeszcze wzrost poprosimy > Jak chcesz to mozesz zmienic na niewolnice :) Zmienię na: "na engina zad wypina" :P Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 03.09.26, 21:36 dziewczynaengina napisała: > engine8t napisał: > > > No oczywiscie nie kazdy chce bo potrafic to zwykle znaaczy chciec > > No nie wiem. Ja na przykład często chce śpiewać. I śpiewam. Ale nadal ni ch...a > nie potrafię ;) > Practice, practice.. Czy ja mowie ze kazdy musi osignc ten sam efekt.. Al ejak bedzie bardzo chial to nauczysz sie spiewac.. nie wierzysz w siebie? > > Jeszcze nie zmienilem i nigdy nie zmienia. > > Starzy ludzie już nie mają płci. Choćbyś chciał, nie zmienisz, bo nie odmlodnie > jesz. I już żadnej płci mieć nigdy nie będziesz :P > A plec to niby w czym sie wyraza? > Przeciz kobieta Bog stworzyl z kosci Adama a wiec to juz ko > > mpromis? > > Przecież ty w Boga nie wierzysz. Więc i w Adama też nie? > W Adama wierze. Ale w to ze kobiete stworzyl moze nie z resztek czy rzeczy zbednych ale z rzeczy ktore mezczyzna mogl oddac bez wiekszego uszczerbku. > A jak do tego dodac kompromisy ktore sie wam dostaly tzn te "uczuci > > a", PMSy, okresy, bycie plcia slaba itp. .. > > Pms i okres są super , bo można nimi wszystko usprawiedliwić 😇 > > No bez przesady, od kiedy to kobiety potrzebuja usprawiedliwienia na a swoje zachowania i fochy? > > >Może nam jeszcze swoją wagę podaj, przed kupa i po? > > > > 75kg +/-2 od kiedy pamietam. > > To jeszcze wzrost poprosimy 180cm > > Jak chcesz to mozesz zmienic na niewolnice :) > > Zmienię na: "na engina zad wypina" :P > oj wpisalem kilka skorygowanych opcji na nick ale wymazalem :) Poczekam i jak wypnie to mam kija pod reka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 04.09.26, 08:49 engine8t napisał: > A plec to niby w czym sie wyraza? Biologii cię mam uczyć? Hormony, hormony. A mało to razy się zdarza, stara babę z chłopem pomylić? (I vice versa). Ludzie się z tym nie mogą pogodzić, więc się stroją, pacykuja, operują, byle zachować pozory utraconej kobiecości/męskości. A prawda jest taka, że starość, to jakby trzecia płeć. I nie jest to bynajmniej płeć piękna :P > > > >Może nam jeszcze swoją wagę podaj, przed kupa i po? > > > > > > 75kg +/-2 od kiedy pamietam. > > > > To jeszcze wzrost poprosimy > > 180cm To jeszcze numer buta i długość penisa. Czekamy z zapartym tchem! > oj wpisalem kilka skorygowanych opcji na nick ale wymazalem :) Poczekam i jak > wypnie to mam kija pod reka. ❤️❤️❤️!!! Kocham Cię. Czekaj, czekaj, doczekasz się... I wtedy się kijem pochwalisz 🥰🥰🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 04.09.26, 19:12 dziewczynaengina napisała: > To jeszcze numer buta i długość penisa. Czekamy z zapartym tchem! > Myslalem ze z otwarta geba.. > > oj wpisalem kilka skorygowanych opcji na nick ale wymazalem :) Poczekam > i jak > > wypnie to mam kija pod reka. > > ❤️❤️❤️!!! Kocham Cię. Czekaj, czekaj, doczekasz się... I wtedy się kijem pochwa > lisz 🥰🥰🥰 Musizs podpisac zobowiaznie z nie zapodasz do sadu Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 04.09.26, 19:22 engine8t na > > Myslalem ze z otwarta geba. ;D ;D ;D Ty jesteś jeszcze bardziej zboczony i wulgarny, niż ja. Szacun! I wtedy się kijem > pochwa > > lisz 🥰🥰🥰 > > Musizs podpisac zobowiaznie z nie zapodasz do sadu Wszystko ci słońce podpisze, co tylko zechcesz. Nawet kija. Tylko czy się tam podpis aby zmieści? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - odchudzamy się 04.09.26, 20:45 dziewczynaengina napisała: > engine8t na > > > > Myslalem ze z otwarta geba. > > ;D ;D ;D > Ty jesteś jeszcze bardziej zboczony i wulgarny, niż ja. Szacun! > > I wtedy się kijem > > pochwa > > > lisz 🥰🥰🥰 > > > > Musizs podpisac zobowiaznie z nie zapodasz do sadu > > Wszystko ci słońce podpisze, co tylko zechcesz. Nawet kija. Tylko czy się tam p > odpis aby zmieści? Jak Babcia mawiala "Jak sie popiesci to sie zmiesci" Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynaengina Re: OT - odchudzamy się 04.09.26, 21:04 engine8t napisał: > Jak Babcia mawiala "Jak sie popiesci to sie zmiesci" Ciebie to niech prąd popieści :P Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: OT - odchudzamy się 04.09.26, 23:35 dziewczynaengina napisała: > engine8t napisał: > > > Jak Babcia mawiala "Jak sie popiesci to sie zmiesci" > > Ciebie to niech prąd popieści :P na jego kiju zmieści się tylko napis "Pola", ale gdyby był czarny, to. by zmieścił się "Pozdrowienia z Konstantynopola 😉 Odpowiedz Link Zgłoś