Gość: manix IP: 83.168.104.* 28.01.05, 15:13 auto.gazeta.pl/autoplus/1,51344,2501749.html pachnie to modusem a nie megane2. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Junkier co by tu jeszcze spieprzyć, Panowie ??? IP: 195.117.157.* 28.01.05, 17:41 No, cud piękności to to nie jest, tym bardziej że obecna wersja Almery ma, moim zdaniem naprawdę udany design, dość konserwatywny i wolny od udziwnień. Czytałem w innym artykule rewelacje Ghosna, prezesa nissana oddelegowanego z Renault. Jeśli facet mówi że dokonał wielomiliardowych cięć kosztów, to ja nie wierzę żeby mogło odbyć się to bez szkody dla jakości, a to główny element renomy nissana. Jeżeli mówi, że obecna Almera jest zbyt nudna, niespecjalnie się sprzedaje, i zapowiada w jej miejsce pokracznego vana, któremu brakuje jedynie znaczka Renault, to moja opinia jest taka: stracą starych, WIERNYCH klientów, którzy przerzucą się pewnie na hondę, toyotę, mazdę, a nie zyskają w to miejsce nowych. Najlepszy przykład: PRIMERA, wypuszczona w tym samym momencie co avensis a porównajmy ilość pojazdów na drogach. Kompletna klapa handlowa, która jak widać niczego ich nie nauczyła. Jednym słowem, "co by tu jeszcze spieprzyć, Panowie"... Link Zgłoś