Gość: Karol G. IP: *.teleton.pl 14.07.02, 20:36 Ople z regóły nie są najbezpieczniejszymi samochodami.Są zbyt twarde. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Wojciech G. Re: Opel Vectra IP: *.teleton.pl 14.07.02, 20:41 Nowy opel vektra ma zbyt wiele "ostrości" na karoserii.I właśnie dlatego jest niebezpieczny w zderzeniu z pieszym. Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Opel Vectra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 23:06 Gość portalu: Wojciech G. napisał(a): > Nowy opel vektra ma zbyt wiele "ostrości" na karoserii.I właśnie > dlatego jest niebezpieczny w zderzeniu z pieszym. Jejku ludzie nie zalamujcie mnie Link Zgłoś
Gość: verte Re: Opel Vectra IP: *.intech.pl 14.07.02, 23:46 Gość portalu: Karol G. napisał(a): > Ople z regóły nie są najbezpieczniejszymi samochodami.Są zbyt > twarde. Bardzo ciekawa opinia.Z chęcią wysłuchałbym argumentacji.Mógłbyś rozwinąć swoją myśl? Drugi wpis tym razem Wojtka G.z tym samym IP tez jest niezły.Jak tak dalej pójdzie będzie to najfajniejszy wątek na forum. Link Zgłoś
greenblack Re: Opel Vectra 03.11.02, 18:43 Gość portalu: Karol G. napisał(a): > Ople z regóły nie są najbezpieczniejszymi samochodami.Są zbyt > twarde. Co za krytynizm! Pisze się regUła ośla głowo! Link Zgłoś
bart_ Nie denerwuj sie greenblack, przeciez 29.11.02, 08:24 greenblack napisał: > Co za krytynizm! Pisze się regUła ośla głowo! to dziecko pisało. Link Zgłoś
Gość: eerg lol IP: 213.76.0.* 01.04.03, 19:32 bys sie bujnal ta fura to bys wiedzial ze nie jest ani za twardy ani za miekki a jak ci jest zly to za 3000 zl masz opcje ze ci automatycznie poziomuje nadwozie na zakretach... a poza oplem wszystkie samochody sa bezpieczne bo sa okragle bez zadnych ostry krawedzi. i maja gumowe kanty (nieostre) oblozeone guma zeby nastepnemu czlowiekowi nie odwalilo tak jak tobie... Link Zgłoś
greenblack Re: lol 01.04.03, 22:37 Gość portalu: eerg napisał(a): >jak ci jest zly to za 3000 zl masz opcje ze ci > automatycznie poziomuje nadwozie na zakretach... O czym Ty mówisz? Aktywne zawieszenie w Vectrze? Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Opel Vectra IP: *.okga.zzgnig.com.pl / 192.168.2.* 04.11.02, 09:17 Gość portalu: Karol G. napisał(a): > Ople z regóły nie są najbezpieczniejszymi samochodami.Są zbyt > twarde. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Opel Vectra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 08:03 Chciałbym dodać coś od siebie bo wydaje mi sie iż mogę zabrać głos tej dyskusji poniewarz wiem coś o samochodach a mianowicie pracowałem parę lat w zakładach Adam Opel AG w Ruselssheim . Gdy konstruowano nową Vectrę i była jeszcze w stadium testów pracowałem w centrum rozwoju nowych samochodów GM w Ruselssheim i obserwowałem ile pracy potrzeba by zrobić naprawdę dobry samochód a takim określam nową Vectrę.Pomimo nagród które otrzymała już nowa Vectra jeszcz dużo jest do zrobienia by ten samochód przywrócił znowu zakładom Opla prestirz który posiadały powiedzmy przy produkcji Opla Kadeta czy Manty auta kultowego w Niemczech do dziś.Wiemy ile trudu wymaga produkcja samochodu dobrego a zarazem niedrogiego już od pierwszych dni produkcji. Życzę wszystkim Oplowcom na całym świecie wszystkiego dobrego Cześć. Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Opel Vectra IP: *.pfleiderer.pl / 172.20.6.* 03.07.03, 14:38 Ludzie czym wy sie podniecacie, Oplem? Przecież to najgorszy złom Made in Germany. A opinie dobrego samochodu, ma chyba tylko w Polsce, bo już ruscy ich nawet nie kupują. Poza tym cena opli to jakieś nieporozumienie. Link Zgłoś
Gość: 02 Re: Opel Vectra IP: *.szczecin.mm.pl 04.07.03, 20:01 Tomek a masz kase na takiego zloma a tak na marginesie Vectra sprzedaje sie najlepiej po Lagunie 2 Link Zgłoś
Gość: 02 Re: Opel Vectra IP: *.szczecin.mm.pl 06.07.03, 09:51 Hmm ciekawe dlaczego twierdzicie nie wszyscy ze Opel Vectra jest nie bezpieczny przeciez uzyskal b. wysoką note w testach Link Zgłoś