lu753 21.09.05, 20:01 Ile aut sprowadzono w tym roku? Czy może ktoś słyszał aby jakiekolwiek media podały jakąś konkretną liczbę? W poprzednim roku w okresie od maja do grudnia sprowadzono blisko 1 – milion. Link Zgłoś Obserwuj wątek
lu753 Re: Ile aut sprowadzono ???!!! 22.09.05, 16:36 Widzę że nikt takich informacji nie posiada, bądź nie słyszał ani nie czytał, to zaczyna mnie coraz bardziej ciekawić. Dlaczegóż ta informacja miała by być taka tajna. Link Zgłoś
kszyrztow Re: Ile aut sprowadzono ???!!! 22.09.05, 16:43 hippolin napisał: > łącznie 1,8mln to sobie odejmij > myślę hippolin, że autor wątku jest zawiedziony że otrzymał odpowiedź- tak mu było świetnie w tym stanie ciekawości... :)) Link Zgłoś
waskes29 Re: Ile aut sprowadzono ???!!! 22.09.05, 17:19 kszyrztow napisał: > hippolin napisał: > > > łącznie 1,8mln to sobie odejmij > > > > myślę hippolin, że autor wątku jest zawiedziony że otrzymał odpowiedź- tak mu > było świetnie w tym stanie ciekawości... :)) jeszcze nie uzyskal-wiec dopuki sobie nie odejmie wciaz moze cieszyc sie tym stanem Link Zgłoś
lu753 Re: Ile aut sprowadzono ???!!! 22.09.05, 21:26 Dzięki serdeczne za informację. A z tak zaawansowaną matematyką (wedle oceny co poniektórych) jakoś dam sobie radę ;) Link Zgłoś
pocieszne Re: Ile aut sprowadzono ???!!! 22.09.05, 22:36 lu753 napisał: > Dzięki serdeczne za informację. > A z tak zaawansowaną matematyką (wedle oceny co poniektórych) jakoś dam sobie > radę ;) to dlaczego uzycie wyszukiwarki sprawia Ci az taki klopot ? tiny.pl/q4kf Link Zgłoś