Dodaj do ulubionych

Mitsubishi Lancer Kombi

27.09.05, 21:17

Czy ktoś z Was jest właścicielem tego auta. Właśnie musze podjąć decyzje o
zakupie tego cudeńka(wersja z 2 litrowym silnikiem). Zbieram wszelkie opinie.
Jak oceniacie ten samochód ? Chodzi mi o zakup auta nowego. Wiem, że jednym z
minusów jest mały bagażnik. I to wstrętne umocowanie radia. Proszę o pomoc w
ocenie.
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: Mitsubishi Lancer Kombi 27.09.05, 23:12
      www.mitsubishiklub.pl/forum/
      • devote Re: Mitsubishi Lancer Kombi 28.09.05, 02:52
        moj stary ma lancera ale poprzedni model.moim zdaniem stary jest ladniejszy.ma
        ladniejszy przod.ale niewazne.skoro nikt ci nie odpowiada to moze ja
        sprubuje.stary ma sedana z 2.0 automat i sobie chwali.przejechal 19k mil i nic
        sie nie psuje.nic a nic.tylko olej i paliwo.jedyna wada moim zdaniem to za
        miekkie siedzenia z przodu.jak na kanapie w starej warszawie.nie lubie takich.
    • radomir996 Re: Mitsubishi Lancer Kombi 28.09.05, 06:59
      W Rosji Lancer kombi zostal samochodem roku 2003 albo 2004, ogolnie mitsu to
      dobre auta za normalne pieniadze, raczej bezawaryjne chociaz w rankingach w USA
      plasuja sie w polowie stawki (w okolicy Forda) ale to sie bierze stad ze wiele
      Mitsu w USA bylo robionych we wspolpracy z chryslerem w fabrykach chryslera i
      czesto z jego silnikami (czesto byly w roznych mitsubishi uzywane silniki 1.8l
      z dodga neona itp) stad wspolne projekty jak Mitsubishi 300 GT/Dodge Stealth i
      Mitsubishi Eclipse/ Eagle Talon i jakis Dodge chyba. Jak kupisz made in Japan,
      bedzie zero problemow przez najblizsze kilka lat. Ja moim Mitsu (inny model,
      made in japan w 97%) zrobilem do tej pory ponad 50kkm i zero problemow, tylko
      benzyne i zmieniam olej.
    • yamamoto Re: Mitsubishi Lancer Kombi 28.09.05, 07:28
      jesli to tak dobry model jak moj z 91 roku to jest to najlepsze auto na swiecie.
      Moj ma 400 tkm i zadnych problemow.Nie licze biezacych serwisow i wymian czesci
      zgodnie z przebiegiem.Ale musi byc zrobiony w Japoni
    • xystos Re: Mitsubishi Lancer Kombi 28.09.05, 08:11
      brian.molko napisał:

Jak oceniacie ten samochód ? Chodzi mi o zakup auta nowego. Wiem, że jednym z
      minusów jest mały bagażnik. I to wstrętne umocowanie radia. Proszę o pomoc w
      ocenie.

... jezeli szukasz dobrego auta a nie gadgetów typ uplacowanie radia itp. -
      kup to auto,jest naprawde warte kazdej zlotówki która kosztuje ,dwuch moich
      kolegów takim autami jezdza na codzien-ok.20 000 km rocznie ,auta 4 i 5 letnie
      -nigdy nie odmawialy startu,nigdy sie nie "rozkraczyly" , nawe Mitsubishi juz
      nie ma problemu z "data box" - sa niezawodne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka