gieroy_asfalta 30.09.06, 15:31 niby barachło, ale tanie, praktyczne, w sumie niezłe. Rumun potrafi! Link Zgłoś Obserwuj wątek
k_konopacki Re: Logan dla siedmiu osób 30.09.06, 23:02 Rumun? Przecież to dzieło francuzów - Rumuni są teraz tylko siłą roboczą - tanią siłą roboczą. Silniki Renault, bebechy - też. Jak ceny będą tak niskie, jak za sedana (40 tysięcy za nowoczesnego diesla z klimatyzacją), czyli powiedzmy góra 45-48 tysięcy za to cudo - no to zapowiada się mały przebój na rynku. Już teraz po Dacie ustawiają się duże kolejki w ojczyźnie Renault - Francji :) -- Pozdrawiam - Krzysztof K. auta-prl.prv.pl Link Zgłoś
przemekthor Re: Logan dla siedmiu osób 30.09.06, 23:21 300 tys sztuk przez dwa lata to jest wielki sukces? Niewiele mniej w dwa lata volvo sprzedaje modelu s40/v50, ktore na wejsciu sa za rownowartosc 3 loganow, a na wyjsciu 6-ciu... Ale fakt faktem, logana widuje sie w Europie - duzo i czesto. To chyba dobrze. Link Zgłoś
dx771 Re: Logan dla siedmiu osób 01.10.06, 09:06 Znajomy najechał bokiem logana na zmrożony śnieg i mu się próg wygioł z boku. Porażka mam 2 stare samochody też wieszałem się na zmrożonym śniegu i lodzie i nic się nie stało a tu pierwsza zima logana i pogięty, zrozumiałbym wygięcie z dołu ze wzgledu na masę ależeby go wygieło z boku. Link Zgłoś
baartur Re: Logan dla siedmiu osób 01.10.06, 12:11 Patrzac na nowego Logana i Roomstera to wydaje sie jak by byli z jednej rodziny chociaz tak nie jest to auta podobne są... Pozdrawiam, Artek Zapraszam na www.forumsamochodowe.pl Link Zgłoś
abartosz Re: Logan dla siedmiu osób 02.10.06, 11:02 na oko, to jest to dokladnie ta sama karoseria co ich concept car- logan steppe www.daciagroup.com/categories.jsp?catNdx=190#a Moze bedzie mozna dokupic taki zestaw plastikow i wiekszych kol, zeby z tego przecietnego MCV zrobic atrakcyjne Steppe... Link Zgłoś
chaladia Re: Logan dla siedmiu osób 02.10.06, 20:06 Moja subiektywna opinia jest taka, że to kombi jest ładniejsze od sedana. Link Zgłoś