Dodaj do ulubionych

kino samochodowe - WPKiW Chorzów

23.04.07, 17:16
widzieliście to ogłoszenie:
----------------------------
ŁĄKA OBOK HALI WYSTAW "KAPELUSZ"
30.06.2007r. - o godzinie 21.00 rusza:

Samochodowe Kino Letnie

START: ostatnia sobota czerwca (30.06.2007r.)

ZAKOŃCZENIE: ostatnia sobota sierpnia (25.08.2007r.)
----------------------------------
fajnie, tylko jak przez wakacje samochody beda rozjeżdżać tę łąkę to nie
wiem :-/ troche szkoda. a wybetonowanego dużego parkingu koło kapelusza
chyba nie ma?!

Obserwuj wątek
    • swoboda_t Re: kino samochodowe - WPKiW Chorzów 23.04.07, 17:53
      Kino plenerowe było już w ub. roku, w każy weekend wakacji. W przypadku braku
      pogody seanse w kapeluszu. Ale z tymi samochodami to faktycznie poroniony
      pomysł, jeśli już drive-in to pod Śląskim, bo tam jest mnóstwo miejsca. Może to
      kaczka dziennikarska, ktoś opacznie zrozumiał "kino pod chmurką"??

P.S.: Nad kanałem ma być na lato usypana plaża. Jak dobrze pokombinują, to może
      będzie można oglądać filmy wylegując się na piasku. Do tego rybka z "Wioski
      Rybackiej", piwko, laptopik (jest hotspot) i hajlajf lepiej jak nad morzem :P
      • m824 Re: kino samochodowe - WPKiW Chorzów 23.04.07, 19:30
        oooo.... to nic nie wiem, że już takie cuś było. no ale od paru lat wakacje
        spędzam dość daleko od Katowic. w tym roku lato raczej na Śląsku... ale jak
        sobie wyobrażę to, o czym piszesz to może nie będzie tak źle :-)

* tylko wielkiej wody brakuje ;-)
        • swoboda_t Off Topic 23.04.07, 19:48
          Woda sto metrów dalej w dowolnej ilości, na Fali :) Oganizatorzy rozważają
          postawienie przy plaży, jeśli będzie się cieszyć zainteresowaniem, basenu. Co
          bardziej odważni/pijani pluskają się w kanale. Skoro nie jesteś na bieżąco to
          dodam, że w Kapeluszu latem można bezpłatnie wypożyczyć sprzęt rekreacyjny -
          rowery, hulajnogi, różne tam badmintony itp. leżaki. Browary Tyskie stawiają, a
          ja je wspieram całym sercem (i sporą częścią portfela :P). Do tego właśnie
          otwarto nową knajpę obok "zielonej" i szykują kolejną przy Róży, a latem na
          Śląskim kilka ciekawych koncertów. Nie będzie tak źle :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka