Dodaj do ulubionych

LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE

29.03.11, 18:32
CHca danych osobowych, nabieraja na lokate ponad 5% na czysto, ale czy to jest tego warte?

w open fince-skopiowali strone, maja 6,25 na rok co daje 4,94% na czysto
Obserwuj wątek
    • joko5 Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 29.03.11, 19:11
      No,ale jak chcesz założyć lokatę bez podawania swoich danych?
      • johana75 Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 29.03.11, 22:36
        No własnie chcesz ja załozyć incognito? ;P
        A tak na serio chciałam ją wypróbować , ale chyba jej już nie oferują? Bo wyskoczył mi błąd.
    • bwportal.pl Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 30.03.11, 08:29
      Nie na 2 miesiące, a na 24 m-ce. Oprocentowanie nominalne 5,67%, kapitalizacja dzienna.
      www.depozyty.getinbank.pl/oprocentowanie.html
    • soloviev Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 30.03.11, 11:46
      1. Sprzedałem już swoją "duszę" Czarneckiemu rejestrując się w systemie lokat Open Finance, więc co mi szkodzi wpisać te same dane w jego innym serwisie?
      2. Przy rejestracji jest z reguły kilka zgód do zaznaczenia. Zaznaczam zawsze tylko te, bez których proces rejestracji nie może być kontynuowany. Nikt mnie nie męczy ofertami kredytów, czy kart.
      3. Podaj nazwę banku, w którym można założyć lokatę incognito? wink
      • hellusia Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 30.03.11, 14:52
        nie rozumiem co to u ciebie znaczy
        CHca danych osobowych, nabieraja na lokate
        • joko5 Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 30.03.11, 16:36
          Już taki jeden zakładał lokatę na inne nazwisko, aby nie płacić podatku chyba w filmie Vabank i najlepiej na tym nie wyszedł.
          • twojecc Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 30.03.11, 20:18
            Do wczoraj istniala ta lokata 7% na 2 meisiace, czyli 5 z kwalkiem bez belki

i nie chodzilo mi o incognito, ale o to ze to tylko chwyt maktnigowy, bo 2 meichy na 7% to malo i krotko, ale i tak najlepiej na rynku
            • johana75 Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 30.03.11, 21:51
              Wczoraj nie była już dostępna ta lokata, bo chciałam na próbe załozyć jakąś małą kwotę i nie zdążyłam sad Za to dzisiaj poszłam do getinbanku i założyłam tylko że na 3 miesiące i 4,3 % więc nieszczególna...
              • soloviev Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 30.03.11, 22:24
                Dziwne, lokata cały czas jest w ofercie na getinonline.pl. Oferta w oddziałach jest zupełnie inna niż na Getin Online.
                • johana75 Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 30.03.11, 22:32
                  Kurcze faktycznie ...ale jak kliknęłam na reklamę lokaty t o wyskoczył mi błąd...i sama teraz nie wiem czy ją wypróbować?
                • bwportal.pl Re: LOKATA W GETINBANKU 7% DWA MIESIACE 31.03.11, 08:32
                  Aaaa, w GeInOnline jest taka lokata. Różne adresy internetowe, różne oferty. Przy maksymalnym wkładzie zarobi się 116,67 pln. Przy 1000 pln zarobi się 11,67 pln.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka