hela_mela
30.11.11, 15:01
Witam,
proszę o informacje jakie kosmetyki dla dziecka mają dobry stosunek jakości do ceny. Czy warto kupować firmowe kosmetyki Johnson & Johnson, hipp, nivea, czy też równie dobrze warto stosować babydream czy bambino?
Mam zamiar decydując się na jakąś firmę kupować całą serię i w przypadku braku problemów trzymać sie jej długo.
Celowo nie wymieniłam powyżej hipoalergicznych najdroższych kosmetyków(np Oliatum), gdyż położna odradzała ich stosowanie w przypadku braku dolegliwości alergicznych u rodziców, a nakazała sięganie po nie w przypadku pojawienia się problemów.
Gdzie najlepiej kupować kosmetyki: rossmann, internet, a może hipermarket lub dyskont.
Jakie pieluszki są najlepsze obecnie? Z tego co się zorientowałam, to huggis z firmowych i raczej je będę kupować na początku, potem przejdę na tańsze niemarkowe. Wybór niemarkowych jest duży, ale które obecnie na dzień dzisiejszy są najlepsze. Proszę o nie wypowiadanie się osób, które pieluszki kupowały rok temu a obecnie nie kupują, producenci w dyskontach bardzo często się zmieniają w parze z jakością, a mi zależy na wiarygodnej opinii.
Ważniejsza jest dla mnie jakość. Ale nie chce również przepłacać. Jeżeli warto wydać więcej, to proszę o informację.