salamandra71 15.09.12, 15:38 W Douglasie od wczoraj 14.09 wymiana tuszy oddasz swój tusz zużyty( nie Clinique) a dostanie się jeden z 3 do wyboru tuszy Clinique . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyongyhaju_lany Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 15.09.12, 18:05 Dziekuję za info Zajde do Douglasa w poniedziałek. Mam nadzieję, że personel nie zgarnął 90% próbek dla siebie Odpowiedz Link
abiega Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 15.09.12, 18:18 ja tez zobacze, w zeszłym roku chyba taka akcje miała Sephora Odpowiedz Link
anyx27 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 15.09.12, 19:27 Wprawdzie mam jeszcze 2 tusze z poprzedniej wymiany w Sephorze, ale kupię kilka tanich w markecie i jutro wymienię. Dzięki za info Odpowiedz Link
kanna Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 15.09.12, 18:16 Wymieniłam w piątek Odpowiedz Link
jagoda_pl Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 15.09.12, 20:34 O, super! Uwielbiam ten tusz, a małe opakowanie jest świetne na wyjazdy. Odpowiedz Link
marysia460 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 15.09.12, 21:54 Do kiedy trwa ta akcja ? Odpowiedz Link
renifren1 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 15.09.12, 22:34 W Jurajskiej wzięłam ostatni podkręcający rzęsy, były jeszcze do wyboru pogrubiający z odżywką i wydłużający. Niestety jedna klientka może wymienić tylko jeden tusz. Są to raczej próbki, połowa objętości czyli 4 ml. Odpowiedz Link
anyx27 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 17.09.12, 18:14 > Są to raczej próbki, połowa objętości czyli 4 ml. Nike 4ml, tylko 4g, a to zasadnicza różnica w tym przypadku Odpowiedz Link
madziulka1982 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 18.09.12, 07:59 na moim jest napisane 4,7 ml Odpowiedz Link
bulkovsky1 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 17.09.12, 18:52 Dzisiaj wymieniałam w poznańskim M1 - jeszcze kilka podobno było. Warto zadzwonić i zapytać w danym Douglasie, czy maskary jeszcze są Odpowiedz Link
rocambolesca Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 17.09.12, 20:31 Te tusze to miniatury, połowa regularnego opakowania. Z takich akcji jestem wyleczona po akcji Dior jakieś 2 lata temu w Sephora. Dostałam z klubu Sephora bon na maskarę, przyszłam do sklepu pierwszego dnia i dowiedziałam się, że dostali tylko 4 miniatury, które od razu im poszły. Tak samo było parę lat temu z wielką akcją Olay. Miesiąc wcześniej w mediach rozgłaszali, jak to w wybranych miejscach można wymienić swój krem na promowany wtedy kosmetyk Olay, dziewczyny przekładały zawartość swoich domowych kremów do innych opakowań, żeby puste po kremie wymienić na cudo od Olay. Byłam w piątek o 12 w południe żeby się dowiedzieć, że szturm na opakowania promocyjne rozpoczął się i zakonczył przed 8 rano. Możecie mnie skrytykować, ale nigdy więcej nie zrobię z siebie takiego dziada żeby dostać promocyjne opakowanie jakiegoś produktu niby za darmo. Odpowiedz Link
madzioreck Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 17.09.12, 20:34 Możecie mnie skrytykować, ale nigdy więcej nie zrobię z > siebie takiego dziada żeby dostać promocyjne opakowanie jakiegoś produktu niby > za darmo. Dlaczego niby? Odpowiedz Link
rocambolesca Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 17.09.12, 20:37 Chociażby tekst koleżanki wyżej, że kupi jakiś tani tusz żeby go wymienić na tą miniaturę (którą za granicą by dostała za darmo albo jako dodatek do zakupów, inna bajka) - takie "niby." Odpowiedz Link
wiedzma800521 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 17.09.12, 20:47 Ja wymieniłam i jestem zadowolona. Tusz używam od wielkiego święta. Stary, wyschnięty, i prawie cały wymieniłam a to małe opakowanie może nie zdąży mi wyschnąć. Odpowiedz Link
anyx27 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 18.09.12, 09:10 rrocambolesca napisała: > Chociażby tekst koleżanki wyżej, że kupi jakiś tani tusz żeby go wymienić na tą > miniaturę Ale co w tym złego? Wydałam na 1 tusz 7zł, wymieniłam w sumie 4, czyli dostałam za 28zł 4 tusze clinique, których używam i zazwyczaj kupuję w regularnej cenie. (którą za granicą by dostała za darmo albo jako dodatek do zakupów, > inna bajka) - takie "niby." Ale ja niestety nie mieszkam w kraju mlekiem i miodem płynącym... Odpowiedz Link
madzioreck Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 18.09.12, 20:56 No, skoro hasło promocji brzmi : wymień swój stary tusz na nowy, a ktoś nie posiada starego i chce wysępić nowy, no to cóż... zabrzmiało to tak, jakbyś o dojenie klienta oskarżała organizatora promocji. Odpowiedz Link
zooba Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 17.09.12, 20:46 Poznań Plaza - brak (poniedziałek 16-sta). Odpowiedz Link
ofelia1982 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 17.09.12, 21:07 Ja jestem rozczarowana. W Galerii Mokotów w W-wie dostałam 1 wydłużający z zakręconą szczoteczką, nie było wyboru. Szkoda tylko, że ewidentnie ten tusz był używany. Odpowiedz Link
rocambolesca Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 17.09.12, 21:52 A było widać, że używany jak go dostawałaś? Odpowiedz Link
ofelia1982 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 17.09.12, 22:11 Nie, otworzyłam jak już wyszłam z Douglasa. Odpowiedz Link
jagoda_pl Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 18.09.12, 19:54 W GM jest pewnie większy ruch i szybko zeszły. W pustym - jak zwykle - Blue City wczoraj dostałam bez problemu. Odpowiedz Link
afroddytta Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 18.09.12, 23:45 Ja dziś w Złotych Tarasach wymieniłam, ale tylko jeden, siostra drugi. Były tylko te pogrubiające. Odpowiedz Link
mamamilochy Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 20.09.12, 21:10 ja wymieniłam dzisiaj, ale żądała karty douglas, a że jej nie miałam poszła po kierowniczkę, która wyszła do mnie i łaskawie mi wydała tusz, a i jeszcze zapytała skąd mam info, o wymianie czy z ich strony odpowiedziałam że tak, choć o tuszach wiem z forum oszczędzamy Odpowiedz Link
afroddytta Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 20.09.12, 22:55 Wczoraj w WolaParku to dziewczyny same się śmiały, że wszystko wyszło w ciągu 5 min. , akurat tam chyba obsługa jakaś normalna. Swoją drogą w ZT to informacja o promocji to była taka niepozorna kartka przy kasie, praktycznie nie widoczna a ekspedientka też mi wielką łaskę robiła. Odpowiedz Link
black_magic_women Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 21.09.12, 11:43 W Lublinie nie Douglasa,ale kiedy taka akcje prowadziła Sephora mieli naprawdę wielki zapas tych tuszy.Wiem,bo koleżanki wymieniały po 3,4 tusze.Mnie niestety on nie podpasował Odpowiedz Link
nela12 Re: na alle...juz sprzedają :( 21.09.12, 11:59 więc nic dziwnego że już nie ma w drogeriach, widać po pojemności że to te próbki , handelek kwitnie Odpowiedz Link
afroddytta Re: na alle...juz sprzedają :( 21.09.12, 14:52 W sumie czemu się dziwić, każdy chce zarobić. Choć wg mnie i tak lepiej że tusze były na wymianę a nie po prostu rozdawane, bo wtedy to chyba żadna z nas by mogła go nie ujrzeć. Odpowiedz Link
ofelia1982 Re: na alle...juz sprzedają :( 21.09.12, 17:57 afroddytta napisała: > W sumie czemu się dziwić, każdy chce zarobić. Fajne usprawiedliwienie cwaniactwa.. Odpowiedz Link
afroddytta Re: na alle...juz sprzedają :( 21.09.12, 23:27 To nie jest usprawiedliwienie, tylko stwierdzenie faktu. (Na prawdę Was zdziwiło, że ktoś to sprzedaje? W innym kraju faktycznie mógłby być szok, u nas chyba jednak handel próbkami już od dawna kwitnie) Choć prawnie sama sprzedaż nie jest zabroniona, zakaz sprzedaży dotyczy wyłącznie sklepów itd., ja jako osoba prywatna mogłabym sprzedać swój tusz, bo np. po przeczytaniu w domu składu stwierdzam, że jestem uczulona i sprzedaję go, ktoś kupuje albo nie i tyle (oczywiście przy założeniu, że opisuję uczciwie co sprzedaję). Cwaniactwo pojawia się kiedy tych próbek nie dostaliśmy, ale je np. kradniemy (wynosimy z pracy niedozwolone ilości). Odpowiedz Link
prunio4 Re: Douglas :( 21.09.12, 20:03 byłam dzisiaj w Douglasie w M1 i szczęka opadła mi ze zdziwienia n/t obsługi i braku profesjonalizmu w sklepie, gdzie nie wychodzi się bez zakupów poniżej setki. Konsultantka łapiąca mnie tuż przy wejściu nie potrafiła powiedzieć, co ma w asortymencie, nie mówiąc o różnicach i formie produktu, o który pytam z półki. Na pytanie o akcję tuszów C usłyszałam, że w całym Krakowie w ciągu 2 dni zniknęły WSZYSTKIE tusze. Jest to nieprawdą, bo w Galerii Centrum nie dalej jak w środę wieczorem wymieniałam widząc cały słój pogrubiających tuszy. Zrobiłam zakupy 3 produktów Erisa (i czegoś tam jeszcze), pani zapakowała mi to w torebkę dając...2 próbki podkładu Erisa i podziękowała za zakupy. Na pytanie czy mogę skorzystać z promocji zapisanej w ich magazynie (do każdego produktu E maseczka lub płyn miceralny) pani strzeliła buraka, zakręciła się na nodze i po długim "yyyyyy"...długo kopała pod ladą. Nie zrobię więcej tam zakupów. Jeśli wydaję tam ponad 150 zł i MUSZĘ upomnieć się o to, co sklep DAJE bez uznania pani tzw konsultantki, przyjemność tych zakupów przestaje być przyjemnością. ---------%---%-----@ www.youtube.com/watch?v=01_kFS45LuU&feature=related Odpowiedz Link
kropkaa Re: Douglas :( 21.09.12, 20:13 Napisz to na ich fanpage'u! Wkurza mnie jak nie wiem co protekcjonalne traktowanie przez wszelkiej maści konsultantki i to powinno być zdecydowanie tępione przez górę. Tak samo te durne próbki - firma daje do rozdawania, a "konsultantki" najchętniej dają znajomym tudzież umieszczają na Allegro. Odpowiedz Link
prunio4 Re: Douglas :( 22.09.12, 13:31 to powinno być zdecydowanie tępione przez górę. Tak samo te durne próbki - firma daje do rozdawania, a "konsultantki" dlatego właśnie, skoro w dużym sklepie nie potrafią zapewnić jakiejkolwiek (nie mówię o profesjonalnej) obsługi, do tego sklepu więcej nie wejdę. I niech pańcie konsultantki narzekają dalej na kiepski rynek pracy. Jeśli nie wie, po co tam jest, sklepy w sieci mają przyszłość. ---------%---%-----@ www.youtube.com/watch?v=01_kFS45LuU&feature=related Odpowiedz Link
zuzanna56 Re: Wymień swój tusz do rzęs na maskarę Clinique! 21.09.12, 23:52 Wymieniłam dwa stare tusze, jeden ja, drugi córka ale używam ja Nawet fajne są. Odpowiedz Link