merci10 18.03.13, 08:16 poszukuję fajnej kwatery z wyżywieniem dla 2 osób dorosłych, dziecka 6 lat i niemowlaka w cenie ok 150 zł czy to jest realne? może ktoś poleciłby mi miłe, sprawdzone i przyjazne rodzinie miejsce? z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crises Re: majówka w Sandomierzu 20.03.13, 09:53 150 zł za 4 osoby?! Z wyżywieniem?! W Sandomierzu?! W weekend majowy?! Skąd się urwałaś?! Odpowiedz Link
beatrix_75 Re: majówka w Sandomierzu 20.03.13, 10:51 nie za 4 tylko za 3 ( niemowlaka chyba nie liczysz ? niemniej jednak 150 braknie nocleg min.100-120 zł , a na jedzenie -ale W ZAKRESIE WŁASNYM musisz liczyć : po 10-15 zł na sniadania i kolacje , za obiady min.60-80 zł chyba nie ma znaczenia ,ze weekend majowy ? jezeli zarezerwuje wczesniej , to znajdzie . Odpowiedz Link
iguloo Re: majówka w Sandomierzu 20.03.13, 11:31 Niestety na prywatnych kwaterach za niemowlaka (z własnym łóżeczkiem turystycznym) w wielu miejscach liczą tak jak za dorosłego lub dają niewielką zniżką - przykład Bałtów. Odpowiedz Link
crises Re: majówka w Sandomierzu 20.03.13, 15:19 Ceny na weekend majowy idą zauważalnie w górę. I raczej wątpię w przenocowanie niemowlaka całkiem za darmo. Oczywiście, że znajdzie, tylko że jak na kombinację "weekend majowy" i "Sandomierz" to druga połowa marca to już nie jest "wcześniej". Odpowiedz Link
grazbed Re: majówka w Sandomierzu 20.03.13, 14:13 A zobacz to: www.pttk-sandomierz.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=373:nowy-obietk-noclegowy-pttk-sandomierz&catid=9:informacje co prawda nie ma wyżywienia ale bardzo dobrze wyposażona kuchnia gdzie samemu można gotować. Obiekt nowy. ja byłam tam na weekend listopadowy. Odpowiedz Link