beatrix_75 09.05.14, 12:58 Kilka marketow rzuciło pampy w bardzo promocyjnej cenie , ale chyba coś za coś , wg mnei śmierdzą za bardzo chemią , macie podobne odczucia ? w sumie to i tak do d.. ale jednak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka.chili Re: pampersy w promocji 09.05.14, 15:01 ja dziecku kupuje tylko z biedrony choc juz jest w tym wieku 2 lata i 4 miesiąc ze powinnam zabrać się za odpieluchowywanie ale jakos mi cięzko z córką choć nie ma problemów bo czasem sama usiądzie na nocnik czy kibelek z podkładką.Mi chemią śmierdzą wszytskie pieluchy dlatego moje stoją w otwartej torbie i sie wietrzą Odpowiedz Link
beatrix_75 Re: pampersy w promocji 09.05.14, 15:16 ja tak ze starszym synem mialam , rzutem na tasme zdązylismy sie odpieluchowac przed przedszkolem ( 3 lata ) teraz chciałabym tego uniknać , zobaczymy , a biedronkowe pieluchy znaczy Dady ? to jesli o nich mowa , to dla mnie sa za sztywne i puchną chyba szybciej niz "oryginaly " .Kupilismy 1 paczkę i donaszamy. Odpowiedz Link
wiotka_trzpiotka Re: pampersy w promocji 09.05.14, 17:50 w tej samej cenie co DADy kupuję tescowe, nie tesco value tylko Tesco loves baby są super, porównywalne z pampkami, nie smierdzą i nie muszę czekać na promocje Odpowiedz Link
dansch Re: pampersy w promocji 21.05.14, 23:22 ja chciałam zaoszczedzić i kupiłam pieluchy z rossmanna i dostałam po dupie. Syn niestety też i to dosłownie. Mija chyba drugi tydzień i nadal skórze na tyłku daleko ido idealej. Także pampersy już przeprosiłam. Przeliczam opakowania na cenę 1 pieluchy, by mieć faktycznie rozeznanie. Odpowiedz Link
beatrix_75 dansch 22.05.14, 13:07 Polecam Ci krem Linomag A+E , tani nie jest , bo ok .8 zł za 50 ml , no ale ... Odpowiedz Link
milka_jogurtowa Re: pampersy w promocji 13.05.14, 10:37 ale co to znaczy w bardzo promocyjnej cenie? czy przeliczasz cene za pieluchę? w promocji sa mniejsze opakowania, po prostu żeby zamydlić oczy i żeby człowiek się cieszyl ze kupuje taniej bo tak mu się wydaje jak widzi czerwona tabliczke. A w rzeczywistości placi drożej niż za sztuke pampersa z dużej paczki w normalnej cenie, tylko te największe opakowania nigdy nie sa w promocji )) Odpowiedz Link
beatrix_75 Re: pampersy w promocji 14.05.14, 18:19 mówie o propomocji paczka 72 szt za 30 zł , normalnie sa za --od 39 zl wzwyż Odpowiedz Link
martini-7 Re: pampersy w promocji 14.05.14, 19:03 ja często kupuję pampersy w promocji, choć byliśmy już bliscy nocnika, ale przeziębienie zrobiło swoje jak już kupuję to w dużych pakach albo kartonach, licząc na sztuki jak ktoś sugerował to właśnie wychodzi mi taniej, kupuję większą ilość i mam do następnej promocji Odpowiedz Link
hellusia Re: pampersy w promocji 03.06.14, 08:59 Kupuję pampersy od 8 lat i jeszcze będę długo, przerabiałam wszystkie, najlepsze marki Pampers, trzeba przeliczać na sztukę. Te z biedronki u nas przeciekały ale inne mamy były zachwycone, więc to zależy od dziecka. Robilismy tak że na noc zielony Pampers a na dzien jakieś inne, czasem jak jest dobra promocja to oryginalne pampersy sa tansze od Dady, trzeba wiedziec kiedy i gdzie kupować, wtedy kupujemy kilka paczek. Używamy też z Rossmana i jesteśmy zadowoleni. A na odparzenia tylko SUdocrem, bardzo wydajny chociaż drogi ale starcza nam na długo, ostatnio był lub nawet jest jeszcze w Biedronce. Unikam tych tanich co jak raz przykleisz to nie da się ich rozerwać albo zaraz się odklejają. Na "Pampersach: nigdy się nie zawiodłam a na innych tak. Odpowiedz Link
beatrix_75 Re: pampersy w promocji 03.06.14, 09:33 po sygnaturce widzę,ze rzeczywiscie jeszcze bedziesz używać a co do Sudocremu kupiłam na Allegro ( chyba wystawiala jakas apteka ) 400 g za 20 zł , wiec tanio wyszło ,do tego mieli tez Panthenol ( 100 g )+ 2 smoczki z Aventu , w cenie produktu .Trzeba szukać po prostu. Byle nie w aptece stacjonarnej Odpowiedz Link
tinysiskin Re: pampersy w promocji 13.06.14, 12:51 W Lidlu bywają w fajniej cenie - zapisałam się na powiadamiania o promocjach i teraz kiedy sa taniej, kupujemy na zapas. Odpowiedz Link
kufferrek Re: pampersy w promocji 14.06.14, 19:39 Dawno temu, kiedy moje dzieci w pieluchach biegały, kupiłam w promocji 3 pak pampersów. Założyłam dziecku rano i używałam ich cały dzień. po 20:00 tego dnia byłam w szpitalu, syn miał wstrząs spowodowany uczuleniem na coś w pampersach. Od tej pory używałam tylko pieluch z Dada i wszelkie produkty marki pampres omijałam z daleka. Odpowiedz Link
hellusia Re: pampersy w promocji 17.06.14, 20:50 gdybyś sobie założyła pampersa na cały dzień i sikała do niego to też miałabyś wstrząs, nie zważywszy na markę, Boże Odpowiedz Link
beatrix_75 Re: pampersy w promocji 18.06.14, 20:04 no tak to troche zabrzmialo , jakby w 1 chodzil ,ale rozumiem ,ze uzywaliscie przez kilkanascie godzin i uczuliły , nie sadzę jednak ,ze to nagminne , bo byloby głośno . Ogólnie przeszlismy z dwójek na trójki i porażka ! dwojki byly grube -fajnie wchlaniały , nie ziębily .Trójki po 1 sikach robią sie zimne i sprawiają wrażenie , jakby były 3krotnie nasikane .Zuzywamy wiec jak wodę , myśle o innych , ale Dady nie polubiłam ,miałam dwojki... Odpowiedz Link
lynyang Re: pampersy w promocji 18.06.14, 21:14 Ja z pierwszym dzieckiem uzywalam tylko pampersow i zastanawialam się, jak mozna korzystać z innych. Ale faktycznie kilka lat temu dady byly okropne! Dzisiaj uzywamy, dade i pampersy kupuje sporadycznie, najczęściej jak są w promocji. Odpowiedz Link
kufferrek Re: pampersy w promocji 18.06.14, 21:27 ja przy pierwszym dziecku to taka trochę nadgorliwa byłam. Tylko markowe produkty, z tego pampersy były na 1 miejscu. Pamiętam, że jak córa była starsza, to bardziej mi odpowiadały huggisy. Przy drugim dziecku wyluzowałam, używałam wszystkiego co mi odpowiadało ( pampersy, huggisy i podobne, oraz Dady, czasami z Rossmana - już nie pamiętam jak się nazywały). Możliwe, że ta kupiona paczka w promocji i bardzo korzystnej cenie to było coś gorszego jakościowo, jakiś składnik, który tak zadziałał na mojego młodszego. No ale uprzedziłam się do tej marki, i jednocześnie przekonałam się, że nie wszystko co markowe to najlepsze. Takiego finału ( w szpitalu, a tak w ogóle z podejrzeniem sepsy - bo syn dostał jakichś plam na całym ciele, spuchły mu ręce, nogi, był przedziwny, lekarz z nocnej pomocy sam nie wiedział co mu jest i napisał na skierowaniu do szpitala podejrzenie sepsy) - się nie spodziewałam - w szpitalu. Może to tak zabrzmiało na pierwszy rzut oka, ale jak ktoś chce się czepić, to znajdzie byle powód . Nie miałam w zwyczaju używać 1 pieluchy na cały dzień Odpowiedz Link
hellusia Re: pampersy w promocji 18.06.14, 21:59 no przepraszam Panią ale tak napisałaś, ja nic nie przekręciłam Odpowiedz Link
kufferrek Re: pampersy w promocji 19.06.14, 13:31 Napisałam: "Założyłam dziecku rano i używałam ich cały dzień." "Ich" ( czyli - w domyśle - pieluch z tej kupionej promocyjnej paczki) a nie "jej" ( czyli tej jednej pieluchy przez cały dzień) Odpowiedz Link
zofixy Re: pampersy w promocji 27.07.14, 21:25 Jak chcesz pampersy w promocji to przeglądaj gazetki marketów na Okazju m. Tam są wszystkie aktualne i gazetki sklepów. A promocje na pieluchy są bardzo często. Odpowiedz Link
olenka_8900 Re: pampersy w promocji 29.07.14, 11:30 w agito jest specjalny klub pampers co jak się zapiszesz to bedziesz dostawać kupony i kody na tansze pampersy, ja tam kupuje przez neta bo zawsze sie udaje kupic najtaniej. jeszcze nigdy nie kupiłam pampersów w normalnym sklepie taniej niż w internetowym, ale wiadomo czasem trzeba bo się skonczą niespodziewanie jak akurat nie zdążyłam zrobić zapasów sprawdam sobie zazwyczaj w sieci na różnych blogach gdzie jest promocja na pampersy bo tam wiedzą najszybciej. tutaj są na przykład promocje na bieżąco aktualizowane to sobie sprawdzam www.godealla.pl/blog/gdzie-najtansze-pampersy-aktualne-promocje-w-sklepach/ Odpowiedz Link
emilia106 Re: pampersy w promocji 22.06.14, 16:12 Jak nasz " mały" był mały to używałam właśnie takich marek pieluch jak: pampers na początku, potem huggies, rossman i bella. Odpowiedz Link
sakmag Re: pampersy w promocji 25.06.14, 14:03 Dziewczyny, jestem w ciąży i powoli komplementuję wyprawkę - przeliczając pampersy na sztukę - kiedy jest korzystnie? 40-50 gr/ sztukę jest okej? Ile najtaniej bywa? Odpowiedz Link
beatrix_75 Re: pampersy w promocji 28.06.14, 18:44 pampersy w cenie 40 gr to bardzo dobra oferta , oczywiscie mowa o Pampersach z nazwy Odpowiedz Link
hellusia Re: pampersy w promocji 28.06.14, 20:06 teraz jest promocja w biedronce, 2 paczki Dada za 50zł, to dobra cena Odpowiedz Link