gosia05 02.09.07, 12:11 Czy któraś z Was zna się na tym sprzęcie? Może być używany, potrzebuję go do internetu i office`a, ale nie może być w złym stanie, bo sama sobie nie poradzę... No i jak najtańszy, oczywiście... pozdr., Gosia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja8549 Re: Kupuję laptopa 02.09.07, 15:47 moze ktos z Twoich znajomych bedzie wracal ze Stanow, tam nowego laptopa mozna kupic naprawde tanio. Odpowiedz Link
papuzka_gda Re: Kupuję laptopa 02.09.07, 15:49 skad jestes? w Trojmiescie mozna smailo polecic sprawdzone firmy sprzedajace sprzet kop. poliesingowy Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Kupuję laptopa 02.09.07, 17:50 poszukaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34 Odpowiedz Link
alexkieszek Re: Kupuję laptopa 02.09.07, 19:06 Gosia wyślij mi namiary na siebie na priva. Dam Ci kontakt do mojego męża, on hadluje takimi rzeczami to Ci coś super znajdzie. Ja mam full wypas ale taki supcio supcio za na prawdę fajną cenę Odpowiedz Link
gosia05 Re: Kupuję laptopa 02.09.07, 19:57 kochana, wysłałam Ci maila na gazetowego. pozdrawiam! Gosia Odpowiedz Link
alexkieszek Re: Kupuję laptopa 08.09.07, 15:19 Gosiu, dzwoniłaś do mojego męża? Nic mi nie mówił? Powiedziałam mu to co mi napisałaś i stwierdził, że to ciut za mało informacji bo takich laptopów masz od groma. Ew. jak nie chcesz tracić kasy na tel wyślij mi mailem nr do siebie do my zadzwonimy. Ola Odpowiedz Link
gosia05 Re: Kupuję laptopa 11.09.07, 10:38 Przepraszam, że się nie odzywałam. Wynegocjowałam laptopa z pracy za dosłownie grosze. Sprzęt nie pierwszej świeżości, ale za 400 zł będę miała dostęp do sieci i nawet filmy da się na tym całkiem dobrze oglądać Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link
alexkieszek Re: Kupuję laptopa 24.09.07, 16:11 właśnie się zastanawiałam co się stało. Bo M. sprawdził ofertę i czekał na odzew No nic dobrze, że się udało Odpowiedz Link
drummel Re: Kupuję laptopa 27.09.07, 13:30 Witam, W nawiazaniu do poprzednich e-maili prosilabym o informajce na temat cen laptopow od alexkieszek . planuje kupic tani , lekki notebook glownei do celow prywatnych, z mozliwosca modernizacji - dokladania pamieci oraz pakietem biurowym z góry dziekuje za pomoc drummel Odpowiedz Link