nuova 17.03.09, 12:25 czy warto kupić? pisza ze produkuje Fruksus, ale co z jego smakiem? czy mocno przypomina chemię? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: majonez "Splendido" 17.03.09, 12:26 nuova napisała: > czy warto kupić? pisza ze produkuje Fruksus*, ale co z jego smakiem? > czy mocno przypomina chemię? * Fruktus Odpowiedz Link
emissy Re: majonez "Splendido" 17.03.09, 13:14 Osobiście nie jestem smakoszem majonezu ale mój M. i owszem i on bardzo lubi ten majonez, w zasadzie nie kupujemy od jakiegoś czasu innego. Chemii nie czuję, ale wiesz wszystko kwestia gustu. Ja polecam. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
moniaz125 Re: majonez "Splendido" 17.03.09, 13:33 Ja już od dłuzszego czasu go kupuje w biedronce winiary kosztuje 3,95 a ten 2,95 a smakiem się własciwie nie różni Ja polecam Odpowiedz Link
zabeczka84 Re: majonez "Splendido" 17.03.09, 19:01 Również kupiłam, pomimo wierności do Pomorskiego Jest ok, nawet bardzo niż ok... ma tylko gęstszą konsystencję, ale właściwie nie przeszkadza mi to Odpowiedz Link
mieszkowamama Re: majonez "Splendido" 17.03.09, 14:48 Nie tak dobry jak Kętrzyński, ale smakuje bardzo..... jak własnej roboty. Odpowiedz Link
linn_linn Re: majonez domowy 17.03.09, 20:49 Prosty i niezawodny przepis na majonez domowy: fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,66925131,67197899,0,2.html?v=2 Odpowiedz Link
only_marcopol Re: majonez domowy 20.03.09, 08:46 ja jadam tylko kielecki więc mnie absolutnie nie smakuje ale jak lubicie majonezy typu Winiary takie gęste i mniej ostre to podobnie smakuje ja po prostu gustuję w innym smaku ( ten jest dla mnie za mdły) Odpowiedz Link
only_marcopol Re: majonez domowy 20.03.09, 08:48 only_marcopol napisała: > ja jadam tylko kielecki więc mnie absolutnie nie smakuje ale jak lubicie > majonezy typu Winiary takie gęste i mniej ostre to podobnie smakuje ja po prost > u > gustuję w innym smaku ( ten jest dla mnie za mdły) oczywiście miałam na myśli ten Splendido a nie domowy Odpowiedz Link
mamaamati Re: majonez "Splendido" 20.03.09, 10:25 smakuje jak Winiary ma tylko obszerniejszy skład Odpowiedz Link
marzeka1 Re: majonez "Splendido" 20.03.09, 12:45 Splendido jest bardzo dobry, za to ohydny jest Królewski. Odpowiedz Link
kabaste Re: majonez "Splendido" 20.03.09, 13:28 Mój mąż to prawdziwy majonezożerca. Smakuje mu jedynie majonez z Winiar. Próbowaliśmy kiedyś innych firm, ale tylko majonez Winiary mu podchodzi. Zachęcona waszymi opiniami kupiłam majonez Splendido. I co mąż na to: Winiary to to nie jest.....nie podszedł mu Odpowiedz Link
novaarielka Re: majonez "Splendido" 20.03.09, 13:51 kabaste napisała: > Mój mąż to prawdziwy majonezożerca. Smakuje mu jedynie majonez z Winiar. > Próbowaliśmy kiedyś innych firm, ale tylko majonez Winiary mu podchodzi. > Zachęcona waszymi opiniami kupiłam majonez Splendido. I co mąż na to: Winiary t > o > to nie jest.....nie podszedł mu ja też jestem majonezożercą ale nie lubię majonezy w stylu Winiary zatem tego też nie ( a jest zdecydowanie gorszy od Winiar) ja podobnie jak ktoś powyżej zajadam się kieleckim Odpowiedz Link
majka.da Najlepszy jest kielecki 20.03.09, 16:26 i niestety nie ma równie dobrych tanszych jego podróbek Odpowiedz Link
jg46889 Re: majonez "Splendido" 20.03.09, 17:07 Jeszcze pół roku temu majonez Splendido z Biedronki produkowany był przez firmę Roleski. Wtedy ten majonez był super!!! Teraz produkuje Fruktus i jest co najwyżej średni, o czym zaświadcza Majonezożerca Odpowiedz Link
nuova Re: majonez "Splendido" 31.03.09, 13:12 Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest smaczny, chemii nie czuję w nim, będę kupowała go. Dziękuję za opinie Odpowiedz Link