Dodaj do ulubionych

Picled Red Peppers

27.08.12, 00:49
Picled Red Peppers to jest cos genialnego w smaku. To jest nieomal tak samo dobre, jak ogorki kwaszone po polsku. Jezeli Picled Red Peppers wplywaja tas samo dobrze na optymizm, jak ogorki kwaszone po polsku, (reklama wszystko moze, moze wiec i to uzasadnic), to ogorki kwaszone po polsku zyskuja poteznego konkurenta!

(All rights to this wording reserved. Skontaktuj w tej sprawie abmirosa).
Obserwuj wątek
    • kicho_nor Re: -wartości 27.08.12, 07:57
      Filozof
      co przewędrował
      po filozofii
      wzgórkach i pagórkach
      aż w końcu
      wzrok utkwił
      na kiszonych ogórkach
      • abmiros Re: -wartości 27.08.12, 19:22

Co dobrze swiadczy o kwaszonych ogorkach. O papryce tez, jezeli u P.T. Szerokich Mas potwierdzi sie wplyw obydwu jej odmian na optymizm.
        • abmiros Szcze nie wmerla Ukraina, ni slawa, ni wola... 29.08.12, 18:59
          Probowalem dolaczyc salatke po ukrainsku do strawy optymistycznej filozofii, niestety odpada. Za kwasna. Sam ocet w ktorym bezcenne skladniki sa utopione.

Za jakis czas przyjdzie mi odwiedzic moja znajoma fryzjerke, Ukrainke, z ktora w czasie strzyzenia bywa ja przypominam sobie fragmenty wierszy, ktore pozostaly mi z mlodosci, a ona rozroznia, czy to bylo z wiersza, czy z piosenki, i czy po ukrainsku, czy po rosyjsku.
          • abmiros Czerwone podjadane chalwa. 01.09.12, 02:57
            Co kolejno z mysla o moich przyjaciolach wyeksperymentowalem, to czerwone slodkie (moze byc biale, byle slodkie, na bezrybiu i rak ryba), podjadane kawalkami chalwy.
      • scand Re: -wartości 28.08.12, 11:15
        Kichonorze,
        napisałem że książki dają nam nowe wymiary.
        Lecz w kawiarence to Ty wypełniasz nam gary
        nowymi potrawami,
        nie Abmiros co tańczy z ogórkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka