mariposa 16.11.04, 14:20 no wlasnie, co sie stalo z szafa?????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicca Re: szafa a sprawa polska 17.11.04, 13:09 Tak Ba! Co z szafą?! pzdr ciepło V* PS. Na mojej szafie od wczoraj rozgościła się moja kocia. Wleźć pod sam sufit umie - gorzej ze złażeniem... Odpowiedz Link
scand Re: szafa a sprawa polska 17.11.04, 13:12 Nigdy nie dowiemy się co z szafą bo to jest część ... Tajemnicy ) Sc& Odpowiedz Link
witekjs szafa a sprawa polska - Mnogouważajemyj szkaf ! 18.11.04, 10:47 Czcigodna szafo ! Tak określa się nadęte przemowy. Przypadkiem znalazłem to rosyjskie określenie w Słowniku Wrazów Obcych, Kopalińskiego. Podoba mi się ) Witek Odpowiedz Link
scand Re: szafa a sprawa polska - Mnogouważajemyj szkaf 19.11.04, 15:08 Każdy potrafi zrobić szafę. Potrzeba tylko czasu .. (którego z reguły nie ma) Odpowiedz Link
oldpiernik Re: szafa a sprawa polska 19.11.04, 15:26 Nadmierne szafowanie może być szkodliwe. Odpowiedz Link
scand Re: szafa a sprawa polska 19.11.04, 15:29 > Nadmierne szafowanie może być szkodliwe. Na szafocie ? Z pewnością . Odpowiedz Link
kamfora Re: szafa a sprawa polska 19.11.04, 18:00 Szafa stoi już na swoim miejscu i wypomina naiwność obecnej właścicielce (żeby nie napisać : głupotę (Konsekwencją tej głupoty są pustki na koncie, ale w końcu za naukę trzeba płacić Zapraszam do zwiedzania "ekspozycji" (w zestawie również kawa czy herbata Odpowiedz Link
procesor Re: szafa a sprawa polska 23.11.04, 11:20 kamfora napisała: > Zapraszam do zwiedzania "ekspozycji" > (w zestawie również kawa czy herbata Odwiedziny przyjmujesz w godzinach 6:00 do 9:00 ?? Odpowiedz Link