Gość: Joasia IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 16:07 Wróciłam z CRO(Okrug Gornij) zadowolona ,apartament Villa Biserka polecam i pozdrawiam Łukasza który spisuje się na medal z czystym sumieniem polecam to miejsce chętnie odpowiem na pytnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andre47 Re: Okrug Gornij-Wróciłam! 23.08.10, 21:01 Witaj . My wybieramy się w połowie września w to miejsce , więc opisz jakie są warunki mieszkalne , co należy z sobą zabrać by ułatwić sobie życie , może jakieś produkty spożywcze itp. Jeśli możesz to chętnie poczytam o plusach i minusach , może udostępnisz jakieś zdjęcia , będzie nam miło . Pozdrawiamy Ania i Andrzej. Mój adres; begonie@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Okrug Gornij-Wróciłam! IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 21:29 Warunki mieszkalne są dobre,jest czysto i schludnie .Co masz zabrać to już Wy musicie wiedzieć co zabrać my mieliśmy zabrane jedzenie z Pl a obiado kolacje jadaliśmy w restauracji która jest obok apartamentu pyszne jedzonko i duże porcje. Odpowiedz Link Zgłoś
andre47 Re: Okrug Gornij-Wróciłam! 23.08.10, 21:54 Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik myjni Re: Okrug Gornij-Wróciłam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 12:16 > Wróciłam z CRO(Okrug Gornij) zadowolona > polecam i pozdrawiam Łukasza który spisuje się na medal Zapraszam do siebie ;) a.imageshack.us/img32/6515/umyjwczesniejautko.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: Okrug Gornij-Wróciłam! 24.08.10, 15:56 wiesz moze jak licza dziecko spiace z rodzicami my jedziemy 3.09 i moze ta okolica jaka cena kwaterki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Okrug Gornij-Wróciłam! IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 23:35 Nie wiem jak liczą ja miałam dziecko na dostawce,za kwatere płaciłam nie dużo było nas więcej wiec koszt liczony na ilość osób . Odpowiedz Link Zgłoś