Gość: Maja2 IP: *.darnet.pl 20.10.11, 14:55 Witam może ktoś był w hotelu Nimfa i podzieli się wrażeniami .Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Nimfa IP: *.tvkstella.pl 22.10.11, 16:41 Na tym forum bywali tacy, którzy chwalili. Ja tam nie mieszkalem, byłem krótko i okazjonalnie (kantor z przemiłą obsługą i niezłym kursem złotówki, próba skorzystania z oferty jednego z biur turystycznych, których mieści się tam sporo). Sam hotel zrobil na mnie wrażenie postsocjalistycznego molocha z betonu, ale to może być mylne wrażenie. Nie spodobało mi się, że zejście do morza i plaży jest strome i dość długie, a także to, ze tuż pod oknami biegnie ciągnący się z górnej części Zivogosce otwarty i przepastny kanał ściekowy pełniący funkcję wysypiska odpadów. Ale widzialem na parkingu sporo aut z polskimi tablicami, więc najwyraźniej rodakom te detale nie przeszkadzają... ;-)) Może bliskość Medjugoje sprawia, że te ciecie się nie liczą, a liczy się tylko funkcjonalne położenie w stosunku do celu wielu wędrówek. Zresztą - niedaleko, przy kościele, jest centrum pielgrzymkowe, popularne wsród Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
jukka4 Re: Nimfa 02.01.12, 20:47 Z wielkim poślizgiem ale może komuś się przyda...Byłam i jestem zadowolona.Hotel nad samym morzem, obiady i kolacje obfite i smaczne(może oprócz śniadań bo mało urozmaicone)Pokoje ok.Plaza kamyczkowa ale karimata i ręcznik rozwiązują problem,woda cudna,potrzebne buty do wody-jeżowce.Jedyne co może trochę przeszkadzac to schody-trochę trzeba się nabiegać żeby zejść na plażę.Miła obsługa w recepcji.Bylam tydzień-kanału ściekowego nie zauważyłam więc w tym temacie się nie wypowiem.Zivogosce to mała,spokojna miejscowość.A wogóle Chorwacja to piękny kraj-byłam pierwszy raz i do dziś miło wspominam.Pozdrawiam wszystkich milosników CRO. Odpowiedz Link Zgłoś
monia-pi Re: Nimfa 04.01.12, 08:55 Byłam w zeszłym roku z rodzinką w tym hotelu i fakt jedyny mankament to schody ale dobrze wpływają na kondycję;-) hotel mimo, iż nie jest najnowszy jest bardzo przyjazny. posiłki bardzo smaczne, animację fajne i dla dorosłych jak i dla dzieci ( my byliśmy z dwojgiem dzieci 1 roczek i 5 lat) . miejscowość malutka . woda przeźroczysta. z przyjemnością wrócę w to miejsce. Ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś