Dodaj do ulubionych

gdzie jest piasek na Chorwacji ??

20.05.13, 01:28
za wyjątkiem RAB- tam już byłam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Vodice piasek jest na Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 07:30
      I na Włoszech
      • Gość: cooleczka Re: piasek jest na Polsce IP: *.promax.media.pl 20.05.13, 09:02
        na Włochach :)

piasek masz w Lumbardii, na wyspie Korucula...
    • Gość: ir-ed Re: gdzie jest piasek na Chorwacji ?? IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.13, 09:31
      @owir
      1. sandy beaches > więcej
      2. plaże > więcej
      ... więcej
      Pozdrawiam,
      • Gość: tom Re: gdzie jest piasek na Chorwacji ?? IP: *.tvkstella.pl 20.05.13, 11:47
        na Saharze
        ale
        w Chorwacji
        jednak, mimo wszystko...;-))
    • Gość: Chorwat A poco ci piasek? :) IP: *.adsl.net.t-com.hr 20.05.13, 16:59
      A poco ci piasek? Tam gdzie piasek jest brudne morze, moze nie brudne ale mi sie nie podoba ... :( Tam gdzie piasek.... jest plytkie morze i nadaje sie tylko dla dzieci do 5 lat i tych co nie potrafia plywać....Nie daleko mnie jest plaza z piaskiem. Miescowosc NIN. A poza tym wynajmuje pokoje w miescowosci Vodice kolo Šibenik. Zdziecia i info moge wyslać na mail: cro80@net.hr POZDROWIENIA Z CHORWACJI
    • Gość: Chorwat Re: gdzie jest piasek na Chorwacji ?? IP: *.adsl.net.t-com.hr 20.05.13, 17:00
      A poco ci piasek? Tam gdzie piasek jest brudne morze, moze nie brudne ale mi sie nie podoba ... :( Tam gdzie piasek.... jest plytkie morze i nadaje sie tylko dla dzieci do 5 lat i tych co nie potrafia plywać....Nie daleko mnie jest plaza z piaskiem. Miescowosc NIN.
    • Gość: Polka Re: gdzie jest piasek na Chorwacji ?? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 17:32
      Nie ma piasku w Chorwacji a to też jest wielkim PLUSEM :) nie oblepia człowieka, nigdzie się nie dostaje (torby, buty,aparaty foto, ręczniki itp ) no i nie zabieramy go w walizkach do domu Pozdrawiam :)
      • Gość: Eliza Re: gdzie jest piasek na Chorwacji ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.13, 22:16
        Jest piasek w Chorwacji i morze tam nie jest brudne. Zresztą sami zobaczcie bo, zaraz się znajdzie jakiś co powie że nie prawda. Dowody tu: wysparab.blogspot.com/2013/05/chorwacja-piaszczyste-plaze-wyspa-rab_13.html A poza tym można tam znaleźć każdy rodzaj chorwackiej plaży więc jak autor wątku nie był to sobie porówna i wybierze co woli i będzie najlepiej.
    • Gość: toj Re: gdzie jest piasek na Chorwacji ?? IP: *.wsinf.edu.pl 21.05.13, 12:58
      W okolicach Ninu jest piasek. Szczególnie polecam Zaton Holyday Village, czy jakoś tak. Super camping, ale ceny masakryczne, dlatego trzeba tam jechać poza sezonem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka