Dodaj do ulubionych

jestem w vodicach.jakies pytania?

18.07.13, 00:23
Obserwuj wątek
    • Gość: iwa Re: jestem w vodicach.jakies pytania? IP: *.play-internet.pl 18.07.13, 17:49
      Szukam noclegu od 31.07 lub 1.08 na 7 nocy 2+2 w rozsądnej cenie
      • emilek34 Re: jestem w vodicach.jakies pytania? 19.07.13, 11:21
        jedż w ciemno tak jak ja na pewno coś znajdziesz
    • Gość: emilka# Re: jestem w vodicach.jakies pytania? IP: 37.244.251.* 18.07.13, 17:52
      PO ile truskawki?
      • Gość: Chorwat Re: jestem w vodicach.jakies pytania? IP: *.adsl.net.t-com.hr 18.07.13, 19:44
        W Vodice napewno cieplo? Pozdrawiam z miasta Zadar
        • emilek34 Re: jestem w vodicach.jakies pytania? 19.07.13, 11:23
          ciepł jest ale woda zimna.podobno to przez burę.ma być lepiej
          pozdrawiam
    • Gość: Macco Re: jestem w vodicach.jakies pytania? IP: *.toya.net.pl 18.07.13, 20:50
      Strasznie musicie mieć nudno na wakacjach jak chce wam się odpowiadać na pytania w necie!;-)
      • alfa36 Mam pytanie 19.07.13, 10:32
        Może masz opracowaną trasę dojazdu. Jedziemy pierwszy raz, więc muszę opracować wszystko: trasę, winiety, postoje i ewentualnie ominięcie autostrady w Słowenii. Będę wdzięczna za wskazówki.
        • emilek34 Re: Mam pytanie 19.07.13, 11:26
          trasę wyznacz sobie przez google maps.słoweńską autostradę omijałem przez mureck ptuj
          • Gość: Marzena Re: Mam pytanie IP: *.tktelekom.pl 19.07.13, 12:20
            Witaj, napisałeś że jechałeś w ciemno, też się nad tym zastanawiam ale boję się trochę ze względu na dzieci: 9 lat i 1,5 roku?
            Czy nie jest tak, że jak szukasz na miejscu to oferują wówczas wysokie ceny za nocleg?
            Dziękuję z góry za odpowiedź:)
            Pozdrawiam:)
            • alfa36 Re: Mam pytanie 19.07.13, 12:47
              Wyznaczyłam. Gdzie kupuje się winiety. Rożne rzeczy czytałam (m.in, ze gdzies winiet nie było), pomijam PZM-ot, bo tak za drogo. Chodzi mi o to, gdzie po drodze (winiety, bo w Chorwacji są bramki, czy tak?). Wszędzie można placic kartą?
              • Gość: emilek34 Re: Mam pytanie IP: *.adsl.net.t-com.hr 19.07.13, 14:23
                winiety na stacjach bęzynowych tuż przed lub zaraz za granicą.w chorwacji bramki karta lub gotówka.
            • Gość: darek.59.pl Re: Mam pytanie IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.13, 13:25
              Oczywiście, że stawiają cenę najwyższą, możliwą. Trzeba się targować, wytykać niedoskonałości kwatery, ale nie zawsze się uda coś wywalczyć. Jak właścicielowi bardzo zależy to się uda, ale jak nie to mówi nie i koniec. On widzi jak bardzo Wam zależy, czy jesteście przyciśnięci "do muru", bo macie małe dzieci, jest już późne popołudnie, jesteście zmęczeni, itp.
              Gdy się przyjedzie dość wcześnie rano to można walczyć o cenę i warunki, wybierać jeżeli jest z czego, ale wieczorem może byś problem.
              Małych dzieci już nie mamy, różne warianty przerobiliśmy, ale teraz zawsze wcześniej rezerwuję. Rozumiem też, że teraz zarezerwować coś ciekawego, po przystępnych cenach i na dobrych warunkach lokalowych, jest niemożliwe.
              • Gość: Marzena Re: Mam pytanie IP: *.tktelekom.pl 19.07.13, 18:04
                Do Chorwacji jedziemy pierwszy raz, w drugiej połowie sierpnia, ale zastanawiam się nad wrześniem. Szukam noclegów na adriatic.hr i na uniline.hr, nie wiem czy to dobry pomysł?
                Pewnie mają drożej.
                Możesz podać gdzie Ty (darek.59.pl) szukasz noclegów?
                Dziękuję za wszelkie informacje:)
                • Gość: darek.59.pl Re: Mam pytanie IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.13, 19:42
                  Szukam różnie, przeglądam wszystko, ale najpierw wybieram miejsce. Raz rezerwowałem przez adriatic.hr w Brodaricy i wszystko było OK innym razem przez adriadatabanka w Sumartin na wyspie Brać i było fenomenalnie. Szukam np. na niemieckich stronach, czeskich, ale obecnie szukam wpisując w googlach: privtani smjestaj i (nazwa miejscowości). albo privatni apartmani i (nazwa miejscowości) i wyławiam bezpośrednie połączenia (oferty) od Chorwatów - właścicieli domów i apartamentów. Na ten rok było to Kożino k. Zadaru i mogłem wynegocjować b. dobre warunki finansowe oraz lokalowe. Niestety rezerwowałem w lutym br. (zawsze wtedy rezerwujemy) a teraz nie ma szans na takie warunki wynajęcia w wysokim sezonie. Na początek września myślę, że jest to możliwe, ale wymaga wytrwałości.
            • Gość: emilek34 Re: Mam pytanie IP: *.adsl.net.t-com.hr 19.07.13, 14:19
              jest naprawdę spory wybór.my przyjechaliśmy za wcześnie ok 7 rano.miasto było jak wymarłe.najlepiej szukanie zacząć od 9--10 rano.spokojnie bez nerwów pojździć po mieście wybrać okolice która pasuje i pytać gospodarzy
              • Gość: Marzena Re: Mam pytanie IP: *.tktelekom.pl 19.07.13, 18:01
                Możesz napisać jakie są ceny apartamentów? 2 osoby dorosłe + 2 dzieci: 9 lat i 1,5 roku
                Znajdę coś za 60 euro?
                Dziękuję i pozdrawiam:)
                • Gość: emilek34 Re: Mam pytanie IP: *.adsl.net.t-com.hr 19.07.13, 18:41
                  pierwszą kwaterę którą znalazłem była za 40e dla 4 osób ale bez klimy bardzo niski standard daleko od morza.ta w której jestem kosztuje 60e internet w cenie,klima za dopłatą.
    • antychreza Re: jestem w vodicach.jakies pytania? 19.07.13, 12:47
      U kogo mieszkasz i za ile? możesz dać namiar? Potrzebuję czegoś dla 4 osób od 3 sierpnia prośba o @ na antychreza@gazeta.pl
      • alfa36 jeszcze winiety 19.07.13, 23:55
        Jadę na 2 tygodnie. W Czechach kupię winietę miesięczną, ale w austrii oplaca się dwie 10- dniowe. Można je kupić od razu na dojazd i na wyjazd? Czy one datę mają?
        • Gość: vvv Re: jeszcze winiety IP: 176.122.215.* 20.07.13, 04:52
          Datę dziurkują przy sprzedaży.
        • Gość: emilek34 Re: jeszcze winiety IP: *.adsl.net.t-com.hr 20.07.13, 08:40
          ja kupiłem na granicy.data była już wybita.kupując na stacjach benzynowych chyba się samemu odznacza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka