slawek0425 11.01.05, 15:33 czy ktoś może powiedzieć czy w medenie jest basen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ntc Re: medena czy palace 12.01.05, 12:05 W palace sa dwa baseniki (jeden malutki zakryty i jeden na wolnym powietrzu, w medenie nie widziałem. Może jest jakiś kryty. Co do miejsc to morze zdecydowanie czyściejsze jest w medenie. O kąpieli w okolicach palace zapomnij. Okropny brud i mętna woda z glonami. Niestety niedaleka obecność Splitu jest zauważalna. Z medeny fajny deptak wzdłuż wybrzeża do Trogiru, niestety w sezonie duży gwar, dyskoteki i inne takie atrakcje. Ale każdy co innego lubi. Lepiej jedź w ciemno na kwatery, ja z biur podrózy wyleczyłem sie za pierwszym razem w 1998 roku/Juventur/palace. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: medena czy palace IP: 62.121.129.* 12.01.05, 15:07 w medenie nie ma basenu, ale rzeczywiście, w przeciwieństwie do okolic hotelu Palace, morze czyściutkie. A co do podróży z biurem, co kto woli. Taki wyjazd ma niewątpliwie zalety. Odpowiedz Link Zgłoś