Gość: bodek IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 20:04 Witam , jak będąc w Chorwacji nie stracić kontaktu ze światem . Gdzie i za ile można skorzystać z netu . A gdzie i za ile podłączyć swojego laptopa ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kicur Re: internet w Chorwacji IP: *.bielsko.msk.pl 04.07.02, 23:11 Gość portalu: bodek napisał(a): > Witam , jak będąc w Chorwacji nie stracić kontaktu ze światem . Gdzie i za ile > można skorzystać z netu . A gdzie i za ile podłączyć swojego laptopa ? > Pozdrawiam Laptopa to najlepiej podłączyć, albo mówiąc dokładnie postawić koło... Nokii 6210 (lub innej podobnej) - najprościej. ;) A tak poza tym, to jedyna cafe internet co się na nią natknąłem, to na campie na Pagu. Poza tym nie zauważyłem, choć szczerze powiem, iż zbyt intesywnie nie szukałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: if Re: internet w Chorwacji IP: *.com.pl / 10.16.25.* 05.07.02, 07:44 W większych miastach są kafejki internetowe. Ja korzystałam z takiej w Splicie. Ceny nie pamiętam, ale ni było drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: internet w Chorwacji IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 14:50 0,5 kuny za minutę - tyle płaciłem w kafejce internetowej w Orebiciu na pólwyspie Pejlesac. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: internet w Chorwacji IP: *.dialin.iskon.hr 07.07.02, 15:22 wsyedyie sa w Splicie ok 15 kun-h na wyspach 20 kun wlasnie jestem nie moyna soe prawie polacyzc z poczta wp.pl i ja odbrac ja musialem zaloyzc konto na portalu gzetz Odpowiedz Link Zgłoś