Gość: ania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 21:49 czy ktoś z Was w nim mieszkał ? jak było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Hotel Helios w Stari Grad IP: *.fwfin.fwc.com 16.06.03, 08:47 Gość portalu: ania napisał(a): > czy ktoś z Was w nim mieszkał ? jak było? Ja akurat byłam w sąsiednim hotelu Arkada, ale znajomi mieszkali w Heliosie. Skromny hotelik o podstawowym wyposażeniu. Za to całkiem niezła infrastruktura w sąsiedztwie hotelu. Korty, mini golf, boisko do koszykówki i zupełnie przyjemna plaża z łagodnym wejściem do wody w dosyć bliskiej odległości. Nie ma też problemu z korzystaniem z basenu w Arkadzie. A samo miasteczko nieduże, bardzo spokojne. Do nieco większego Hvaru można dostać sie bez problemu regularnie kursującymi autobusami (ok 20 min) pozdrawiam i życzę udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Hotel Helios w Stari Grad IP: *.zeb.com.pl 27.06.03, 14:18 Ja w tamtym roku byłam z biurem podróży Adriatyk na Hvarze w miejscowości Hvar polecam było super. Urokliwe zatoczki, knajpki Odpowiedz Link Zgłoś