Dodaj do ulubionych

Rovinj ___________ kwatery

28.06.07, 19:57
W tym roku najprawdopodobniej pojedziemy na urlop do Rovinj. Jedziemy we
wrześniu, no i jak zwykle w ciemno tzn. kwatery będziemy szukać na miejscu. i
dlatego też mam pytanie: w której częście Rovinj szukac noclegu na północ od
centrum czy raczej na południe? Chodzi mi o to, aby kwatera była blisko morza
i jakiejś fajnej żwirkowej plaży.
jeżeli ktoś może mi cokolwiek poradzić to proszę piszcie.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: marekravel Re: Rovinj ___________ kwatery IP: 195.205.202.* 28.06.07, 23:44
      Jade juz trzeci raz do Rovinj,kwatere znajdziesz bez problemu . Przed wjazdem
      do miasta jest pelno agencji turystycznych,oni pokieruja cie na miejsce . Mozesz
      wybrac sobie kwatere jaka cibedzie odpowiadac.Ja wyjezdzam 7 07 na 2 tygodnie
      ,mieszkam na ul. Centener ,do centrum niedaleko.Blisko jest supermarket.Nie licz
      ,ze uda ci sie znalesc apartament blisko plazy.Jak cos ci sie uda znalezc,to
      cena rosnie nawet 2-krotnie.Place 40euro za apartament i mam do plazy ok 1
      km.Znalazlem super plaze troche dalej,ale malo ludu i blisko do basenow.Wiecej
      informacji znajdziesz na stronie www.inforovinj.com
    • Gość: keimak Re: Rovinj ___________ kwatery IP: *.bonair.com.pl 29.06.07, 07:45
      Hej,

W czerwcu byliśmy w Rovinj w apartamentach www.rovinj.ch/eng/index.shtml
      Wjeżdżając do miasta skręcasz w prawo na rondzie z suchym drzewem i potem
      jedziesz obok morza i skrecasz w lewo (okolice starego szpitala). Tam jest duzo
      apartamentów, a do plaży kilkadziesiąt metrów. My płaciliśmy 40E za apartament 6
      osobowy (byliśmy we trójkę) - ale pewnie tak tanio ze względu że zostaliśmy
      upchani w terminie gdy pokój był wolny.
    • dudi76 Re: Rovinj ___________ kwatery 29.06.07, 10:24
      Witam.
      Ja jadę pierwszy raz do Rovinji. Apartemant rezezrwowałam przez interent
      bezpośrednio u właściciela. Jadę 7.07. Za apartament płacę 46 E, A2+2, do plaży
      około 500 m. Jeżeli jet coś bliżej plaży, to ceny są rzeczywiście większe.
      Poszukaj w interencie, napewno coś znajdziesz.
      Może tutaj są jeszcze wolne miejsca gdzie ja jadę, www.bos-ko.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka