Dodaj do ulubionych

Piękno Dalmacji z Almatur

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.08, 10:03
Czy ktoś był na tej wycieczce, proszę o informacje na temat hoteli i czy
program był zrealizowany w 100%, jakie wycieczki fakultatywne warto kupić. Z
góry dziekuje:))
Obserwuj wątek
    • Gość: codino Re: Piękno Dalmacji z Almatur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 10:00
      Ja byłam dwa lata temu i jestem bardzo zadowolona. Program zrealizowany był w
      101 % :-) pilotka Aneta - przesympatyczna osoba, wzór do naśladowania dla
      wszystkich pilotów. Cały czas dostępna dla grupy, niesamowita wiedza, z każdego
      miejsca dostawaliśmy od niej materiały informacyjne, ulotki itp. Wycieczka do
      Mostaru i Medjugorie (polecam gorąco) była z pilotką Anią - rewelacja!! W ogóle
      polecam wszystkie wycieczki fakultatywne.
      co do hoteli to dwie noce byliśmy w Medenie - z uwagi na koniec sezonu było tam
      pustawo i niewiele się działo. Hotel stary, standard turystyczny ale za to
      bardzo dobre jedzenie. Potem zmienili nam hotel na inny w Podgorze, nie pamiętam
      nazwy, ale był rewelacyjny! przy samym morzu, w ogóle okolica przepiękna, morze
      czyste, bajkowo :-)
      Wycieczka naprawdę godna polecenia, na pewno będziesz zadowolona.
      Ja byłam już z Almaturem dwa razy (rok temu na Capri Tour) i też byłam bardzo
      zadowolona.
      • Gość: Ania Re: Piękno Dalmacji z Almatur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 11:41
        Dzięki za informacje
    • Gość: Ania Re: Piękno Dalmacji z Almatur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:18
      Może ktos się jeszcze odezwie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka