Gość: ASIA IP: *.rdm.vectranet.pl 24.01.09, 23:33 Witam. Czy ktoś korzystał z oferty biura na tej stronie? Czy można zaufać? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: www.Jadranka.pl IP: *.rdm.vectranet.pl 25.01.09, 10:09 Też widziałam tą stronę , czy nikt nie korzystał?Też mnie to zainteresowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: www.Jadranka.pl IP: *.mofnet.gov.pl 26.01.09, 08:41 Ja byłem z tego biura w zeszłym roku w Postirze apartamenty W04. Powiem tak - jesli o mnie chodzi - rewelacja. Bo nie jest to typowe biuro, tylko 2 ludzi, którzy wynajmują domy znajomych Chorwatów. Od samego początku, świetny kontakt, bardzo szybka rezerwacja. Na maile i telefony odpowiadają nawet po 23 :). Bardzo mili ludzie. Na miejscu w chorwacji przed wiazdem na prom zadzwonilsmy do Pani Marii i po przypłynięciu na wyspę już czekali przesympatyczni właściciele willi. Oczywiście nie mieszkali z nami - pół willi z osobnym wejsciem mielismy dla siebie - pół zajmowali inni turyści. Przemili właściciele dali nam mapy turystyczne wyspy i donosili 2 razy darmowe całe reklamówki ryb (które nie są tam tanie). Warunki super. Willa nowa,w pełni wypozarzona, klima, taras. Blisko do morza. Moi znajomi byli w innym miejscu z tym biurem (ciovo) i tez byli zadowoleni. Osobiście polecam postirę, bo to najfajniejsza miejscowośc na Brać chyba. Bol jest zbyt tłoczny chyba. Zdjęcia z wyprawy tam znajdziecie na: picasaweb.google.com/smulu1 W razie czego - pytajcie. smulu@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
de-mr www.Jadranka.pl 21.07.13, 15:57 Przyłączam się do pozytywnej opinii nt. Jadranki.pl . Dwukrotnie miałam okazję korzystać z pośrednictwa biura. W każdym wypadku 100% zadowolenia. Pierwszy raz Postira na wyspe Brać. Po raz druku Slatine na Wyspie Ciovo. W obu przypadkach miejscówki fantastyczne. Kwatery czyste, nowe, dobrze wyposażone. Blisko morza. Wszytsko zgodne z opisem. Zero zastrzeżeń. Kontakt z biurem bardzo pozytywny. Pan Robert bardzo cierpliwie bez względu na późną porę odpowiadał na moje pytania i wyjaśniał wszelki wątpliwości. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś