Dodaj do ulubionych

Kreta - hotel Mikripoli

IP: *.bydgoszcz.tpnet.pl 28.10.10, 14:32
Witam,
Proszę o opinie o tym hotelu od osób, które były tam w tym roku.
Interesuje mnie zwłaszcza jak jest z dostępnością leżaków przy basenach,
czy jest ich wystarczająco dużo, czy konieczne są wczesne "rezerwacje"?
Leżaki na plaży są za darmo czy odpłatnie ?
Znalazłem informację, że hotel powstał w 2008 roku, ale czy cały, czy też został
w tym roku przebudowany i widać wyraźnie podział na starą i nową część.
Plaża na zdjęciach i w opisie jest "piaszczysta" - czy tak jest tylko na brzegu, czy również we wodzie?
Z góry dziękuję za te informacje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: suzan Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 16:27
      ja też przyłączam się do pytania o ten hotel.Myślę o wczesnej rezerwacji pobytu w tym hotelu na 2011.... Jak wygląda okolica?Np.Czy jest tam jakaś wypozyczalnia samochodów?
    • Gość: ala84 Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 07:53
      nikt tam nie był?ja też proszę o opinie
      • Gość: Kamyk Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 21:15
        Był był i w przyszłym roku też się wybiera :) Hotel jak najbardziej godny polecenia. Plaża piaszczysta i w morzu tez piasek. Hotel oddany do użytku w 2008 roku czyli praktycznie "nówka". Leżaki przy basenach i na plaży bezpłatnie (przynajmniej tak było w tym roku). Leżakowaliśmy głównie przy basenie i nie trzeba było robić "rezerwacji". Nie wiem jak się miała sprawa z leżakami na plaży, ale było ich sporo także myślę, że dla wszystkich starczyło. W hotelu jest wypożyczalnia samochodów ale my skorzystaliśmy z wypożyczalni poleconej przez Panią Rezydent.
        • Gość: ala Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 22:31
          a z jakiego biura? Ten hotel ma chyba tylko TUI??
          • Gość: Kamyk Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 20:12
            Tak lecimy z TUI
            • Gość: Manenusia Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.kalisz.mm.pl 06.11.10, 20:14
              Witam
              Jesli moge prosić o trochę więcej informacji o tym hotelu :).Lecę tam w maju:)
              Chciałabym zapytać o pokoje czy faktycznie te rodzinne są duże i wystarczające dla 4 osobowej rodzinki?
              Czy są jakieś ''atrakcje''dla dzieci?
              Pozdrawiam.M
              • Gość: Manenusia Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.kalisz.mm.pl 06.11.10, 22:26
                Przyszło mi do głowy jeszcze jedno pytanko więc jesli mogę ....
                Czytałam że ręczniki plażowe są za opłatą -moge wiedzieć jaką ?
                Pozdrawiam.M
                • Gość: Artek Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.acn.waw.pl 08.11.10, 23:24
                  Ja też lecę w maju i jestem ciekaw wszelkich opinii na temat tego hotelu :)
                • Gość: Kamyk Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 21:24
                  My mieliśmy pokój z sypialnią i salonem z tv i dwiema kanapami. Do tego taras, aneks kuchenny, łazienka z prysznicem i wanną oraz ubikacja. Rodzinne są chyba większe, ale nawet w tym co my mieliśmy 4 osobowa rodzina by się pomieściła. Pokoje są według mnie naprawdę super. Ręczniki plażowe faktycznie były płatne, ale nie wiem jaka była cena ponieważ korzystaliśmy z własnych. Podczas naszego pobytu w lipcu dla dzieci były zajęcia w klubach tylko w języku włoskim i niemieckim. Jak to bedzie wygladało w przyszłym roku to już trzeba dopytać w biurze podróży. Jest w przy basenach mały plac zabaw dla dzieci. Baseny też są o różnej głębokości.
                  • Gość: Artek Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.acn.waw.pl 10.11.10, 22:41
                    Czy jest wystarczająca ilość leżaków ??
                    • Gość: Manenusia Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.kalisz.mm.pl 11.11.10, 11:55
                      Dziękuję za odpowiedż.
                      Artek a którego maja lecicie?
                      Co do leżaków to mam nadzieję że w maju nie będzie problemów?
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Artek Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 21:29
                        29 maja :) z waw-y
                        • Gość: Renia Re: Kreta - hotel Mikripoli IP: *.chello.pl 21.11.10, 01:07
                          Mam pytanie. Jaka jest faktycznie odległość od wioski, w której mieści się hotel i co w tej wiosc się znajduje ( tzn. sklepy, czy tawerny )? Hotel ma adres w Makrigialos, a na mapach google to jakoś bardziej Analipsi się wydaje - chciałam pooglądać zdjęcia z danej miejscowości i teraz to już nie wiem, z której :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka