Gość: Ona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.13, 14:53 Uparłam się na wycieczkę do Elafonisi. Chciałabym się tylko dowiedzieć kogoś doświadczonego w tej kwestii ile mniej więcej jest km od Analipsi do tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek33 Re: Elafonisi 29.08.13, 16:19 Akurat kilometry, to możesz sobie sama w google maps sprawdzić (ok. 230km) ale one nic nie znaczą. W zależności od doświadczenia, korków pod Heraklionem, chęci do łamania przepisów na "nacjonalce" to może być i 5 godz. jazdy. Stamtąd lepiej zrobić kółko przez Vai i Xerocambos a Elafonissi zostawić na pobyt w okolicach Chani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Elafonisi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 20:39 Dzięki za radę. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Elafonisi 30.08.13, 08:39 Dokładnie. W tym roku byłem bliżej zachodniej części Krety. Przypadkiem słyszałem rozmowę osób które planowały jazdę do Vai. Ech ... że też nie szkoda ludziom swojego urlopu na takie dramatycznie długie "wycieczki" samochodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Elafonisi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.13, 08:58 A do Vai czy Xrocambes ile jest km od Analipsi Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Elafonisi 30.08.13, 09:03 Bliżej, Vai jakieś 130km, Xerokambos - 150km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Elafonisi IP: *.jjs.pl 30.08.13, 11:41 Niewiarygodne jak uparcie jesteś leniwa i jak lubisz aby to inni ci podali na tacy. Dostałaś instrukcję co masz zrobić ab sobie kilometry wyliczyć i co dalej pytasz ile i ile ? Z mapy umiesz kilometry odczytać? z google map umiesz wyznaczać trasę ? Jak chcesz dotrzeć w wyznaczone miejsce jak nie umiesz sobie z mapą poradzić? Tu masz mapę google i zaznaczone na niej punk A jako Analipsi i B Vai 55km czas godzina 7 minut. Teraz wpisz zamiast Vai Xrocambes i zobacz jak prosto możesz to bez doświadczenia oszacować. Powodzenia maps.google.pl/maps?ie=UTF-8&q=vai+kreta&fb=1&gl=pl&hq=vai+kreta&cid=0,0,514871192161814919&ei=52cgUsOTKcPQtQaM3ID4CA&ved=0CJkBEPwS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: Elafonisi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.08.14, 16:01 Czlowieku,jak nie masz ochoty komus odpowiadac to nie wchodz na takie strony.Jak masz ochote sie wyzyc,to idz pobiegaj !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś