Gość: mario29 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.04, 00:06 Wlasnie wrocilem z Rodos, Kolymbia, hotel Golden Odyssey (Scan Holiday). Juz dzisiaj nie mam sily opisywac. Jutro :))) I zdjecia nawet mam specjalne :)) Jutro... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka1 Re: Melduję się :))) 23.08.04, 10:15 Witaj Mario29 :) Ciekawa jestem co udało Ci się zwiedzić? Lindo? Dolina Motyli? Ja lecę już 11 września, ale mam zawsze takie szczęście, że kiedy jestem na Rodos to albo motyli jeszcze nie ma albo już ich nie ma :( Oczywiście w Dolinie byłam, ale motyli nie widziałam :) Napisz też czy kupiłeś coś z gadżetów olimpijskich i jakie są ich ceny. Mam cichą nadzieję, że je niedługo zaczną przeceniać :) Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario29 Re: Melduję się :))) 23.08.04, 13:13 czarodziejka1 napisała: > Witaj Mario29 :) > > Ciekawa jestem co udało Ci się zwiedzić? Lindo? Dolina Motyli? Ja lecę już 11 > września, ale mam zawsze takie szczęście, że kiedy jestem na Rodos to albo > motyli jeszcze nie ma albo już ich nie ma :( Oczywiście w Dolinie byłam, ale > motyli nie widziałam :) > Napisz też czy kupiłeś coś z gadżetów olimpijskich i jakie są ich ceny. Mam > cichą nadzieję, że je niedługo zaczną przeceniać :) Serdecznie pozdrawiam :) Jasas, czarodziejka ;) Ano wrocilem - wrazenia czesciowo tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21755&w=15135654 Objezdzilem duzo miejsc :) Dolina Motyli ? Tam juz nie ma motyli. Uciekly bo turysci je wystraszyli.... Bylem w m. Rodos, w Lindos, w Sianie, na zamku Monolithos, w Kameiros. Aha - bylem tez na Moni Tsambika na samej gorze. 300 schodow ale warto !!! Ladny kosciolek i ladne wota (za urodzone dzieci)... a jakie widoki ... cymesik :)) Tylko polecam rankiem - jak jeszcze nie tak gorąco. Bylem tez na jarmarku z okazji swięta Zasniecia NMP w Kremasti. Taki wielki odpust w sumie :)) Ale ludzi multum. Gadżety olimpijskie drogie jak chol...a... T-shirt kosztuje 25 euro... Oczywiscie nie kupilem nic. Kupie przez sieć jak stanieją :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario29 jeszcze 23.08.04, 13:17 Bylbym zapomnial o dwoch miejscach, kazde waerte zwiedzenia, chociaz kazde z innego powodu. Bylem w Asklipio (skreca sie w prawo jadac z Lindos do Genadi). Oiekny kosciolek z 13 wieku z przeslicznymi freskami. Szkoda ze taki zaniedbany (ech ci Grecy). A potem w Genadi skrecilem na Apolakkie. Jade sobie z 2 km, nagle patrze, przy drodze po lewej stronie.. stoja 3 opuszczone czolgi ... Co za niesamowity widok - rozrzucone na wzgorzach, jak w trakcie uzytkowania. To zadne muzeum - co prawda lufy zacementowane ale srodek otwarty, zdewastowany ale mozna wejsc.. Takie sobie stoja przy drodze.. Dziwny widok ale ciekawy. Oczywiscie wlazlem i zrobilem zdjecia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: jeszcze 23.08.04, 13:26 super opis na forum hoteli - wielkie dzieki!!!! naprawde doceniam wysilek;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: jeszcze 23.08.04, 13:28 a ile to kosztowalo? tydzien czy dwa? thx jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario29 Re: jeszcze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 14:28 Ja bylem tylko na tydzien (nie moglem dluzej a szkoda). Kupilem wycieczke z oferty specjalnej. Na 2 osoby kosztowala mnie dokladnie 4 tys zl (880 euro). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Melduję się :))) IP: *.neutron-it.com 23.08.04, 10:22 Też lecę ze Scana 11 września do Kolymbii - hotel Mikri Poli. Może wiesz coś o nim ??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario29 Re: Melduję się :))) 23.08.04, 13:21 niestety ninko, nie wiem nawet gdzie ten hotel jest polozony :( ....przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario29 Re: Melduję się :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 01:09 Nie moge znalezc jakos wygodnego albumu do zamieszczenia zdjec :( Moze ktos cos poradzi ? Odpowiedz Link Zgłoś